Poeslieve mannen

Begluur ze op Instagram

Heet nieuws

Stel: je hebt een passie voor katten en voor mooie mannen (wat heus niet gek is), dan hebben wij Instagramtechnisch dus een fijne tip: hotdudeswithkittens. Dit account volgen zorgt voor urenlang scroll-, swipe- en likeplezier. Verder hebben we er dus niet zoveel over te zeggen, je moet het gewoon zien.

Trouwens, ben je meer een hondenmens? Ook dan is er aan je gedacht. Check hotdudeswithdogs maar even.

Graag gedaan hoor!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Hoe maak je iemand blij?

Dat mannen niet snappen hoe vrouwen in elkaar zitten is een bekend fenomeen. Toch hoeft het allemaal niet zo moeilijk te zijn! Een leuk filmpje, lekker etentje, een smsje is wat Leuk Mens Jooske betreft al genoeg…

1 dag offline

Dat we met z’n allen (te) vaak met computer- en telefoonschermpjes bezig zijn is nou eenmaal een feit. En ook al schuilt er achter die schermpjes een hele online wereld: schermstaren maakt je wereld paradoxaal genoeg ook juist kleiner. En daarom is het helemaal geen overbodige luxe om af en toe eens een dagje offline te gaan. 

De perfecte selfie

Word een beter mens met Lift.do

Moet je vandaag nog sporten, gezond eten, je ouders bellen en iets liefs kopen voor je verkering, maar ontbreekt het je aan motivatie? Dan is Lift.do iets voor jou. Er is een website én een app van. App-fanaat Milan van den Bovenkamp gebruikt de laatste.