Cool blog voor idem papa’s

Met opvoedtips en andere cooligheden

Who's your daddy?

Hoe word je nou een te gek gave pa? Zo’n pa die gewoon relaxt is, z’n kind onder één arm draagt en later op stap gaat met z’n puberzoon zonder dat die zich kapot schaamt. Begin maar eens met het lezen van The Dad; een blog vol coole verhalen van coole pa’s, die je vertellen hoe zij het varkentje wassen. 

Naast opvoedtips van collega-vaders, vind je er ook fijne tips over tech, mode, sport en eten. Wat wil je als man nog meer.

http://www.the-dad.com  

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Maak een feest van je lunch

Nederlanders zijn echte broodeters. Maar verveel jij je elke middag helemaal kapot als je je boterhamzakje of lunchbox openmaakt? Ha, dat hoeft dus niet. 

Yo

Yo

Kunstluiers

Museumknuffel Bo neemt kids van 3 en 4 jaar mee op reis door het museum en leert ze aan de hand van spelletjes, liedjes, verhaaltjes en dansjes alles over het Thema van de Maand.

Print je hoofd in 3D

Bij conceptstore MakerPoint in Arnhem kun je je eigen hoofd printen. En nee, daar hoef je niet eens je hoofd voor op het kopieerapparaat te leggen.