Tips voor de beginnende ondernemer

Zo krijg je zeker succes

volgens Thomas Vles

Thomas is founder en CEO van Poopycat. We vroegen hem of hij tips heeft voor beginnende ondernemers. En hoe het succes van zijn bedrijf Poopycat tot stand is gekomen.

“Ondernemen is een kwestie van durven. Je hoeft niet de slimste of de beste te zijn, maar je moet het gewoon doen. Ik geloof dat iedereen goede ideeën heeft, maar dat te weinig mensen er iets mee (durven) doen. Als je een idee of een inzicht hebt, ga er gewoon mee aan de slag! Ik ben tijdens het verschonen van de kattenbak op het idee gekomen om een wegwerp alternatief te ontwikkelen. Nog geen drie jaar later verkopen we onze producten in twaalf landen!”  

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Klimpark Funforest

Op Kano-date

De kano-date in het Amsterdamse bos is echt een aanrader.

Eten uit een kasteelmoestuin

Kasteeltuinen werden vroeger vaak gebruikt voor de teelt van groenten, fruit en bloemen voor eigen gebruik. De kasteelmoestuin van Landgoed Hackfort in het Gelderse Vorden heeft zijn oude functie nu teruggekregen. En daarmee ook zijn oude naam: het “Hof van Hackfort”. Vrijwilligers, soms aangevuld met begeleiders en bewoners van zorgboerderijen uit de omgeving, werken samen in het Hof van Hackfort en oogsten, zaaien en schoffelen er lustig op los. 

Burlesque workshop

Dames, zijn jullie ook altijd zo jaloers op de sexy moves van Marilyn Monroe? Spijker dan je dansroutine eens bij en wel op broeierige en verleidelijke wijze, kortom: op z’n Burlesques.