De leukste dag van Thomas

De hele wereld rond

Maldiven, London, Bali, zuid Amerika en Tokyo

Je hebt een dag lang alle tijd en geld van de wereld. Wat ga jij doen? We vroegen het Thomas. En hij weet er wel raad mee!

“Wakkerworden in een hutje op palen in de Maldiven, rustig naar het terras lopen en de lichtblauwe zee induiken tussen de vissen. Dan op naar Londen voor een ontbijt met een klassieke Bloody Mary. Aansluitend surfen op Bali, eigen vis vangen voor lunch in Loutro en de rest van de dag naar Zuid-Amerika (daar ben ik nog nooit geweest). Voor het nachtprogramma dan naar Tokyo, je kan daar de gekste dingen doen...”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Favoriete vakanties

Hayo gaat graag naar een plek die hij al kent. Dan hoef je geen moeite te doen om de plek te ontdekken, maar kun je juist lekker ontspannen. Je moet je wél goed kunnen vermaken volgens Hayo!

Scheersalon Barber

Voor een uitgebreide mannelijke scheerbeurt ga je naar Barber. Deze barbier in Amsterdam staat garant voor haarscherpe behandelingen.. 

Geef een reis cadeau

Soms lijkt een reisje cadeau geven toch wel het leukste wat er is. Jammer dat dit voor de meesten onder ons toch ietwat boven budget ligt. Tot nu!

Landgoed Twente Marathon

Zin om voor iets bijzonders te trainen? Loop de Landgoed Twente Marathon. Hier gaat het niet om het winnen, maar om de ervaring tussen start en finish...