Marcels favo vakantiebestemmingen

Van steden

Tot verre reizen

We vroegen Leuk Mens Marcel wat zijn favoriete vakantiebestemmingen zijn. Hoe kiest hij een land of stad en hoe gaat hij op reis met z’n gezin?

“Ik houd van twee soorten plekken: plekken om gewoon te relaxen met je gezin en plekken die je bezoekt ter inspiratie. Die laatste zijn eigenlijk altijd steden. Met het gezin proberen wij één keer per jaar een stad te bezoeken en één keer in de twee jaar een verre reis te maken. En de kinderen mogen dan zelf een bestemming kiezen. We hebben al ontzettend gave reizen gemaakt. Een safari in Kenia en Tanzania, Costa Rica, Sri Lanka en in 2016 gaan we naar Suriname.”

Reistips
“Voor het plannen van reizen vraag ik vaak aan mensen die al eerder op die plek zijn geweest om tips. Het is fijn als mensen in real life hun verhalen kunnen vertellen. Zo krijg je echt een goede indruk van het land dat je gaat bezoeken. Ook kan ik Facebook inschakelen voor tips. Maar eigenlijk ontdek ik zelf het liefste nieuwe plekken.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Pizza, wijn en moussaka zoals het bedoeld is

Wil je tien kilo zwaarder terugkomen van je vakantie? Ga dan naar Italië of Griekenland, stelt foodblogger Leonie. Want daar eet je simpelweg het lekkerst.

Filmrecensies. Door baby's

Wil je weten of die film lachen, gieren, brullen wordt? Dan hoef je geen ellenlange recensie meer door te spitten.

Do it yourself: Homemade Happiness

Wil je iets vieren met je kinderen maar kom je niet verder dan de verrassing in een Happy Meal? Ontdek de knipvellen van Homemade Hapiness.

Op een reis langs sterren en planeten!

5, 4, 3, 2, 1… Boom, blast! Daar gaat het ruimteschip, met een gigantische snelheid de ruimte in! Ontdek de ruimte bij Space Expo. De tentoonstelling neemt je mee langs het indrukwekkende melkwegstelsel, prachtige sterren en verre planeten