Katten opvoeden

Het zijn net kinderen

maar dan anders

Voor het geval dat het nog niet duidelijk was: Thomas is gek op katten. Naast het succesvolle bedrijf Poopycat vroegen wij ons ook af hoe je katten nou het best kan opvoeden. Wat vinden ze nou écht leuk? 

“Katten zijn net kinderen, ik geloof dat alle liefde die je erin stopt er ook weer uitkomt. In mijn geval zijn Mushi en Cheesy opgegroeid in mijn huis, altijd veel mensen over de vloer. Daarbij heb ik ze van jongs af aan meegenomen op de fiets naar kantoor en andere plekken. Mijn tip is dan ook om als ze jong zijn ze nog veel kunnen leren en ervaren. Voor een kat die niet veel reist bijvoorbeeld is een ritje naar de buren al stressvol. Mushi en Cheesy zijn zelfs op de fiets mee naar London geweest!”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Sport: waarom en welke dan?

Ja, die Sylvia weet wel hoe ze het luie zwijn van de bank moet jagen, namelijk met heel erg veel enthousiasme. “Ongeacht de berg, het weer of de sneeuw; als ik kan boarden, dan is het goed.

Wild buitenspelen

In Rotterdam is er Speeldernis: een speeltuin op een (naar eigen zeggen) ‘avontuurlijk terrein’.

Kunst op brood

Laat je inspireren met deze schattige toast kunst en maak zelf van iedere broodmaaltijd iets speciaals.

Lekker leuk trakteren

Hiep hiep hoera, jarig! Dat betekent trakteren op school. En grijpen naar saaie zakjes chips, dat doen we dus niet bij Leukedingendoen. Hier zijn we namelijk vooral fan van leuke, verrassende trakties. Dus pak het eens anders aan en trakteer bijvoorbeeld op gemummificeerde worstjes!