Workshop zandsculpturen bouwen

Je eigen ontwerp hangt als los zand aan elkaar

Met je kop in het zand

Er is niks mis met zand in je schoenen als het betekent dat je een fijne dag op het strand hebt gehad. Of: de trotse maker bent van een indrukwekkende zandsculptuur. Tijdens een cursus zandsculpturen bouwen kun je met vrienden, familie of collega’s onder begeleiding van professionals je eigen ontwerp tot leven brengen. Op een strand naar keuze.

Het nadeel is dat de natuur je kunstwerk uiteindelijk weer zal vernietigen—of dat nou is door de werking van eb en vloed of door een hond die zijn enthousiasme betuigt door er middenin te springen. Maar ach, als je niet zo zeker bent van je eigen talent als kunstenaar, dan is de garantie van een onvermijdelijke destructie misschien juist wel een geruststellende gedachte.

Website

Evorsa

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Er gaat niets boven Maastricht

Dat ze in Maastricht van zuidelijke gezelligheid houden lijkt ons logisch. Maar wist je dat je er ook ontzettend veel leuke actieve dingen te doen zijn? Lidwine wel, dus tipt ze ze hier:

Bingo & borrel & boot is leuk

Aan het spelletje Bingo kleeft een vrij suf 65 plus-imago, maar de Bingoborrelboot is alles behalve gaar. Tijdens een anderhalf uur durende rondvaart door de Amsterdamse grachten, laat bingojuf Sientje de ballen rollen onder het genot van een lekkere drankjes! 

Alles over Feyenoord

Waarschuwing: deze tip is niet geschikt voor Ajax-fans. 

‘t leukste oet Twente

In Twente is het gewoon léuk. Althans als je het op z’n Twents uitspreekt dan. Het lieflijke dialect en het mooie landschap biedt natuurlijk enorm veel moois en leuks. Daarom hebben wij het beste van het beste op een rijtje gezet!