Poeslieve mannen

Begluur ze op Instagram

Heet nieuws

Stel: je hebt een passie voor katten en voor mooie mannen (wat heus niet gek is), dan hebben wij Instagramtechnisch dus een fijne tip: hotdudeswithkittens. Dit account volgen zorgt voor urenlang scroll-, swipe- en likeplezier. Verder hebben we er dus niet zoveel over te zeggen, je moet het gewoon zien.

Trouwens, ben je meer een hondenmens? Ook dan is er aan je gedacht. Check hotdudeswithdogs maar even.

Graag gedaan hoor!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Leuke app: Simfuny

Je woont in Amsterdam en weet heus wel where the party’s at. Maar soms mis je toch dingen die je niet had willen missen en overvalt een blinde paniek je. 

Leuke app: Brickshots

Iedere huisdiereigenaar heeft hordes foto’s van Fikkie of Mimi op zijn telefoon staan. En áhhh, op de een kijkt het poezebeest of honnieponnie nog schattiger dan op de ander. Toch verdwijnen ze allemaal tussen de duizenden andere foto’s op je telefoon.

Een stukje paradijs

Het klinkt als een droom: je ‘eigen’ eiland. Nou ja, technisch gesproken deel je ‘m met zo’n 100 anderen maar die zijn er nooit allemaal tegelijkertijd.

De kleine geluksmomentjes

Vrijetijdsmomentjes zijn belangrijk, voor ieder mens. Jeroen is een vroege vogel en heeft daardoor lange dagen. Hoe vult Jeroen zijn momentjes in en met wie?