De Leukste Dag van Marlous

Van Antarctica tot Botswana

Met pinguïns en nijlpaarden

Een vraag die we onze Leuke mensen graag stellen: wat doe jij als je alle tijd en geld van de wereld zou hebben? Marlous heeft daar wel een antwoord op. 

“Mijn dag zou beginnen op Antarctica. Je kunt met een groot schip daar in 7 dagen heen varen. Daar word je opgepikt met de helikopter om naar de groep keizerpinguïns te vliegen, die daar staan met hun kleintjes. Ik zou er tussen willen gaan staan en ze het liefst even aanraken. Daarna vliegen we door naar Botswana in Afrika. Dit staat héél hoog op mijn to do-lijst. Nijlpaarden vind ik zo ontzettend tof, absoluut een van mijn favorieten dieren. Dan ga ik naar de Okavango delta en met zo’n kanootje de nijlpaarden van dichtbij bekijken. Te dichtbij is natuurlijk gevaarlijk maar toch zou ik het willen. Hoe lekker als je het geknor van de nijlpaarden hoort en al helemaal als je daar ’s nachts van wakker wordt. Vervolgens zou ik naar Toscane in Italië vliegen voor de beste pizza, pasta en tiramisu. Want laten we eerlijk zijn, dat is daar toch het allerlekkerst. Mijn laatste stop zou Kopenhagen zijn, om de mooiste Scandinavische woonproducten te scoren!”

Looselab: 
Bekijk hier de website en volg Looselab op Facebook en Instagram

Brainy Days: 
Bekijk hier de webshop van Brainy Days.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Avontuur in Amsterdam

Amsterdam is een van de favoriete steden om leuke dingen te doen, alleen vaak passen deze vooral in de categorie cultureel. Met een speurtocht en obstakelrace kan je als actieveling ook iets leuks doen in onze hoofdstad!

Geniet van Utrecht

Als Leukste ondernemer van Utrecht kent Esmay Utrecht van binnen en buiten.

Disco Boodschappen!

Blok vrijdagavond 10 april in je agenda, want dan is Disco Boodschappen bij de Dirk van den Broek op het Marie Heinekenplein in Amsterdam.

De meest depressieve dag van het jaar

Elke dag proberen wij de meest verrassende dingen te bedenken. Aangezien het vandaag de meest depressieve dag van het jaar blijkt te zijn, helpen wij jou deze dag door! Onze tip: zet vandaag je glimlach op!