Zo krijg je een gratis bruiloft

Op een voorwaarde

Je moet wel bij elkaar blijven

Trouwen is dure shit. Een jurk, een locatie, de ringen en al die hongerige en dorstige gasten… Gelukkig kun je geld krijgen om jouw droombruiloft waar te maken. Whát? 

Nee, geen grapje. Want binnenkort kun je terecht bij SwanLuv: een start-up waar verliefde koppels een lening tot $10.000 (= ongeveer €9.000) kunnen aanvragen. Scheiden is alleen een no-go, want dan moet je alles terugbetalen (maar dat was je niet van plan, toch?). Waar dat geld vandaan komt? Nou, van koppels die tóch gaan scheiden. Die moeten de lening + rente weer ophoesten. Gokje wagen dan maar?

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Spraakwatervallen door het hele land

Laat je door het hele land voorlezen door zwoele woordkunstenaars tijdens een van de vele gesproken woord-avonden.

Romantische workshops

Samenwerken is de sleutel tot een goeie relatie! Dat klinkt wel heel serieus allemaal, maar het is vooral Leuk.

Weekendje Londen

Londen, oh my. Stijlvol doch stoer. Geschikt voor ellenlange shopdagen maar ook voor aan de lopende band cultuur snuiven.

Pure verwennerij in het Conservatorium Hotel

Het Parool testte vijf spa’s van Amsterdamse luxehotels en eentje stak er met kop en schouders bovenuit: de Akasha Spa in de kelder van het Conservatorium Hotel.