Poeslieve mannen

Begluur ze op Instagram

Heet nieuws

Stel: je hebt een passie voor katten en voor mooie mannen (wat heus niet gek is), dan hebben wij Instagramtechnisch dus een fijne tip: hotdudeswithkittens. Dit account volgen zorgt voor urenlang scroll-, swipe- en likeplezier. Verder hebben we er dus niet zoveel over te zeggen, je moet het gewoon zien.

Trouwens, ben je meer een hondenmens? Ook dan is er aan je gedacht. Check hotdudeswithdogs maar even.

Graag gedaan hoor!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Foto der liefde

Deze leuke dame is analoog fotografe en legt met liefde de romantiek vast – liefst met de natuur als achtergrond.

Dear Photograph

Trek die oude fotoalbums maar uit de kast, want daar valt een hoop leuks mee te beleven. Kijk maar eens op de website van Dear Photograph.

Aan de slag!

De do-it-yourself pakketten van Imakin zijn superleuk. Stempel je eigen kussen, brei een hippe muts of bedruk je eigen canvas tas.

Hier zit geen steekje los

Kan je wel wat geluk in het leven gebruiken? Hef die breinaald en sla aan het breien: volgens Marieke en Barbara van Club Geluk de sleutel tot geluk. Al jaren breien ze alles wat los en vast zit. En dat blijft niet bij truien en sokken. Neen, zij breien ook gebakken eieren, bestek, asbakken, hamburgers of servies. Je kan het zo gek niet bedenken, of ze breien het.