Feestjes

Volgens Thomas

Van organiseren tot meemaken

Naast kattenliefhebber houdt Thomas ook wel van een feestje. Hij schuilt zelfs een echte organisator in hem. We vroegen ons af hoe hij zijn feesten fikst en waar hij zelf graag naar toe gaat…

“Ik ben redelijk bekend als het om de feestjes gaat. Ik help mee met organisatie van een groot festival, daarnaast organiseer ik zelf ook een eigen feest in Barcelona. Een leuk feestje is natuurlijk een kwestie van smaak. Voor mij zijn de sfeer en de muziek het belangrijkste, dat maakt een feestje meer dan een locatie alleen. Qua clubs gaat het beter in de stad, ik heb geen favoriet op het moment. Ik kijk wel uit naar de opening van 'De School'.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Festivals voor in de vakantie

Nederland trekt in de zomer massaal naar Lowlands, Mysteryland en Sziget. Maar er zijn nog veel meer leuke festivals die nét even anders zijn.

Vier de druivenoogst in Villa St Simon

Volgens Aranka is een wijnvakantie iets wat je sowieso een keer gedaan moet hebben, benieuwd naar die van haar?

Ga eens blokarten

Het weer in Nederland wisselt nog vaker dan het humeur van je schoonmoeder, lange zonnige stranddagen zijn dan ook niet aan ons besteed.

Strand in eigen land

Massaal gaan we in de zomer op strandvakantie naar het zuiden van Europa of een mooi ver eiland. Maar waarom eigenlijk? We hebben zelf heel veel strand om uit te kiezen!