De ultieme cadeautjesvinder

Hier slaag je altijd

En ze zijn nog origineel ook

Cadeautje gezocht! Zoek je je suf naar een origineel cadeautje maar kan je het nergens vinden? Op DaWanda.nl zou je best eens kunnen gaan slagen. Hier vind je namelijk de leukste handgemaakte items voor iedereen: je moeder, oma, buurjongetje of iemand die alles al heeft. Er is een handige cadeautjesvinder voor de snelle zoeker en meer dan genoeg inspiratie voor de grasduiner.

Oh, en naast cadeautjes vind je er ook heel veel DIY-tips om zelf aan de slag te gaan! 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Romantiek uit blik

Met je lief op de bank een filmpje aanzetten en daar heerlijk bij wegzwijmelen. We hebben allemaal onze romantische favorieten, welke films vind jij het allerliefst Annewil?

Haal je zeefdrukdiploma

Je ziet ’t overal: katoenen tasjes, T-shirts en posters met zeefdrukprint. Hoe gaaf zou ’t zijn als je dat ook zelf kunt doen? Met je eigen ontwerp, helemaal naar jouw smaak. Bij Kapitaal in Utrecht kun je ’t leren. 

Buiten de Lijntjes

Ja, wij worden wel warm van zo’n eigenwijs winkeltje als Buiten de Lijntjes. Een winkel vol spullen die je gewoon móét hebben. Misschien niet zo goed voor je portemonnee, maar wel voor je interieur.

Lenen van de buren

Stel: je woont op drie hoog en je kunt al een paar maanden niet meer door de ramen kijken omdat ze zo vies zijn. Maarja, je hebt geen ladder en acrobatische taferelen zijn ook weer zo wat. Leen gewoon ’n lange ladder van de buurman via Peerby! Handig.