Zo ga je lekker sporten

Van kickboksen tot sportschool

Ga nou maar gewoon

Om fit te blijven naast alle feestjes is Poopycat-CEO Thomas Vles veel aan het kickboksen. We vroegen hem wanneer hij hiermee is begonnen en wat hij uit de sport haalt. En wat zou hij ons zou aanraden…

“Ik ben met kickboksen begonnen toen ik 18 was, maar ik kon toen niet het geduld opbrengen om wedstrijden te doen. Na een voetbalpauze van een paar jaar ben ik toch weer begonnen met trainen en eind 2013 heb ik mijn eerste wedstrijd gevochten (en gewonnen!). Dat was meer kicken dan parachutespringen. Qua sportschool hou ik wel meer van de 'oude stijl', het hoeft allemaal niet te luxe te zijn. Ik train zelf bij Mejiro Gym in de Jordaan, een simpele school met mooie historie. Qua tips kan ik weinig zeggen behalve gewoon doen, het is een heerlijke sport!

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Scheuren in een buggy

Ready for some action? Trommel wat vrienden op en ga een middag scheuren in een buggy: het avontuurlijke vriendje van de quad of kart.

Fiets door de savanne van de Veluwe

Een rondje fietsen samen met je geliefde. Dat kan in de zomer, maar ook in de winter! Extra romantisch doe je dat in het Nationale Park De Hoge Veluwe. Wie weet spotten jullie tijdens het ommetje fietsen zelfs edelherten, wilde zwijnen, dassen, vossen, en/of mouflons! Dat maakt je date nog nét een stukje spannender.

Bijzondere ballonvaart

Opstijgen in het donker, of een vlucht maken boven Amsterdam of Rotterdam. Bij 4CB maak je heel mooie en bijzondere ballonvaarten.

Hoe overleef je de winter?

Sneeuw, regen, hagel en wind. Het is zover, de winter is daar. We geven toe, als het aan ons gelegen had dan sloegen we hem dit jaar gewoon over. Maar helaas, de tijd is daar en dus wordt het bikkelen om de kou te trotseren. Heb jij even mazzel! Wij hebben namelijk de leukste wintersurvival tips op een rijtje gezet.