Hier moet je ooit slapen

Een omgeving met mooie fietsroutes

En eindigen met een lekker koud biertje

Nynke gaat er vaak op uit voor de mooiste fietsroutes. We vroegen haar de leukste plek waar ze ooit heeft overnacht. En daar wist ze wel een antwoord op. 

“Vorig jaar zat ik in een gîte vlakbij de Mont Ventoux. Het heet Le Vieux Bounias en het huis was van twee ex-Brabo’s (Elly & Pim) die daar waren neergestreken. De heer des huizes had na het fietsen altijd een biertje voor ons koud, die we in het zwembad opdronken. Dat was heerlijk. En er was ook nog een buitenkeuken. Nou, dan ben ik tevreden hoor.” 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Slapen in een kasteeltoren

In het Gelderse ’s Heerenberg staat een oud kasteel: Huis Bergh. De twee voormalige verdedigingstorens van het kasteel zijn tegenwoordig ingericht als luxueuze suites.

De Leukste overnachtingen

"Ik ga er graag op uit naar een andere stad. En dan slaap ik het liefst in een knus boetiekhotel of een bed & breakfast."

4 festivals voor als je niet stil kunt zitten

Zin in een bijzonder festival? Dit zijn vier evenementen voor mensen met een actieve, avontuurlijke en duurzame levensstijl.

Slapen in een postkantoor

Hotel Het Oude Postkantoor is niet zomaar een hotel. In het voormalige postkantoor van Brummen slaap je nu heel toepasselijk in De Postkamer, De Wachtkamer of Het Loket.