Eten bij Kantien

Utrechts nieuwste trots

Lekker leuk

Er staat weer een nieuw fijn restaurant op de Utrechtse menukaart: Kantien. Kantien is gevestigd in de kantine van een voormalig gemeentekantoor aan de Ravellaan. Komt je bekend voor? Dat kan, want vorig jaar organiseerden de 4 oprichters ook al een reeks MAALTIEN-diners op deze locatie. En dat beviel zo goed, dat ze van deze kantine nu hun eigen honk hebben gemaakt.

Wat je kunt verwachten: lunch, diner, goede wijnen, uitstekende bieren, een 400m2 zonovergoten terras, perfecte service, zoveel mogelijk lokaal en met een Hollandse inslag. En je weet dat het snor zit als we zeggen dat de oprichters ook het brein zijn achter Spek & Bonen Festival, Stekker in de Tunnel, Vers Vermaak, Red Dog Society en dus MAAL TIEN.

Kantien is open sinds 12 december, dus reserveren kan! Wil je helpen om van Kantien een daverend succes te maken? Je kan ook nog investeren via Crowdaboutnow!

 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Vier de druivenoogst in Villa St Simon

Volgens Aranka is een wijnvakantie iets wat je sowieso een keer gedaan moet hebben, benieuwd naar die van haar?

Om heel blij van te worden

Hier worden wij nou blij van: Tosti van Josti. Een te gekke tostiplek, opgericht door twee jonge gepassioneerde ondernemers van de Hogere Hotelschool 

Samen leuke dingen doen

Heb je zin om naar de bioscoop te gaan? Te gaan sporten? Wandelen op het strand? Maar wil er niemand met je mee? Neem dan eens een kijkje bij Go mingle. 

De leukste plekjes in Amsterdam

Bettina is bedenker van CITYMOM.nl, een hotspot & lifestyle website voor (bijna) moeders in de stad. Speciaal voor jou heeft Bettina een lijstje met hippe én kindvriendelijke restaurants gemaakt waar je altijd terecht kan.