Samen balletten

Met je telefoon in de hand

Bounden

Romantisch he, ballet. Die tutu’s, de muziek, de tengere danseresjes in de armen van de sterke dansers… Dit romantische plaatje kun je nu – nou ja, zo ongevéér – samen met je partner naspelen met de app Bounden. Bij deze dansgame houden jullie samen je smartphone vast en beweeg je die heen en weer in een aantal figuren. Op deze manier maken jullie als vanzelf echte pasjes. In het begin zal dat best wat hilarische taferelen opleveren maar als het goed is kunnen samen al snel samen een echte pas de deux maken. De bedachte figuren zijn gemaakt in samenwerking met Het Nationale Ballet dus jullie krijgen geen kinderachtig lesje voorgeschoteld. Ook leuk, er zit de mooiste muziek onder. De tutu’s moet je er zelf maar even bij bedenken.

Bounden is verkrijgbaar voor Android en iPhone:

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

We like art!

Stel je houdt van kunst, maar hebt geen zin om allerlei galerietjes af te struinen om die lege plek op je muur te vullen. En je spaarvarken omkieperen wil je liever óók niet.

Top 4 avondje uit in Amsterdam

Zin een kwalitatief avondje uit in Amsterdam? DJ WANNABEASTAR tipt vier leuke plekken.

Rozentuin

Rozen zijn niet alleen mooi op een vaas, maar wist je dat ze ook erg lekker smaken? In de Rozentuin leer je er alles over.

Slapen in Slot Loevestein

Hoe gaaf is het om in een kasteel met zoveel geschiedenis de nacht door te brengen?