De eerste date

Volgens Marlous

Hou het lekker dicht bij huis

We vroegen Marlous naar haar ergste date ooit, hoe is die verlopen? En wat moet je juist wél doen om een date te laten slagen?

"Dit is voor mij echt al lang geleden, inmiddels ben ik alweer 10 jaar samen met m’n vriend. Dus het is even diep graven naar m’n ergste date ooit. Ik weet nog wel een keer dat ik een hele leuke jongen had ontmoet op een feestje hier in Amsterdam. Na een tijd lang gesms’t te hebben, ben ik 2 uur in de trein gaan zitten om met hem te gaan eten, want hij woonde aan de andere kant van het land. Ik had er blijkbaar het volste vertrouwen in. Het was hartstikke gezellig, tot hij me vertelde dat hij het leuk vond om meerdere vaste vriendinnen naast elkaar te hebben. En dat dat voor mij helemaal niets uit zou maken, want als hij dan bij mij was, zou hij alleen aan mij denken. Ik weet nog wel dat ik positief verbaasd was over zijn eerlijkheid. Toen ben ik toch maar weer richting station gegaan. Ik heb langer in de trein gezeten dan dat de date duurde, haha."

Tip: geen smoesjes
"In het begin weet je natuurlijk nooit welke kant het op gaat. Als ik de date-verhalen hoor van vriendinnen, dan lig ik geregeld in een deuk. Dus ik zou je eerste date lekker dicht bij huis houden en dan alleen wat gaan drinken. Stel je voelt meteen al dat je geen klik hebt, dan hoef je niet nog uren met elkaar door te brengen omdat je nog een heel diner voorgeschoteld krijgt. Dus plan je eerste date om een uurtje of negen en ga wat drinken. En is het niks, dan zou ik dat ook eerlijk zeggen. Anders blijf je er maar omheen draaien. Zonde van elkaars tijd."

Looselab: 
Bekijk hier de website en volg Looselab op Facebook en Instagram

Brainy Days: 
Bekijk hier de webshop van Brainy Days.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Dear Photograph

Trek die oude fotoalbums maar uit de kast, want daar valt een hoop leuks mee te beleven. Kijk maar eens op de website van Dear Photograph.

Geef eens een gerechtje cadeau

Is er een mooier cadeau denkbaar dan het idee dat iemand veel tijd en aandacht aan je besteed heeft? Een zelfgemaakt cadeau, zo vindt Marjan, is namelijk onbetaalbaar.

Richt je nieuwe huisje in

Marlous is bijna een jaar geleden verhuisd. Maar hoe richt je je nieuwe huis in? Neem je je eigen oude spullen mee of richt je je hele huis opnieuw in? We vroegen het Leuk Mens Marlous.

Moniques lievelings vegatip

Associeer jij konijnenvoer nog steeds met vegetarisch eten? Monique tipt je haar favoriete recept waardoor dat beeld voorgoed verdwijnt. Wedden dat je hiervan gaat watertanden?