De Leukste Dag van Marlous

Van Antarctica tot Botswana

Met pinguïns en nijlpaarden

Een vraag die we onze Leuke mensen graag stellen: wat doe jij als je alle tijd en geld van de wereld zou hebben? Marlous heeft daar wel een antwoord op. 

“Mijn dag zou beginnen op Antarctica. Je kunt met een groot schip daar in 7 dagen heen varen. Daar word je opgepikt met de helikopter om naar de groep keizerpinguïns te vliegen, die daar staan met hun kleintjes. Ik zou er tussen willen gaan staan en ze het liefst even aanraken. Daarna vliegen we door naar Botswana in Afrika. Dit staat héél hoog op mijn to do-lijst. Nijlpaarden vind ik zo ontzettend tof, absoluut een van mijn favorieten dieren. Dan ga ik naar de Okavango delta en met zo’n kanootje de nijlpaarden van dichtbij bekijken. Te dichtbij is natuurlijk gevaarlijk maar toch zou ik het willen. Hoe lekker als je het geknor van de nijlpaarden hoort en al helemaal als je daar ’s nachts van wakker wordt. Vervolgens zou ik naar Toscane in Italië vliegen voor de beste pizza, pasta en tiramisu. Want laten we eerlijk zijn, dat is daar toch het allerlekkerst. Mijn laatste stop zou Kopenhagen zijn, om de mooiste Scandinavische woonproducten te scoren!”

Looselab: 
Bekijk hier de website en volg Looselab op Facebook en Instagram

Brainy Days: 
Bekijk hier de webshop van Brainy Days.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Aloha bar

Een bar in een voormalig subtropisch zwemparadijs. Hier kun je het hele jaar van woensdag tot en met zondag terecht voor lunch, diner en cocktails.

Moestuin aan de Amstel

In de keuken (en eigenlijk in het leven) draait alles om goede ingrediënten. Maar ja, waar vind je die? Een topkok shopt vast bij een groentejuwelier. Niet per se. Volgens Peter moet je vooral langsgaan bij je lokale moestuin...

Een luie picknick

Leuk en aardig, zo’n uitgebreide picknick in het zonnetje, maar het vergt toch heel wat tijd om voor te bereiden. Voor als je daar geen zin in of simpelweg geen tijd voor hebt bestaan er heel wat bedrijfjes die dat maar wàt graag voor je doen. 

De Leukste kerst van Henriette

"Naast dat we samen de buffettafel opmaken met al het lekkers, spelen we altijd een kaart- en/of dobbelspelletje mét oma."