Het beste katerrecept

Van dingen doen

Tot een borrel

Wat is nou het beste recept tegen een ‘kater’? Een vette hap? Nee… dat is het niet. Thomas heeft een ander medicijn voor zo’n zware dag.

“Afhankelijk van de intensiteit heb ik verschillende 'recepten'. In het algemeen ben ik wel van mening dat je gewoon naar buiten moet gaan en dingen moet gaan doen. Dan kom je er snel overheen en kan ik er in mijn geval nog vrij goed op gaan. Soms is het echter zo erg dat niks helpt, in dat geval is stilliggen en zelfmedelijden de enige optie. Voorkomen is natuurlijk nog beter, ik probeer vaak veel water te drinken tussendoor, als dat lukt scheelt dat een slok op een borrel.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Maaltijden van een koffieliefhebber

Hayo schreeuwt het graag van de daken: he loooooooves koffie. Niet te zuinig! Maar wat vind jij dan van eten, Hayo?

Nature's Gift

Vervelen is geen optie, dat is het motto van Leukedingendoen. De dames en heren van Nature's Gift zijn 't daar ook zeer zeker mee eens. Nature's Gift heeft heel veel lieve en groene uitjes in de natuur. Vergeet dus poepen in je oude schoen en ga wat dóén!

Maak je eigen WhatsApp speurtocht

Zorg voor een onvergetelijk kinderfeestje. Of dan op zijn minst een partij waar de volgende dag nog om gelachen wordt en maak je eigen WhatsApp speurtocht...

Moestuin aan de Amstel

In de keuken (en eigenlijk in het leven) draait alles om goede ingrediënten. Maar ja, waar vind je die? Een topkok shopt vast bij een groentejuwelier. Niet per se. Volgens Peter moet je vooral langsgaan bij je lokale moestuin...