De Leukste dates

voor als je in looove bent

op Valentijnsdag

Vandaag is roze, de kleur van de liefde. Heel het land (wat zeggen we, heel de wereld) viert vandaag weer Valentijnsdag. Je ontkomt er niet aan, of je het nou wil of niet. Misschien ben jij ook wel naarstig op zoek naar een date om je (vaste) verkering mee te verrassen. Dan ben je hier natuurlijk aan het goede adres, want wij weten wel wat leuks!

Speciale Valentijnsuitjes

Op 14 februari is er een comedy show in het Comedy Café in Amsterdam. Ook leuk: de romantische Valentijnsrondleiding op de Domtoren in Utrecht, met uitzicht over alle lichtjes van de stad. Voor het serieuze liefdeswerk is er trouwens ook een Trouwbeurs in de Amsterdamse Zuiderkerk. 

Heb je geen zin om naar een speciaal event te gaan, organiseer dan zelf iets leuks voor de liefde van je leven. Bijvoorbeeld: 

Digitaal naar de sterren kijken

Met Google Earth kan je digitaal naar de sterren kijken. Projectortje erbij, lekker op bed gaan liggen, muziekje aan, wijntje erbij. Romantiek mag ook heus wel een beetje comfortabel zijn.

Lees er meer over 

De mooiste liefdesbrief? Die láát je schrijven

Waarom zelf uren staren naar een leeg vel als er professionals zijn die jouw lieve woorden prachtig kunnen opschrijven? De Liefdesbrievenwinkel maakt een mooi verhaal voor je, dat je zo kan overschrijven. Op de bus, en klaar is kees! Niemand hoeft te weten waar jij die schrijfskills ineens vandaan hebt, toch?

Lees er meer over 

♥ ♥ ♥

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Lenen van de buren

Stel: je woont op drie hoog en je kunt al een paar maanden niet meer door de ramen kijken omdat ze zo vies zijn. Maarja, je hebt geen ladder en acrobatische taferelen zijn ook weer zo wat. Leen gewoon ’n lange ladder van de buurman via Peerby! Handig.

Samen cruisen is leuker

Heb jij ’n plekje over in de auto? Laat via BlaBlaCar weten waar jouw reis naartoe gaat en wie weet vind je gezellige medereizigers voor je trip. Want samen rijden is leuker, goedkoper én duurzamer.

Poitou Charentes

Romantisch, met je kinderen of een culinaire reis: het kan allemaal in de Franse kuststreek Poitou Charentes

Elke dag op je mooist

Soms zijn er dagen waarop je het liefst met je hoofd onder de dekens kruipt om er vervolgens nooit meer onderuit te komen (behalve dan misschien voor je twee favoriete mannen Ben & Jerry). Zo niet Anna. Volgens haar is er iedere dag wel een goede reden om je niet in je dekbed te rollen, maar je juist in je knapste pak te hijsen. Altijd en overal je mooiste zelf zijn, hoe doe je dat volgens Anna?