5 x de Leukste tijd voor jezelf

DIY pakket, breien, verwencadeautjes, relaxen in de spa

Of toch een lekkere portie fudge?

Tijd voor jezelf vinden is altijd lastig, dit geldt ook voor Leuk Mens Natascha. Zij werkt ontzettend hard aan haar eigen bedrijf “Flavourites” en is moeder van 2 kinderen. Wij vroegen Natascha wat haar aanbevelingen zijn voor een beetje quality time met jezelf.

 Hip Do It Yourselven

“Het toverwoord van nu: Do It Yourself. Heerlijk toch, om zelf weer écht spullen te maken en te knutselen, net als vroeger? Heel leuk dus dat er webshops zijn waar je hippe Do It Yourself pakketten kunt kopen. Imakin.nl bijvoorbeeld: een webshop waar alles draait om DIY-design op het gebied van mode en wonen. Mijn persoonlijke favoriet: het DIY handlettering pakket, waarmee je de mooiste teksten en quotes maakt. Het pakket bestaat onder meer uit fineliners, labels, kraft zakken, kaarten en enveloppen.”

Brei eens een zonnebril

“Populair boek bij hipsters en ambachtelijke handwerkers: ‘Club Geluk en het Geheim van de gebreide ham en meer bizarre breisels’. Dit boek is hilarisch en inspirerend tegelijk. Want waar anders vind je een patroon voor een gebreide lippenstift, paar gympen of een zonnebril? Sowieso is de webshop van Club geluk een feestje om te bezoeken. Ongelooflijk, wat de eigenaresse allemaal breit en te koop aanbiedt. Geen idee hoe je de breipennen moet vasthouden? Volg dan eerst een workshop haken of breien, of een van de andere creatieve workshops! Meer info: www.clubgeluk.nl.” 

Naar de spa in Spanje

“De Nederlandse zussen Neel en Femke wonen op Mallorca en hebben van hun hobby hun werk gemaakt: ze hebben op hun website Spa-in-spain.com tientallen ge-wel-di-ge spa’s in Spanje in kaart gebracht, waar je ultiem kunt relaxen. O, zaligheid. Boek een lang weekend of een week met je geliefde of met een vriendin en kom helemaal tot rust. Nieuwsgierig naar het verhaal achter deze relaxte website? Lees hier een interview met de zussen en gun jezelf zo’n trip.”

Verwencadeautjes

“Soms heb je niet zelf, maar heeft juist een ander me-time nodig. Waar vind je dan leuke, verrassende cadeautjes die garant staan voor dat extra stukje aandacht? Tip: ga eens naar de webshop Bycaitlin.nl. Hier verkopen ze de supertoffe happy message pills. Ze zien eruit als flinke pillen, maar je verstopt er een klein briefje in. Daar knapt een mens van op!" 

O, yummie. Fudge.

“Tot slot, als zeer smakelijke uitsmijter, een adresje waar je online waanzinnig lekkere fudge kunt shoppen. Bij Jack Fudge moet je zijn. Citroen-merengue, sinaasappel met chocola, butterscotch… Jack, Engelsman in hart en nieren en sinds 2007 woonachtig in Nederland, is de aanstichter van jouw nieuwe verslaving. Hij weet hoe ‘ie de perfecte fudge moet maken… Yummie.”

Bovenstaande adressen vind je ook op webshopverzameling Flavourites.nl, waar trouwens nog véél meer leuke webadresjes staan! 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Honger stillen buiten de deur

Als foodblogger kan het niet anders dan dat je op de hoogte bent van de lekkerste evenementen. Benieuwd? Kee stilt hier haar honger.

De lekkerste borrelhap

Zin in een originele borrelhap? Deze snack is verrukkelijk...

KarTent

Deze zomer gespot op de festivalcamping: de KarTent! Een wegwerp-festivaltentje gemaakt van karton. Vrij geniaal, vinden wij. Want het gebeurt maar al te vaak dat mensen na afloop van het festival hun tent op de camping achterlaten omdat hij kapot is, of omdat ze gewoon geen zin hebben om ermee te slepen.

Slapen in een bunker

Toe aan een nachtje goed bijtanken? Logeer dan eens een nachtje in een bunker.