Tips voor de beginnende ondernemer

Zo krijg je zeker succes

volgens Thomas Vles

Thomas is founder en CEO van Poopycat. We vroegen hem of hij tips heeft voor beginnende ondernemers. En hoe het succes van zijn bedrijf Poopycat tot stand is gekomen.

“Ondernemen is een kwestie van durven. Je hoeft niet de slimste of de beste te zijn, maar je moet het gewoon doen. Ik geloof dat iedereen goede ideeën heeft, maar dat te weinig mensen er iets mee (durven) doen. Als je een idee of een inzicht hebt, ga er gewoon mee aan de slag! Ik ben tijdens het verschonen van de kattenbak op het idee gekomen om een wegwerp alternatief te ontwikkelen. Nog geen drie jaar later verkopen we onze producten in twaalf landen!”  

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Proef eens een beroep

Wat wil jij worden? Boswachter, radio-dj, automonteur, ijsbereider, receptioniste, dierenverzorger, hypotheekadviseur… of zou je alles wel een keertje willen proberen? Dat kan! Via Beroepproeven loop je heel gemakkelijk mee met iemand die jouw favoriete baan al uitoefent.

Reddingmuseum

Superman en James Bond staan natuurlijk óók altijd klaar voor de menschheid, maar laten we vooral niet de reddingsbrigade vergeten als het gaat om superhelden. 

Varen in een mobiel bad

De HotTug is een van de betere uitvindingen van de laatste tijd, zo vinden wij. Wil je graag een stukje varen, maar niet klappertandend op de boot zitten?

De beste netwerkevents

Met een bachelor en master Kunst & Cultuur op zak is Leuk Mens Linda nog lang niet waar ze zijn wil. Dus is ze druk aan het netwerken! Waar je het beste zijn kan verklapt Linda hier.