Boekentips van Nynke

Je moet er wat van opsteken

en het altijd bij je hebben

Nynke kan absoluut niet zonder boeken. Leze doet ze altijd: thuis, op vakantie, onderweg. Maar van wat voor soort boeken houdt Nynke dan?

“Ik hou van boeken waar je iets van kunt leren. En in die categorie is ‘In Europa’ van Geert Mak mijn lievelings. Maar recentelijk las ik ook Freakonomics en Superfreakonomics; twee boeken waarin een journalist en een econoom samen economische en psychologische vraagstukken uitleggen, maar dan leuk. Even ter geruststelling: op mijn eindlijst in 6vwo had ik een 5 voor Management en Organisatie. En zelfs ik snap deze boeken. Sterker nog: ik wil er de hele tijd met mensen over discussiëren. Dat zegt wat.” 

Don’t forget
“Naast mijn telefoon, sleutels, portemonnee, deo, koptelefoon en lippenbalsem heb ik altijd een boek in mijn tas. Ik kan echt paniekerig worden van de trein in stappen zonder dat ik iets te lezen bij me heb.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Hoepel toch op

Hoelahoepen. Dat is typisch iets waar je acuut vrolijk van wordt. HoelaHippie is het daar zeker mee eens en dienen met hun initiatief zelfs een hoger doel: wereldvrede.

Uitjes met vrienden

Misschien ga je niet op vakantie of wil je wat Leuks doen met je vrije dagen! We hebben de leukste uitjes voor de vakantie op een rijtje gezet voor jou en je kameraden.

Vlieg op!

De vliegers zitten steeds professioneler en uitgebreider in elkaar en pakken zelfs zoveel wind dat je af en toe een beetje mee kan vliegen.

Top 3 beste voorstellingen

Als (ex)danseres was Amber in veel dansvoorstellingen te zien. Maar wat voor voorstellingen bezoekt ze zelf graag?