Feestjes

Volgens Thomas

Van organiseren tot meemaken

Naast kattenliefhebber houdt Thomas ook wel van een feestje. Hij schuilt zelfs een echte organisator in hem. We vroegen ons af hoe hij zijn feesten fikst en waar hij zelf graag naar toe gaat…

“Ik ben redelijk bekend als het om de feestjes gaat. Ik help mee met organisatie van een groot festival, daarnaast organiseer ik zelf ook een eigen feest in Barcelona. Een leuk feestje is natuurlijk een kwestie van smaak. Voor mij zijn de sfeer en de muziek het belangrijkste, dat maakt een feestje meer dan een locatie alleen. Qua clubs gaat het beter in de stad, ik heb geen favoriet op het moment. Ik kijk wel uit naar de opening van 'De School'.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Op vakantie met Amber

Iedereen houdt natuurlijk van vakantie. Amber van BarreConcept gaat voor de afwisseling en zoekt het liefst het avontuur op. Eén favoriete plek heeft ze dan ook niet, dus heeft ze er meerdere voor je op een rij gezet! 

Workshop curling

We geven toe dat curling er altijd een beetje dubieus uitziet, maar het is wel bijzonder leuk om te doen. 

Refresh je inspiratie

Op Manners.nl deelt Mitchell de interessantste informatie voor de man. Maar waar komt die oneindige inspiratie vandaan?

Eten in Keldergangen

Eten in 14de eeuwse keldergangen langs de Utrechtse Oudegracht. Luister tijdens het eten naar een lokale dichter en geniet van muziek op een honderd jaar oude concertvleugel.