Marcels favo vakantiebestemmingen

Van steden

Tot verre reizen

We vroegen Leuk Mens Marcel wat zijn favoriete vakantiebestemmingen zijn. Hoe kiest hij een land of stad en hoe gaat hij op reis met z’n gezin?

“Ik houd van twee soorten plekken: plekken om gewoon te relaxen met je gezin en plekken die je bezoekt ter inspiratie. Die laatste zijn eigenlijk altijd steden. Met het gezin proberen wij één keer per jaar een stad te bezoeken en één keer in de twee jaar een verre reis te maken. En de kinderen mogen dan zelf een bestemming kiezen. We hebben al ontzettend gave reizen gemaakt. Een safari in Kenia en Tanzania, Costa Rica, Sri Lanka en in 2016 gaan we naar Suriname.”

Reistips
“Voor het plannen van reizen vraag ik vaak aan mensen die al eerder op die plek zijn geweest om tips. Het is fijn als mensen in real life hun verhalen kunnen vertellen. Zo krijg je echt een goede indruk van het land dat je gaat bezoeken. Ook kan ik Facebook inschakelen voor tips. Maar eigenlijk ontdek ik zelf het liefste nieuwe plekken.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Hippe kids

Kinderkleding shoppen is moeilijker dan je denkt. Dan is er weer geen kinderkledingwinkel te vinden, óf er is juist teveel keuze. Gelukkig weet Bettina hier wel raad mee.

Ik heb een clubje opgericht...

Ook vaak zin om uit eten te gaan? Wij hebben een mooi excuus voor je bedacht! Roep wat vrienden bij elkaar, plan elke maand een dinertje en proef jullie favoriete gerecht bij elk restaurant dat je vinden kunt.

Ontdekhoek

De Ontdekhoek is een grote werkplaats voor kinderen van 4-14 jaar waar je zelf proefjes mag doen.

Vier de liefde in Barcelona

Barcelona is met alle lekkere hapjes, prachtige parken en zonne-uren bij uitstek de plek om de liefde te vieren. Trudy vertelt je waar je wezen moet.