Zo ga je lekker sporten

Van kickboksen tot sportschool

Ga nou maar gewoon

Om fit te blijven naast alle feestjes is Poopycat-CEO Thomas Vles veel aan het kickboksen. We vroegen hem wanneer hij hiermee is begonnen en wat hij uit de sport haalt. En wat zou hij ons zou aanraden…

“Ik ben met kickboksen begonnen toen ik 18 was, maar ik kon toen niet het geduld opbrengen om wedstrijden te doen. Na een voetbalpauze van een paar jaar ben ik toch weer begonnen met trainen en eind 2013 heb ik mijn eerste wedstrijd gevochten (en gewonnen!). Dat was meer kicken dan parachutespringen. Qua sportschool hou ik wel meer van de 'oude stijl', het hoeft allemaal niet te luxe te zijn. Ik train zelf bij Mejiro Gym in de Jordaan, een simpele school met mooie historie. Qua tips kan ik weinig zeggen behalve gewoon doen, het is een heerlijke sport!

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De Meest Depressieve Dag Van Het Jaar

Laat je niet gekmaken op 19 januari, De Meest Depressieve Dag Van Het Jaar.

Vliegen over Flevoland

Altijd al Flevoland vanuit de lucht willen zien? Doe ’s gek en boek een rondvlucht!

Hoe overleef ik een lange autorit met kinderen?

Het is weer zomervakantie! En dat betekent: zon, zee en vrijheid. Maar jammer genoeg ook: lange autoritten met (zeurende) kinderen op de achterbank. Leuk Mens Natascha heeft tips!

Meesterlijk mountainbiken in NL

Of je net begint of al tien voorvorken hebt versleten: dit zijn de meest avontuurlijke mountainbikeroutes van Nederland.