Poeslieve mannen

Begluur ze op Instagram

Heet nieuws

Stel: je hebt een passie voor katten en voor mooie mannen (wat heus niet gek is), dan hebben wij Instagramtechnisch dus een fijne tip: hotdudeswithkittens. Dit account volgen zorgt voor urenlang scroll-, swipe- en likeplezier. Verder hebben we er dus niet zoveel over te zeggen, je moet het gewoon zien.

Trouwens, ben je meer een hondenmens? Ook dan is er aan je gedacht. Check hotdudeswithdogs maar even.

Graag gedaan hoor!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Winkel van Nijntje

Welk konijn in Nederland kan in zeggen dat ‘ie een eigen winkel heeft? Nijntje natuurlijk. Wat zal Stampertje jaloers zijn…

Romantisch slapen in Hotel New York

Perfect om na een uitgebreid diner en een compleet wijnarrangement naar de dansende lichtjes van de stad te kijken.

DIY: van hacker tot modeontwerper

Heb je altijd al willen leren HTML’en, kleding ontwerpen of skaten? Met deze handige app ligt dat – en nog zo’n 80 andere vaardigheden – binnen handbereik. Ben je klaar met je project? 

Bijzondere muziekblogs

Hoe je tussen de bomen het bos nog kunt zien in de wereld van muziekblogs is soms best lastig. Marcel is streng en deelt alleen de blogs als ze niet alleen over muziek gaan. Hier de blogs die je volgens Marcel echt in de gaten moet houden.. Muziekblogs: ze zijn er in groten getale en ze zijn lang niet allemaal even boeiend. Marcel is daarom streng maar rechtvaardig in zijn selectie van favorieten: als ze niet over muziek gaan en wel over plastic David Bowie-poppen, dan zijn ze door.