Boekentips van Nynke

Je moet er wat van opsteken

en het altijd bij je hebben

Nynke kan absoluut niet zonder boeken. Leze doet ze altijd: thuis, op vakantie, onderweg. Maar van wat voor soort boeken houdt Nynke dan?

“Ik hou van boeken waar je iets van kunt leren. En in die categorie is ‘In Europa’ van Geert Mak mijn lievelings. Maar recentelijk las ik ook Freakonomics en Superfreakonomics; twee boeken waarin een journalist en een econoom samen economische en psychologische vraagstukken uitleggen, maar dan leuk. Even ter geruststelling: op mijn eindlijst in 6vwo had ik een 5 voor Management en Organisatie. En zelfs ik snap deze boeken. Sterker nog: ik wil er de hele tijd met mensen over discussiëren. Dat zegt wat.” 

Don’t forget
“Naast mijn telefoon, sleutels, portemonnee, deo, koptelefoon en lippenbalsem heb ik altijd een boek in mijn tas. Ik kan echt paniekerig worden van de trein in stappen zonder dat ik iets te lezen bij me heb.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Waterratten opgelet!

Bij Down Under in Nieuwegein kun je als geen ander watersporten: van wakeboarden en indoor surfen tot aan heftige obstacle runs.

Lief doen voor je snor

Een snor onderhouden is niet zomaar iets. Het vergt tijd en geduld om die haartjes in de juiste shape te krijgen. Daarom tips voor alle mannen die een snor hebben – en dat zijn er tijdens Movember nogal wat. 

I am a foodie

Eerlijk over voedsel: dat is het motto van de blog I am a foodie.

Tourfan van jongs af aan

Leuk Mens Vincent werd al vroeg besmet met het Tourvirus. Al van jongs af aan wilde hij geen etappe missen. Wat is je meest levendige herinnering aan de Tour?