Het beste katerrecept

Van dingen doen

Tot een borrel

Wat is nou het beste recept tegen een ‘kater’? Een vette hap? Nee… dat is het niet. Thomas heeft een ander medicijn voor zo’n zware dag.

“Afhankelijk van de intensiteit heb ik verschillende 'recepten'. In het algemeen ben ik wel van mening dat je gewoon naar buiten moet gaan en dingen moet gaan doen. Dan kom je er snel overheen en kan ik er in mijn geval nog vrij goed op gaan. Soms is het echter zo erg dat niks helpt, in dat geval is stilliggen en zelfmedelijden de enige optie. Voorkomen is natuurlijk nog beter, ik probeer vaak veel water te drinken tussendoor, als dat lukt scheelt dat een slok op een borrel.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Nutella Bar

Alsof er niet genoeg redenen zijn om naar New York te gaan… Deze kun je ook nog aan je to-do list toevoegen: een bezoekje aan de Nutella Bar.

Roofvogelworkshop

Tijdens deze workshop maak je kennis met verschillende roofvogels, zoals de valk, arend en de uil. Wat je hiermee gaat doen? Je zojuist geleerde valkerijtechnieken erop los laten natuurlijk! 

Vlieg met me mee

Een hoverboard is best leuk maar – laten we wel wezen – je rijdt natuurlijk wel gewoon. Het allernieuwste op zweefgebied is toch wel een ArcaBoard.

Running dinner

Wil je eens creatief culinair doen met een (grote) groep vrinden? Organiseer dan een running dinner.