De leukste dag van Thomas

De hele wereld rond

Maldiven, London, Bali, zuid Amerika en Tokyo

Je hebt een dag lang alle tijd en geld van de wereld. Wat ga jij doen? We vroegen het Thomas. En hij weet er wel raad mee!

“Wakkerworden in een hutje op palen in de Maldiven, rustig naar het terras lopen en de lichtblauwe zee induiken tussen de vissen. Dan op naar Londen voor een ontbijt met een klassieke Bloody Mary. Aansluitend surfen op Bali, eigen vis vangen voor lunch in Loutro en de rest van de dag naar Zuid-Amerika (daar ben ik nog nooit geweest). Voor het nachtprogramma dan naar Tokyo, je kan daar de gekste dingen doen...”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Lekker thuis

Leuk Mens Natascha woont en werkt in haar drijvende huis.

De Big 5 marathon

Sommige mensen willen voordat ze sterven een handtekening van Gerard Joling bemachtigd hebben. Nienke heeft een sportievere droom: het rennen van de Big 5 marathon in Zuid-Afrika. Misschien wel de meest spectaculaire loopwedstrijd die er is...

Het kabouterpad in Schoorl

Een wandeltocht speciaal voor de kleintjes. Door het prachtige duinbos van Schoorl. Tijd voor een avontuur op het Kabouterpad...

Panorama Rail Restaurant

Mocht je denken dat je in de trein alleen stroopwafels kunt eten, dan heb je het mis. Vanaf 21 augustus kun je nu elke zaterdagavond een rondje Randstad (vanaf Amsterdam CS) maken terwijl je geniet van viergangendiner. Sterrenchef Edwin Soumang van One uit Roermond stelt de menu's samen, die in de keuken aan boord van de trein worden bereid.