Van LACK tot BILLY

Wat is het eigenlijk?

Doe de IKEA-test

Als wij zeggen BILLY, denk je dan aan een stoel of een boekenkast? En weet jij feilloos wat een PAX is? Dan is IKEA MATCHA app echt iets voor jou. Want laten we wel wezen, van IKEA houden we allemaal wel een piepklein beetje. Er zijn twee soorten vragen. Bij de eerste soort zoek je de juiste naam bij een plaatje, bij de tweede soort moet je met letters de juiste productnaam vormen bij een plaatje. Lycka till!

De IKEA MATCHA app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Granny's Finest

Een paar Rotterdamse ondernemers ontdekten dat de skills van oma nu goed van pas komen. Want: breien is tegenwoordig weer helemaal oké

Home is where the heart is

Nathalie mag dan wel het imago van een globetrotter hebben, stiekem is ze ook best wel een huismus. Thuiskomen vindt ze heerlijk.

Zeg het in Emoji

Vind je het geschreven woord ook maar zo-zo? Zeg het met Emoji! Gooi je zinnen in de app SpeakEmoji en er rollen hapklare zinnen in emoticons uit. Je kan er ook de online tool voor gebruiken op de website speakemoji.co.uk. 

Handige buren

Heb je een gat in je lievelingstrui, doet je iPhone raar of heb je gewoon een lekke band? De superhandige site repareer.com brengt mensen met kapotte spullen en handige buren met reparatietalent bij elkaar.