De leukste dag van Thomas

De hele wereld rond

Maldiven, London, Bali, zuid Amerika en Tokyo

Je hebt een dag lang alle tijd en geld van de wereld. Wat ga jij doen? We vroegen het Thomas. En hij weet er wel raad mee!

“Wakkerworden in een hutje op palen in de Maldiven, rustig naar het terras lopen en de lichtblauwe zee induiken tussen de vissen. Dan op naar Londen voor een ontbijt met een klassieke Bloody Mary. Aansluitend surfen op Bali, eigen vis vangen voor lunch in Loutro en de rest van de dag naar Zuid-Amerika (daar ben ik nog nooit geweest). Voor het nachtprogramma dan naar Tokyo, je kan daar de gekste dingen doen...”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Op excursie naar Rottumeroog

Hoe vaak betreed je tegenwoordig nog een terrein dat volledig onbewoond is? Toch is er een plek in ons kleine en volgepakte land waar niemand vertoeft, namelijk het waddeneiland Rottumeroog. 

De Leukste dag van Jooske

Een van de leuke vragen die we aan Leuke Mensen stellen: wat zou jij doen als je voor één dag al de tijd en het geld van de wereld zou hebben? Jooske weet daar wel raad mee.  

De lekkerste vakantiebestemming

Een vakantie, dat is iets waar je naar uitkijkt vanwege de hoge kans op zon, het zand tussen je tenen en het bewust niet denken aan je dagelijkse sleur. Peter vertelt waar je moet zijn als je ook graag je maag op iets moois wilt trakteren. 

Landhuis Quinta da Cebola Vermelha

Het fijnste vakantieadres ever? Aranka tipt het je...