Tips voor de beginnende ondernemer

Zo krijg je zeker succes

volgens Thomas Vles

Thomas is founder en CEO van Poopycat. We vroegen hem of hij tips heeft voor beginnende ondernemers. En hoe het succes van zijn bedrijf Poopycat tot stand is gekomen.

“Ondernemen is een kwestie van durven. Je hoeft niet de slimste of de beste te zijn, maar je moet het gewoon doen. Ik geloof dat iedereen goede ideeën heeft, maar dat te weinig mensen er iets mee (durven) doen. Als je een idee of een inzicht hebt, ga er gewoon mee aan de slag! Ik ben tijdens het verschonen van de kattenbak op het idee gekomen om een wegwerp alternatief te ontwikkelen. Nog geen drie jaar later verkopen we onze producten in twaalf landen!”  

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Fietsroutes waar je geen andere fietsers tegenkomt

Fietsen is heerlijk, jammer alleen van die andere fietsers. Vincent tipt geweldige routes waar je praktisch geen andere slaven van de weg tegenkomt.

Het ultieme vrijgezellenfeest

Voor iedereen die The Hangover niet kent even een korte uitleg: Man gaat trouwen en krijgt een vrijgezellenfeest in Las Vegas. De volgende dag weet niemand meer wat er is gebeurd en is de bruidegom kwijt. Klinkt alsof je het zelf zou willen beleven toch? 

Running Dinner Groningen

Eten, wandelen en de stad verkennen. In de mooie stad Groningen kan dat op een leuke manier. Hoe? Dat lees je hier.

Een dagje wandelen in Brabant

Wil je Brabant te voet of op de fiets ontdekken? Download dan eerst even de gratis iPhone app Brabant Vertelt.