Feestjes

Volgens Thomas

Van organiseren tot meemaken

Naast kattenliefhebber houdt Thomas ook wel van een feestje. Hij schuilt zelfs een echte organisator in hem. We vroegen ons af hoe hij zijn feesten fikst en waar hij zelf graag naar toe gaat…

“Ik ben redelijk bekend als het om de feestjes gaat. Ik help mee met organisatie van een groot festival, daarnaast organiseer ik zelf ook een eigen feest in Barcelona. Een leuk feestje is natuurlijk een kwestie van smaak. Voor mij zijn de sfeer en de muziek het belangrijkste, dat maakt een feestje meer dan een locatie alleen. Qua clubs gaat het beter in de stad, ik heb geen favoriet op het moment. Ik kijk wel uit naar de opening van 'De School'.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Zo bouw je een feestje

Marcel is altijd al bezig geweest met het organiseren van evenementen. Eerst gewoon voor de lol, later als professional met zijn bedrijf MUST. Wat zijn nou onmisbare ingrediënten voor een goed feestje volgens Marcel?

Brommerbios

Sinds de zomer van 2014 tuft de Brommerbios door Nederland. Vooral door Utrecht, maar ook in Den Haag en op Vlieland duikt de brommerbios op.

Zeg het met thee

Het is belangrijk om je levensverhaal te delen met anderen. Zo kun je van elkaar leren en elkaar inspireren. Zo ontstond Teatells: een project van Emmelie en Julianne Lindner, twee Zweedse zusjes met Nederlandse roots.

Top 3 ultieme kindervakanties

Dit zijn 3 geweldige kindervakantiebestemmingen. En de prijs valt ook nog eens mee.