De eerste date

Volgens Marlous

Hou het lekker dicht bij huis

We vroegen Marlous naar haar ergste date ooit, hoe is die verlopen? En wat moet je juist wél doen om een date te laten slagen?

"Dit is voor mij echt al lang geleden, inmiddels ben ik alweer 10 jaar samen met m’n vriend. Dus het is even diep graven naar m’n ergste date ooit. Ik weet nog wel een keer dat ik een hele leuke jongen had ontmoet op een feestje hier in Amsterdam. Na een tijd lang gesms’t te hebben, ben ik 2 uur in de trein gaan zitten om met hem te gaan eten, want hij woonde aan de andere kant van het land. Ik had er blijkbaar het volste vertrouwen in. Het was hartstikke gezellig, tot hij me vertelde dat hij het leuk vond om meerdere vaste vriendinnen naast elkaar te hebben. En dat dat voor mij helemaal niets uit zou maken, want als hij dan bij mij was, zou hij alleen aan mij denken. Ik weet nog wel dat ik positief verbaasd was over zijn eerlijkheid. Toen ben ik toch maar weer richting station gegaan. Ik heb langer in de trein gezeten dan dat de date duurde, haha."

Tip: geen smoesjes
"In het begin weet je natuurlijk nooit welke kant het op gaat. Als ik de date-verhalen hoor van vriendinnen, dan lig ik geregeld in een deuk. Dus ik zou je eerste date lekker dicht bij huis houden en dan alleen wat gaan drinken. Stel je voelt meteen al dat je geen klik hebt, dan hoef je niet nog uren met elkaar door te brengen omdat je nog een heel diner voorgeschoteld krijgt. Dus plan je eerste date om een uurtje of negen en ga wat drinken. En is het niks, dan zou ik dat ook eerlijk zeggen. Anders blijf je er maar omheen draaien. Zonde van elkaars tijd."

Looselab: 
Bekijk hier de website en volg Looselab op Facebook en Instagram

Brainy Days: 
Bekijk hier de webshop van Brainy Days.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Exotische DIY-trends

Als ze ergens ter wereld verstand hebben van fascinerende patronen, prachtig papier en stunning stoffen, dan is het natuurlijk in Japan. Lisa legt uit waarom het land van de rijzende zon zeker als inspiratiebron voor iedere crafter zou kunnen gelden!

Écht Romantisch

Wat is nou écht romantisch volgens Jooske? Plekken waar je je geliefde mee naar toe kan nemen en het liefste gebaar der liefde. Dus als je nog een keer het hart van Jooske wilt veroveren, dan weet je wat je moet doen..

DIY Bento box

Geen gezeur meer over korstjes en beleg met deze feestelijke bento box. Want als je je lunchtrommels vult zoals deze Japanse dame dat doet, dan is het bijna te mooi om op te eten.

Eerste hulp bij Instagram

Naast foto’s van foodies leent Instagram zich ook perfect voor de leukste stylingfoto’s. Moge Leuk Mens en interieurblogger Seline Steba nou stiekem best een beetje verslaafd zijn aan deze app.