De eerste date

Volgens Marlous

Hou het lekker dicht bij huis

We vroegen Marlous naar haar ergste date ooit, hoe is die verlopen? En wat moet je juist wél doen om een date te laten slagen?

"Dit is voor mij echt al lang geleden, inmiddels ben ik alweer 10 jaar samen met m’n vriend. Dus het is even diep graven naar m’n ergste date ooit. Ik weet nog wel een keer dat ik een hele leuke jongen had ontmoet op een feestje hier in Amsterdam. Na een tijd lang gesms’t te hebben, ben ik 2 uur in de trein gaan zitten om met hem te gaan eten, want hij woonde aan de andere kant van het land. Ik had er blijkbaar het volste vertrouwen in. Het was hartstikke gezellig, tot hij me vertelde dat hij het leuk vond om meerdere vaste vriendinnen naast elkaar te hebben. En dat dat voor mij helemaal niets uit zou maken, want als hij dan bij mij was, zou hij alleen aan mij denken. Ik weet nog wel dat ik positief verbaasd was over zijn eerlijkheid. Toen ben ik toch maar weer richting station gegaan. Ik heb langer in de trein gezeten dan dat de date duurde, haha."

Tip: geen smoesjes
"In het begin weet je natuurlijk nooit welke kant het op gaat. Als ik de date-verhalen hoor van vriendinnen, dan lig ik geregeld in een deuk. Dus ik zou je eerste date lekker dicht bij huis houden en dan alleen wat gaan drinken. Stel je voelt meteen al dat je geen klik hebt, dan hoef je niet nog uren met elkaar door te brengen omdat je nog een heel diner voorgeschoteld krijgt. Dus plan je eerste date om een uurtje of negen en ga wat drinken. En is het niks, dan zou ik dat ook eerlijk zeggen. Anders blijf je er maar omheen draaien. Zonde van elkaars tijd."

Looselab: 
Bekijk hier de website en volg Looselab op Facebook en Instagram

Brainy Days: 
Bekijk hier de webshop van Brainy Days.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Vrind gezocht

1 procent CLUB

Kennis doneren aan een goed doel? Dat kan. Kies je eigen project uit en houdt rechtstreeks contact met de projecteigenaar.

Kunst kopen is niet eng

Bijzondere galeries en betrokken eigenaars: alles voor mooie kunst aan je muur..

Huis en tafel in kerstsferen

Een boompje hier, een dennenappel daar en kerstlichtjes overal! Het is weer tijd om je huis en kersttafel om te toveren tot een prachtig kerstparadijs.