Van LACK tot BILLY

Wat is het eigenlijk?

Doe de IKEA-test

Als wij zeggen BILLY, denk je dan aan een stoel of een boekenkast? En weet jij feilloos wat een PAX is? Dan is IKEA MATCHA app echt iets voor jou. Want laten we wel wezen, van IKEA houden we allemaal wel een piepklein beetje. Er zijn twee soorten vragen. Bij de eerste soort zoek je de juiste naam bij een plaatje, bij de tweede soort moet je met letters de juiste productnaam vormen bij een plaatje. Lycka till!

De IKEA MATCHA app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Gelukkig oud én nieuw!

Weg met het oude en terug met het nieuwe! Wat is er nu fijner dan met een schone lei het nieuwe jaar in te gaan?

Een game die je kind slim maakt

Er wordt volop onderzoek gedaan naar het effect bij kinderen die games spelen. Dus wat zou het leuk zijn als er een spel is dat positieve eigenschappen prikkelt bij je grut. Scheelt weer een onrustig uurtje voor het slapen gaan nietwaar? Jan weet welke game je moet hebben.

Granny's Finest

Een paar Rotterdamse ondernemers ontdekten dat de skills van oma nu goed van pas komen. Want: breien is tegenwoordig weer helemaal oké

Inspirerende websites

Leuk Mens Seline tipt hieronder de leukste thuis- en interieur blogs, websites en webshops. Op deze plekjes kun je vast en zeker uren ronddwalen.