De ultieme cadeautjesvinder

Hier slaag je altijd

En ze zijn nog origineel ook

Cadeautje gezocht! Zoek je je suf naar een origineel cadeautje maar kan je het nergens vinden? Op DaWanda.nl zou je best eens kunnen gaan slagen. Hier vind je namelijk de leukste handgemaakte items voor iedereen: je moeder, oma, buurjongetje of iemand die alles al heeft. Er is een handige cadeautjesvinder voor de snelle zoeker en meer dan genoeg inspiratie voor de grasduiner.

Oh, en naast cadeautjes vind je er ook heel veel DIY-tips om zelf aan de slag te gaan! 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Onmisbare interviewitems

Naast een goede interviewplek en een leuk persoon om te interviewen zijn er vast en zeker ook een aantal onmisbare zaken die je bij de hand moet hebben. Oftewel: hoe overleeft Leuk mens Linda Roos haar interviews?

Weg met de wegwerpfles

Tetsuro richtte samen met compagnon Tom Niekamp KRNWTR op, een merk voor… kraanwater. "Maar dat water komt toch gewoon gratis uit mijn kraan spritzen?", horen we je denken. En dat klopt natuurlijk. KRNWTR is dan ook geen vernuftig verkooptrucje maar juist een pleidooi voor kraanwater. Tetsuro, leg eens uit!

Computeren via je typmachine

Vroeger, toen de lucht nog schoon was en guldens nog van hout waren, gebruikte men geen computer maar de ouderwetsche typmachine.  

Alleen voor theeleuten

In de voormalige kerk en pastorie van het pittoreske dorpje Houwerzijl in Groningen vind je de Theefabriek. Een museum, proeverij en winkel ineen. Ben je een echte theeleut? Dan mag je een bezoekje eigenlijk niet missen.