Cool blog voor idem papa’s

Met opvoedtips en andere cooligheden

Who's your daddy?

Hoe word je nou een te gek gave pa? Zo’n pa die gewoon relaxt is, z’n kind onder één arm draagt en later op stap gaat met z’n puberzoon zonder dat die zich kapot schaamt. Begin maar eens met het lezen van The Dad; een blog vol coole verhalen van coole pa’s, die je vertellen hoe zij het varkentje wassen. 

Naast opvoedtips van collega-vaders, vind je er ook fijne tips over tech, mode, sport en eten. Wat wil je als man nog meer.

http://www.the-dad.com  

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Opnieuw familiefoto’s maken

Als je je oude fotoalbums doorbladert is de kans groot dat je redelijk dubbel ligt om de outfits, kapsels en vooral de poses waarin je je als baby, peuter of kleuter gewillig laar fotograferen.

Pinterest

Pinterest is hip, geen wonder dat er duizenden leuke DIY's en recepten te vinden zijn. En zodra je eenmaal aan het zoeken bent, blijf je bezig. Benieuwd naar Lisa's favoriete DIY-projecten en pinners?

Do it yourself... online

Wil je lekker fröbelen, zonder er voor de deur uit te hoeven? Gewoon, achter je trouwe laptop? Online kun je de leukste producten customizen.

Boerderij Landzicht

Lekker rustig, zo’n plekkie op het platteland. Boerderij Landzicht ligt onder Rotterdam in Strijen en is zo’n plek waar je tot jezelf kunt komen. Leuk Mens Judith komt er graag: