Films die je echt moet zien

Van documentaires

Tot Pretty Woman

Als Marcel eens niet een feestje aan het organiseren is of de hort op is, kijkt hij graag een filmpje. Dat kan van alles zijn: van arthouse tot documentaires. En Pretty Woman.

“Fucking Perfect, een documentaire van Sergio Herman, vind ik een prachtige documentaire. Over perfectie en passie gesproken, wauw! Als je daar ook van houdt, dan moet je deze documentaire gewoon zien. Ik houd dan weer van zo’n ondernemer, want het is zo echt wat hij doet. Ook vond ik de documentaire over Amy Winehouse erg indrukwekkend. Daarin zie je hoe heftig de rol is van de media in het leven van wereldsterren. En natuurlijk kan ik een paar klassiekers niet vergeten zoals de Bucketlist, Pretty Woman en The Green Mile. Dit zijn allemaal films die ik nog zo vaak kan zien. Welke je ook écht moet zien is De Marathon, deze speelt zich af in Rotterdam. In een woord: waanzinnig!”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Slowwood

In Leeuwarden ontwerpt, zaagt, schuurt en lakt Christien Starkenburg de mooiste tafels onder het label SlowWood.

Food we looooove

Bloemen, kleurplaten, geluk: je kan het zo gek nietbedenken of je kan er tegenwoordig wel een abonnement op nemen zodat je om de zoveel tijd iets fijns in je brievenbus krijgt.

Schoolplatenmuseum

Vroeger. Toen de guldens nog van hout waren en de bedden van stro. In die tijd bestonden er nog geen digitale schoolborden en ander hip lesmateriaal.

Het kabouterpad in Schoorl

Een wandeltocht speciaal voor de kleintjes. Door het prachtige duinbos van Schoorl. Tijd voor een avontuur op het Kabouterpad...