De Leukste Dag van Marlous

Van Antarctica tot Botswana

Met pinguïns en nijlpaarden

Een vraag die we onze Leuke mensen graag stellen: wat doe jij als je alle tijd en geld van de wereld zou hebben? Marlous heeft daar wel een antwoord op. 

“Mijn dag zou beginnen op Antarctica. Je kunt met een groot schip daar in 7 dagen heen varen. Daar word je opgepikt met de helikopter om naar de groep keizerpinguïns te vliegen, die daar staan met hun kleintjes. Ik zou er tussen willen gaan staan en ze het liefst even aanraken. Daarna vliegen we door naar Botswana in Afrika. Dit staat héél hoog op mijn to do-lijst. Nijlpaarden vind ik zo ontzettend tof, absoluut een van mijn favorieten dieren. Dan ga ik naar de Okavango delta en met zo’n kanootje de nijlpaarden van dichtbij bekijken. Te dichtbij is natuurlijk gevaarlijk maar toch zou ik het willen. Hoe lekker als je het geknor van de nijlpaarden hoort en al helemaal als je daar ’s nachts van wakker wordt. Vervolgens zou ik naar Toscane in Italië vliegen voor de beste pizza, pasta en tiramisu. Want laten we eerlijk zijn, dat is daar toch het allerlekkerst. Mijn laatste stop zou Kopenhagen zijn, om de mooiste Scandinavische woonproducten te scoren!”

Looselab: 
Bekijk hier de website en volg Looselab op Facebook en Instagram

Brainy Days: 
Bekijk hier de webshop van Brainy Days.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Pssst... Ga je mee fluisteren?

Als je elkaar eens diep in de ogen wil kijken, doe je dat natuurlijk het best in een romantische setting.

Adventure Indoor Golf

Bezorg je kroost en jezelf een hysterische dag en ga midgetgolfen. Een verantwoord uitje kan altijd nog volgens Debby.

Maak een spookrit in Amsterdam

Een engleuke rondleiding die je niet snel vergeet en waarbij je in een lijkwagen door Amsterdam rijdt? Doe de Twilight Tour... 

Een feestelijke taart

Voor feestelijke gelegenheden pak je groots uit in de keuken. Zo ook met Pasen natuurlijk, want na het eten van al die chocolade eitjes heb je ook wel zin in iets anders.. In deze vrolijke paastaart bijvoorbeeld!