Club Trouw wordt De School

Open vanaf 3 januari 2016 (nu, dus! Yes!)

Dat wordt weer dansen

Dikke vette hieperdepiep! Een jaar nadat Club Trouw haar deuren sloot, komt het team achter Trouw met een nieuw dans-, eet- en drinkpaleis: De School aan de Jan van Bremenstraat in Amsterdam-West.

Vanaf 3 januari 2016 kun je hier terecht voor clubavonden, concerten, eten, drinken en een rondje sporten in de voormalige gymzaal van de oude school. Zeven dagen in de week. We like!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Maken: gegrilde oranje paprikasoep

Ons eigen Leuk Mens Kee Huidekoper bedacht een Koninklekker recept: Gegrilde oranje paprikasoep.

Een creatief koffie’tje

Een heel gezellig cafétje en tegelijkertijd een broedplaats en etalage voor creatieve ondernemers en ontwerpers, dat is Buutvrij in Tilburg.

Voor de culinaire fijnproever

Gezonder eten en minder snoepen: dat zijn toch elk jaar wel de meest genoemde voornemens. Beginnen doen we dan de maandag na oud & nieuw wel, dan zijn de feestdagen tenminste voorbij… En daar gaat het al mis.

Staycation vieren doe je zo

Heb je effe geen cent te makken of gewoon de tijd niet om er deze zomer wekenlang op uit te gaan? Dan blijf je toch lekker thuis. Oké -  zo’n staycation is niet heel nieuw, maar wel heel leuk!