Club Trouw wordt De School

Open vanaf 3 januari 2016 (nu, dus! Yes!)

Dat wordt weer dansen

Dikke vette hieperdepiep! Een jaar nadat Club Trouw haar deuren sloot, komt het team achter Trouw met een nieuw dans-, eet- en drinkpaleis: De School aan de Jan van Bremenstraat in Amsterdam-West.

Vanaf 3 januari 2016 kun je hier terecht voor clubavonden, concerten, eten, drinken en een rondje sporten in de voormalige gymzaal van de oude school. Zeven dagen in de week. We like!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De ideale dag van Nynke

Stel: je hebt een dag lang álle tijd en geld van de wereld en je mag helemaal zelf weten wat je met je dag gaat doen. Wat staat er dan op het programma? Nynke vliegt voor haar perfecte dag de hele wereld over.

Hotspot Hutspot

Niet ieder kind krijgt de principes van gezond eten met de paplepel ingegoten. Vooral in achterstandswijken is de schijf van vijf geen bekend fenomeen. 

Amongst Friends

Met je maten naar de bios is gewoon hartstikke Leuk. Helemaal als de film een verrassing is en je met nog heel veel meer filmfreaks in het pluche zit.

De lekkerste stamppot

Boris is DJ waardoor hij vaak lang onderweg is of lang aan het werk is. Door dit onregelmatige leven, vindt Boris het belangrijk om toch gezond te eten. Daarnaast is hij ook niet te genieten als hij niet eet. Het liefst eet hij iets wat niet te snel verteert, zo kan hij de avond door draaien.