Leuke app: The Morning Man

Wakker worden met een zwoele stem

Hello gorgious, en nou opstaan

‘Ciao bella, you look lovely today, darling’. Oh my lord, krijg jij ook een beetje slappe knietjes van mannen met een zwoel accent in de ochtend? Nou, dan is deze app is het helemaal voor jou: The Morning Man. Je kunt kiezen uit maar liefst 8 goedemorgen-goden die je kunnen toespreken vanaf je nachtkastje: een Fransman, Amerikaan, Brit, Spanjaard, Italiaan, Australiër, Braziliaan of een Schot. Het is maar net welk accent u blieft. Voor de laatste 6 moet je alleen wel een kleine bijdrage doen. Maar ja he, daarvoor loop je dan wel de rest van de dag met een verliefde glimlach om je mond. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Lenen van de buren

Stel: je woont op drie hoog en je kunt al een paar maanden niet meer door de ramen kijken omdat ze zo vies zijn. Maarja, je hebt geen ladder en acrobatische taferelen zijn ook weer zo wat. Leen gewoon ’n lange ladder van de buurman via Peerby! Handig.

Educatieve apps voor kinderen

Maak van je kind geen gedachteloos swipende zombie en bied ze deze educatief verantwoorde apps aan... 

Slapen aan het strand

Is er iets romantischer dan het strand? Nee. En dat maakt het strand dan ook tot de ultieme romantische slaapplek.

Trouwen, trouwen,

Stel: je gaat binnenkort trouwen. Dan is het wel zo handig om een beetje inspiratie op te doen voor De Jurk, toch?