Katten opvoeden

Het zijn net kinderen

maar dan anders

Voor het geval dat het nog niet duidelijk was: Thomas is gek op katten. Naast het succesvolle bedrijf Poopycat vroegen wij ons ook af hoe je katten nou het best kan opvoeden. Wat vinden ze nou écht leuk? 

“Katten zijn net kinderen, ik geloof dat alle liefde die je erin stopt er ook weer uitkomt. In mijn geval zijn Mushi en Cheesy opgegroeid in mijn huis, altijd veel mensen over de vloer. Daarbij heb ik ze van jongs af aan meegenomen op de fiets naar kantoor en andere plekken. Mijn tip is dan ook om als ze jong zijn ze nog veel kunnen leren en ervaren. Voor een kat die niet veel reist bijvoorbeeld is een ritje naar de buren al stressvol. Mushi en Cheesy zijn zelfs op de fiets mee naar London geweest!”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De vrije dag van DJ Isis

Als DJ speelt je werk zich voornamelijk af in andermans vrije tijd af. Maar wat als het werk erop zit? Waar breng je dan zelf het liefst je vrije tijd door? DJ Isis, sinds 2011 ook moeder van een zoontje, weet het wel: op een plek waar je lekker buiten kunt zijn en die ook geschikt is voor kindjes.

Top 3 ultieme kindervakanties

Dit zijn 3 geweldige kindervakantiebestemmingen. En de prijs valt ook nog eens mee. 

De romantiek in huis halen

Als interieur-stylist weet Jooske heus wel hoe je het thuis een beetje romantisch maakt. Dus kom maar op met die tips, Jooske!

Leuke tenten van Fieldcandy

Wil jij ook opvallen op de camping of tijdens Lowlands? Dan moet je bij Fieldcandy zijn voor een unieke, kleurvolle en creatieve tent. Ze zijn daarnaast ook 100% waterdicht, UV- beschermend en kunnen tegen extreme weersomstandigheden, wat allemaal ook wel zo prettig is.