Zo ga je lekker sporten

Van kickboksen tot sportschool

Ga nou maar gewoon

Om fit te blijven naast alle feestjes is Poopycat-CEO Thomas Vles veel aan het kickboksen. We vroegen hem wanneer hij hiermee is begonnen en wat hij uit de sport haalt. En wat zou hij ons zou aanraden…

“Ik ben met kickboksen begonnen toen ik 18 was, maar ik kon toen niet het geduld opbrengen om wedstrijden te doen. Na een voetbalpauze van een paar jaar ben ik toch weer begonnen met trainen en eind 2013 heb ik mijn eerste wedstrijd gevochten (en gewonnen!). Dat was meer kicken dan parachutespringen. Qua sportschool hou ik wel meer van de 'oude stijl', het hoeft allemaal niet te luxe te zijn. Ik train zelf bij Mejiro Gym in de Jordaan, een simpele school met mooie historie. Qua tips kan ik weinig zeggen behalve gewoon doen, het is een heerlijke sport!

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Het grootste doolhof van Nederland

Altijd spannend: dolen door een doolhof. Het doolhof bij Ruurloo is de grootste van Nederland en ook nog eens de oudste.

Blitse kiekjes op de fiets

Dat spannende fietstochten leuk zijn, dat wisten wij van Leukedingendoen al. Maar als we al die sterke verhalen gewoon op je woord moeten geloven, tja dan slaat de twijfel toe. Want wie gelooft er nu dat je op 't randje van vallen op wonderbaarlijke wijze je zadel weer wist te bestijgen en een enorm mooie slip maakte om tot stilstand te komen?

Favoriete vakanties

Hayo gaat graag naar een plek die hij al kent. Dan hoef je geen moeite te doen om de plek te ontdekken, maar kun je juist lekker ontspannen. Je moet je wél goed kunnen vermaken volgens Hayo!

Nooit meer verdwalen

Tijdens een wandeling door de natuur met een gids hoef je nooit meer te verdwalen en leer je ook nog eens meer over de natuur. Geschikt voor de hele familie!