Kleine beestjes kijken

Aaaahhhh

Babydieren in Haagse Museon

Filmpjes met babydieren, we kunnen er geen genoeg van krijgen. En laten we wel wezen, je kunt er tegenwoordig niet omheen. Babydieren zijn dus hot. Het Haagse Museon zag een gat in de markt en voilá, de tentoonstelling ‘Babydieren, jong geleerd oud gedaan’ was geboren. Je volgt de diertjes vanaf hun geboorte tot het moment dat ze zichzelf kunnen redden. Wie zorgt er voor de kleintjes? Wat eten babydieren? Hoe leren ze lopen, zwemmen of vliegen? Beleef met elkaar de stripverhalen, animaties en filmpjes over opgroeien, omgaan met gevaren, de relatie met de ouders en hoe ze overleven.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Eenhoornkoekjes bakken

Iedereen houdt van eenhoorns, en waarom ook niet? Eenhoorns vliegen over prachtige landschappen terwijl je je stevig vasthoudt aan hun glanzende manen.

De mooiste traktaties

De jarige jetjes van Loes komen zeker niet op school aan met zakjes chips als traktatie. Om te trakteren geeft ze ze namelijk altijd iets moois mee. Stiekem kan dat al in een handomdraai, Loes verlos ons en vertel hoe jij dat doet!

Quality time

Fijne activiteiten die je het liefst met je familie doet. Je kan van alles doen, lekker op pad gaan of knus in je eigen huisje. Christel houdt er allebei van. Het is belangrijk dat je huisje helemaal eigen is, dan ben je er ook graag. 

Poeslieve mannen

Stel: je hebt een passie voor katten en voor mooie mannen (wat heus niet gek is), dan hebben wij Instagramtechnisch dus een fijne tip:hotdudeswithkittens.