Feestjes

Volgens Thomas

Van organiseren tot meemaken

Naast kattenliefhebber houdt Thomas ook wel van een feestje. Hij schuilt zelfs een echte organisator in hem. We vroegen ons af hoe hij zijn feesten fikst en waar hij zelf graag naar toe gaat…

“Ik ben redelijk bekend als het om de feestjes gaat. Ik help mee met organisatie van een groot festival, daarnaast organiseer ik zelf ook een eigen feest in Barcelona. Een leuk feestje is natuurlijk een kwestie van smaak. Voor mij zijn de sfeer en de muziek het belangrijkste, dat maakt een feestje meer dan een locatie alleen. Qua clubs gaat het beter in de stad, ik heb geen favoriet op het moment. Ik kijk wel uit naar de opening van 'De School'.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Verrassend theater

"Het bezoeken van mooie voorstellingen met fijne liedjes erin daar vul ik graag mijn tijd mee."

Top 3 beste voorstellingen

Als (ex)danseres was Amber in veel dansvoorstellingen te zien. Maar wat voor voorstellingen bezoekt ze zelf graag?

Eten uit een kasteelmoestuin

Kasteeltuinen werden vroeger vaak gebruikt voor de teelt van groenten, fruit en bloemen voor eigen gebruik. De kasteelmoestuin van Landgoed Hackfort in het Gelderse Vorden heeft zijn oude functie nu teruggekregen. En daarmee ook zijn oude naam: het “Hof van Hackfort”. Vrijwilligers, soms aangevuld met begeleiders en bewoners van zorgboerderijen uit de omgeving, werken samen in het Hof van Hackfort en oogsten, zaaien en schoffelen er lustig op los. 

De Leukste dag van Esmay

Stel je een dag voor waarop je mag doen wat je maar wilt, met zoveel geld als je maar wilt. Hoe vul je die in? Leuk Mens Esmay zou het wel weten.