Het beste katerrecept

Van dingen doen

Tot een borrel

Wat is nou het beste recept tegen een ‘kater’? Een vette hap? Nee… dat is het niet. Thomas heeft een ander medicijn voor zo’n zware dag.

“Afhankelijk van de intensiteit heb ik verschillende 'recepten'. In het algemeen ben ik wel van mening dat je gewoon naar buiten moet gaan en dingen moet gaan doen. Dan kom je er snel overheen en kan ik er in mijn geval nog vrij goed op gaan. Soms is het echter zo erg dat niks helpt, in dat geval is stilliggen en zelfmedelijden de enige optie. Voorkomen is natuurlijk nog beter, ik probeer vaak veel water te drinken tussendoor, als dat lukt scheelt dat een slok op een borrel.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De leukste plekjes van Twente

Kim komt uut Twente. En daarom weet ze als geen ander de meest romantische plekjes te vinden. Maar nu niet allemaal tegelijk gaan, hè. 

Een duurzaam leven

Met een voorliefde voor vintage meubels laat Julien zien dat hij niet bang is voor hergebruik. Dat is niet alleen duurzaam, maar nog veel meer. Tijd om je leven te beteren? Julien laat je zien hoe:

Man cave

Wil je met je mannenvrienden even chillen zonder vrouwengemiep over lippenstift en relaties?

Landgoed Twente Marathon

Zin om voor iets bijzonders te trainen? Loop de Landgoed Twente Marathon. Hier gaat het niet om het winnen, maar om de ervaring tussen start en finish...