De eerste date

Volgens Marlous

Hou het lekker dicht bij huis

We vroegen Marlous naar haar ergste date ooit, hoe is die verlopen? En wat moet je juist wél doen om een date te laten slagen?

"Dit is voor mij echt al lang geleden, inmiddels ben ik alweer 10 jaar samen met m’n vriend. Dus het is even diep graven naar m’n ergste date ooit. Ik weet nog wel een keer dat ik een hele leuke jongen had ontmoet op een feestje hier in Amsterdam. Na een tijd lang gesms’t te hebben, ben ik 2 uur in de trein gaan zitten om met hem te gaan eten, want hij woonde aan de andere kant van het land. Ik had er blijkbaar het volste vertrouwen in. Het was hartstikke gezellig, tot hij me vertelde dat hij het leuk vond om meerdere vaste vriendinnen naast elkaar te hebben. En dat dat voor mij helemaal niets uit zou maken, want als hij dan bij mij was, zou hij alleen aan mij denken. Ik weet nog wel dat ik positief verbaasd was over zijn eerlijkheid. Toen ben ik toch maar weer richting station gegaan. Ik heb langer in de trein gezeten dan dat de date duurde, haha."

Tip: geen smoesjes
"In het begin weet je natuurlijk nooit welke kant het op gaat. Als ik de date-verhalen hoor van vriendinnen, dan lig ik geregeld in een deuk. Dus ik zou je eerste date lekker dicht bij huis houden en dan alleen wat gaan drinken. Stel je voelt meteen al dat je geen klik hebt, dan hoef je niet nog uren met elkaar door te brengen omdat je nog een heel diner voorgeschoteld krijgt. Dus plan je eerste date om een uurtje of negen en ga wat drinken. En is het niks, dan zou ik dat ook eerlijk zeggen. Anders blijf je er maar omheen draaien. Zonde van elkaars tijd."

Looselab: 
Bekijk hier de website en volg Looselab op Facebook en Instagram

Brainy Days: 
Bekijk hier de webshop van Brainy Days.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Superhippe camper

Eropuit met een vintage campertje en kamperen in een verlaten natuurgebied: het is de droom van velen. Casita on Wheels maakt het mogelijk.

Oh, oh een cadeau!?

De boombox staat klaar, de gondel ligt al in het water te dobberen, het bed is versierd met mooie rode rozen en het huis wemelt in de Valentijnssfeer door het romantische kaarslicht. Kortom je hebt alle clichés uit de kast gehaald, maar bent één ding vergeten: het cadeau! Je kan natuurlijk een duur geurtje kopen of je liefde mee uit eten nemen, maar dat is toch ietwat onorigineel. Je had al zo je best gedaan! Pak het dus dit jaar eens anders aan en verras je schatje op een van de volgende 5 manieren:

Strand in eigen land

Massaal gaan we in de zomer op strandvakantie naar het zuiden van Europa of een mooi ver eiland. Maar waarom eigenlijk? We hebben zelf heel veel strand om uit te kiezen!

De liefdesbrievenwinkel

Geen saaie standaard kaart, die je eventjes snel bij de boekenwinkel koopt. Jouw lieveling verdient namelijk de origineelste valentijnskaart ter wereld! Denk je nu: ‘Ojee dat vind ik toch wel een beetje lastig?’ Dan laat je jouw brief toch gewoon schrijven door de liefdesbrievenwinkel.