Zo krijg je een gratis bruiloft

Op een voorwaarde

Je moet wel bij elkaar blijven

Trouwen is dure shit. Een jurk, een locatie, de ringen en al die hongerige en dorstige gasten… Gelukkig kun je geld krijgen om jouw droombruiloft waar te maken. Whát? 

Nee, geen grapje. Want binnenkort kun je terecht bij SwanLuv: een start-up waar verliefde koppels een lening tot $10.000 (= ongeveer €9.000) kunnen aanvragen. Scheiden is alleen een no-go, want dan moet je alles terugbetalen (maar dat was je niet van plan, toch?). Waar dat geld vandaan komt? Nou, van koppels die tóch gaan scheiden. Die moeten de lening + rente weer ophoesten. Gokje wagen dan maar?

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Townhouse Designhotel Maastricht

Je kan natuurlijk met een slaapzak onder een brug overnachten, maar een leuk hotel uitzoeken is een stuk romantischer.

Voor kleffe stelletjes en goede vrinden

Iets te vieren, gewoon zomaar heel erg verliefd of simpelweg op zoek naar een ultiem relaxte slaapplek? 

De favo spontane liefdesacties van Jaap

Iets liefs doen voor Kim; Jaap draait zijn hand er niet voor om. Zolang het maar niet iets materieels is, tenminste. 

(Digitaal) staren naar de sterren

Een romantische avond in de gloeiende avondraad. De tijd waarin de zon van plaats ruilt met de maan en het blauwe van de lucht langzaam verandert in een goedgevulde sterrenhemel. Ho, stop. Het spijt ons je uit je roze bubbel te halen. Dit soort tafereeltjes zie je toch eerder in de hemel van Zuid-Frankrijk dan in ons koude kikkerlandje.