Van LACK tot BILLY

Wat is het eigenlijk?

Doe de IKEA-test

Als wij zeggen BILLY, denk je dan aan een stoel of een boekenkast? En weet jij feilloos wat een PAX is? Dan is IKEA MATCHA app echt iets voor jou. Want laten we wel wezen, van IKEA houden we allemaal wel een piepklein beetje. Er zijn twee soorten vragen. Bij de eerste soort zoek je de juiste naam bij een plaatje, bij de tweede soort moet je met letters de juiste productnaam vormen bij een plaatje. Lycka till!

De IKEA MATCHA app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Het ‘zomaar’ cadeau

Ben jij gewend om alleen cadeautjes te geven als het moet? Volgens Leuk Mens Rena zijn de spontane cadeautjes nou juist het leukst!

Fleur fleurt je op

Er zijn ruim 3.500 bloemenwinkels in Nederland. Natuurlijk is niet één hetzelfde, maar Opfleuren is wel heel bijzonder.

Weg met sinterklaas

De een vindt het op zijn 50ste nog steeds geweldig, de ander kan die verklede oude man echt niet uitstaan. Hoor jij bij de laatste groep en doe jij er alles aan om 5 december te vermijden, dan hebben wij wat handige 'vermijd-de-sint-tips'.

Eitje uit een kopje of uit een dopje?

Begin jij je zondagochtend altijd met een eitje, maar wil het bereiden niet altijd vlotten? Leuk Mens Kee van Keetenstijd verklapt hier haar geheim voor het perfecte eitje!