Tips voor de beginnende ondernemer

Zo krijg je zeker succes

volgens Thomas Vles

Thomas is founder en CEO van Poopycat. We vroegen hem of hij tips heeft voor beginnende ondernemers. En hoe het succes van zijn bedrijf Poopycat tot stand is gekomen.

“Ondernemen is een kwestie van durven. Je hoeft niet de slimste of de beste te zijn, maar je moet het gewoon doen. Ik geloof dat iedereen goede ideeën heeft, maar dat te weinig mensen er iets mee (durven) doen. Als je een idee of een inzicht hebt, ga er gewoon mee aan de slag! Ik ben tijdens het verschonen van de kattenbak op het idee gekomen om een wegwerp alternatief te ontwikkelen. Nog geen drie jaar later verkopen we onze producten in twaalf landen!”  

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Werken bij Leukedingendoen?

Van leuke dingen je werk maken. Daar gaat het om. We zoeken nu een stagiair, dus stuur ons een bericht dat zo geweldig is dat we niet anders kunnen dan je met slingers en prosecco ontvangen voor een gesprek.

Lindyhoppen

Vertel eens Amber, welke danspasjes kunnen we echt niet ontlopen dit jaar?

Tour door de Jordaan

Het levenslied klinkt toch het beste in de Amsterdamse Jordaan. Gelukkig zijn er genoeg stamkroegen met dikke kleden op de tafels en een karaoke-installatie met smartlappen voor ’s nachts na tweeën.

Join De Klub

In de Utrechtse Vechtclub XL huizen heel veel creatieve geesten.