Katten opvoeden

Het zijn net kinderen

maar dan anders

Voor het geval dat het nog niet duidelijk was: Thomas is gek op katten. Naast het succesvolle bedrijf Poopycat vroegen wij ons ook af hoe je katten nou het best kan opvoeden. Wat vinden ze nou écht leuk? 

“Katten zijn net kinderen, ik geloof dat alle liefde die je erin stopt er ook weer uitkomt. In mijn geval zijn Mushi en Cheesy opgegroeid in mijn huis, altijd veel mensen over de vloer. Daarbij heb ik ze van jongs af aan meegenomen op de fiets naar kantoor en andere plekken. Mijn tip is dan ook om als ze jong zijn ze nog veel kunnen leren en ervaren. Voor een kat die niet veel reist bijvoorbeeld is een ritje naar de buren al stressvol. Mushi en Cheesy zijn zelfs op de fiets mee naar London geweest!”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Concert in de huiskamer

Een avondje swingen of rocken, maar geen zin het huis uit te gaan?

Op wie ben jij verliefd?

Spannend! Stiekem anonieme briefjes schrijven naar iemand die je leuk vindt. Maar als je dat niet durft op een écht briefje, doe ’t dan lekker online op liefdesbiecht.nl.

Bloggers met smaak

Voor Leuk Mens Caroline is styling voor Trash to Treasure natuurlijk enorm belangrijk. Maar onuitputtende inspiratie is zelfs voor de creatieveling ver te zoeken. Daarom deelt ze hier haar geheimen:

De Orchideeënhoeve

Voor een ticket to the tropics hoef je niet ver: de Orchideeënhoeve is een overdekte tropische wereld, gewoon in onze oer-Hollandse Flevopolder.