Workshop Action Painting

Laat je emoties uit de verf komen

Niet denken maar doen

Action Painting houdt in dat je impulsief aan het schilderen slaat, zonder dat je van tevoren een plan hebt, zoals Karel Appel en Herman Brood dat ook deden. Met een grote variëteit aan verf en schildermethodes laat je je emoties de vrije loop gaan op het canvas.

Je collega heeft de promotie gekregen in plaats van jou? BAM, knijp die tube verf maar op volle kracht leeg. Je partner gooit zijn wasgoed altijd op de grond in plaats van netjes in de wasmand? HOPPA, ram die verfroller maar herhaaldelijk tegen het schilderdoek aan. Je moeder heeft je verlaten toen je 3 was en sindsdien durf je van niemand meer te houden? HATSAA, oké wacht, misschien kun je daarvoor maar beter in therapie gaan. Maar na afloop kun je lekker gaan action painten. Lucht sowieso op.

Workshops Action Painting worden op veel plekken in Nederland gegeven. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Jouw überhippe Instagram-kiekjes ouderwets per post

Ontvang je tegenwoordig alleen nog oubollige maar goedbedoelde kaartjes van je oma op je deurmat? Het handmatig versturen van ansichtkaarten is niet meer wat het geweest is. En hoe vaak print jij je foto’s eigenlijk nog? Waarschijnlijk nauwelijks of nooit. 

Festivalvoer

Het festival-eten zit de afgelopen jaren ontzettend in de lift: een dieet van bier en frieten hoeft al lang niet meer. Maar... een kleine duit muntjes kost het wel. Daarom heeft Sandra van Leuke Recepten speciaal voor Leukedingendoen een lekker en eenvoudig recept bedacht. Snel, lekker en zo klaar uit je koffer.

Rondleiding bij Tuschinski

Ooit afgevraagd wat het verhaal achter die mooie plafondschildering in Tuschinski is? En hoe het er vroeger in deze bioscoop aan toe ging? Doe eens een audiotour!

Van seksualiteit en liefde

Voor haar boek en documentaire ‘Sletvrees’ zoekt Sunny Bergman naar de grenzen tussen seksualiteit en liefde. Zo kwam ze in aanraking met sekstantes in Oeganda en een slettencursus in de VS, maar ook met een romantisch Bengaals stel..