De Leukste dates

voor als je in looove bent

op Valentijnsdag

Vandaag is roze, de kleur van de liefde. Heel het land (wat zeggen we, heel de wereld) viert vandaag weer Valentijnsdag. Je ontkomt er niet aan, of je het nou wil of niet. Misschien ben jij ook wel naarstig op zoek naar een date om je (vaste) verkering mee te verrassen. Dan ben je hier natuurlijk aan het goede adres, want wij weten wel wat leuks!

Speciale Valentijnsuitjes

Op 14 februari is er een comedy show in het Comedy Café in Amsterdam. Ook leuk: de romantische Valentijnsrondleiding op de Domtoren in Utrecht, met uitzicht over alle lichtjes van de stad. Voor het serieuze liefdeswerk is er trouwens ook een Trouwbeurs in de Amsterdamse Zuiderkerk. 

Heb je geen zin om naar een speciaal event te gaan, organiseer dan zelf iets leuks voor de liefde van je leven. Bijvoorbeeld: 

Digitaal naar de sterren kijken

Met Google Earth kan je digitaal naar de sterren kijken. Projectortje erbij, lekker op bed gaan liggen, muziekje aan, wijntje erbij. Romantiek mag ook heus wel een beetje comfortabel zijn.

Lees er meer over 

De mooiste liefdesbrief? Die láát je schrijven

Waarom zelf uren staren naar een leeg vel als er professionals zijn die jouw lieve woorden prachtig kunnen opschrijven? De Liefdesbrievenwinkel maakt een mooi verhaal voor je, dat je zo kan overschrijven. Op de bus, en klaar is kees! Niemand hoeft te weten waar jij die schrijfskills ineens vandaan hebt, toch?

Lees er meer over 

♥ ♥ ♥

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Ultieme zoetsappigheid

Gewoon iemand een beetje ten huwelijk vragen met een glaasje champagne en een roos tussen je tanden is al lang niet meer genoeg.

Kokkerellen voor zijn lief

Als Bas een romantische avond heeft met zijn vriendin Julie, weet hij precies wat hij moet doen om haar gelukkig te maken. Heerlijke mosselen en heerlijke wijn. Genieten dus. 

De beste toko van Nederland

Bonensaus, rijstazijn, lychees in blik en hoge stapels kleurige huisraad; in de toko kun je gemakkelijk een hele middag op expeditie. Wat is volgens Monique nou de allerbeste toko van het land? En als ze dan zo’n middagje struinen plant, waar gaat ze naar op zoek?

De leukste plekjes in Amsterdam

Bettina is bedenker van CITYMOM.nl, een hotspot & lifestyle website voor (bijna) moeders in de stad. Speciaal voor jou heeft Bettina een lijstje met hippe én kindvriendelijke restaurants gemaakt waar je altijd terecht kan.