Samen balletten

Met je telefoon in de hand

Bounden

Romantisch he, ballet. Die tutu’s, de muziek, de tengere danseresjes in de armen van de sterke dansers… Dit romantische plaatje kun je nu – nou ja, zo ongevéér – samen met je partner naspelen met de app Bounden. Bij deze dansgame houden jullie samen je smartphone vast en beweeg je die heen en weer in een aantal figuren. Op deze manier maken jullie als vanzelf echte pasjes. In het begin zal dat best wat hilarische taferelen opleveren maar als het goed is kunnen samen al snel samen een echte pas de deux maken. De bedachte figuren zijn gemaakt in samenwerking met Het Nationale Ballet dus jullie krijgen geen kinderachtig lesje voorgeschoteld. Ook leuk, er zit de mooiste muziek onder. De tutu’s moet je er zelf maar even bij bedenken.

Bounden is verkrijgbaar voor Android en iPhone:

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Stomen in het hooi

Al een poosje geen tijd meer voor jezelf of je levenspartner gehad? Duik samen het hooi in en stoom al je sores eruit. 

Overnachten in een schuilkerkje

In een steegje achter het Rembrandtplein in Amsterdam staat een eeuwenoud schuilkerkje dat in de 18de eeuw werd gebruikt om in het geniep het rooms katholieke geloof te kunnen belijden. 

De 50 Tinten Grijs Tour

Menig vrouw zweert erbij en vele sekslevens zijn er al mee gered: ‘50 Tinten Grijs’ mag met recht een sexy seksbijbel genoemd worden.

Verras je lief

Sleur in de relatie? Niet bij Leuk Mens Lisette hoor, die doet daar niet aan.