Workshop Action Painting

Laat je emoties uit de verf komen

Niet denken maar doen

Action Painting houdt in dat je impulsief aan het schilderen slaat, zonder dat je van tevoren een plan hebt, zoals Karel Appel en Herman Brood dat ook deden. Met een grote variëteit aan verf en schildermethodes laat je je emoties de vrije loop gaan op het canvas.

Je collega heeft de promotie gekregen in plaats van jou? BAM, knijp die tube verf maar op volle kracht leeg. Je partner gooit zijn wasgoed altijd op de grond in plaats van netjes in de wasmand? HOPPA, ram die verfroller maar herhaaldelijk tegen het schilderdoek aan. Je moeder heeft je verlaten toen je 3 was en sindsdien durf je van niemand meer te houden? HATSAA, oké wacht, misschien kun je daarvoor maar beter in therapie gaan. Maar na afloop kun je lekker gaan action painten. Lucht sowieso op.

Workshops Action Painting worden op veel plekken in Nederland gegeven. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Toevallig óók in Dordrecht?

De kans dat ze met Koningsdag nog een bedje voor je vrij hebben als onze Willy in Dordrecht acte de présence geeft, achten we vrij klein.

Leuke app: Simfuny

Je woont in Amsterdam en weet heus wel where the party’s at. Maar soms mis je toch dingen die je niet had willen missen en overvalt een blinde paniek je. 

Gek op fotografie? Bezoek UNSEEN

Benieuwd naar nieuw fotografietalent? Roy weet waar je moet zijn..

Cinema Culinair

Er wordt in films vaak zo smakelijk gegeten en gretig gedronken dat je er honger van krijgt. Gelukkig is er nu Cinema Culinair en hoef je je tijdens smakelijke scènes niet langer te troosten met een bak chips en een fles cola.