Samen balletten

Met je telefoon in de hand

Bounden

Romantisch he, ballet. Die tutu’s, de muziek, de tengere danseresjes in de armen van de sterke dansers… Dit romantische plaatje kun je nu – nou ja, zo ongevéér – samen met je partner naspelen met de app Bounden. Bij deze dansgame houden jullie samen je smartphone vast en beweeg je die heen en weer in een aantal figuren. Op deze manier maken jullie als vanzelf echte pasjes. In het begin zal dat best wat hilarische taferelen opleveren maar als het goed is kunnen samen al snel samen een echte pas de deux maken. De bedachte figuren zijn gemaakt in samenwerking met Het Nationale Ballet dus jullie krijgen geen kinderachtig lesje voorgeschoteld. Ook leuk, er zit de mooiste muziek onder. De tutu’s moet je er zelf maar even bij bedenken.

Bounden is verkrijgbaar voor Android en iPhone:

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Pluk je eigen boeket

Omdat bloemen van mensen houden en vice versa is het altijd een goed idee om een verse bos blommekes op tafel te hebben staan. En dan het liefst zo’n zomers boeket met van die vrolijke veldbloemen. Daar wordt je humeur namelijk direct beter van!

Verstuur je eigen STANG

Af en toe moet je mensen gewoon een saai berichtje sturen. Je moet iemand ergens aan helpen herinneren, hebt een vraag of ander dagelijks dingetje.

Sterrenkijken op je rug

Sterrenkijken kan eigenlijk altijd: met helder weer in de tuin of op de camping en als je het echt goed aan wilt pakken ga je naar een sterrenwacht.

Het leven van Sunny

Waar haalt Sunny Bergman haar inspiratie vandaan en wat wil deze getalenteerde documentairemaakster en schrijfster bereiken? Daar hebben wij het antwoord op!