De vijf leukste cadeautjes onder de €20

Voor de feestdagen

Waar iedereen blij van wordt

Moet je nog sinterklaasinkopen doen? Dan hebben we hier een leuk overzicht voor je! Dit zijn de vijf leukste cadeautjes voor onder de €20.

Vijf eenden
Ja, echt.. dit is geen grapje! Alles voor het goede doel. Lees hier de tip of bestel de eenden direct!  

Kokedama plant
Een hip plantje om op te hangen en je living een beetje op te ‘groenen’. Bestel hem hier. 

Coffee on the road giftbox
Een perfect cadeau voor een reiziger. Lekkere en goeie koffie in een handomdraai. Nooit meer oploskoffie, hoera! Bestel hier de bijzondere koffiezakjes. 

Whappbook
Soms is het zo stom om al je WhatsApp’jes te verwijderen. Maar nu kan je de leukste WhatsApp’jes verzamelen in een boek! Lees hier de tip of bestel direct een Whappbook!

Giftcard van Bloomon
Ken je iemand die gek is op bloemen? Dan is een giftcard van Bloomon een super goed idee. Lees hier de tip of bestel direct een giftcard.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Geef een reis cadeau

Soms lijkt een reisje cadeau geven toch wel het leukste wat er is. Jammer dat dit voor de meesten onder ons toch ietwat boven budget ligt. Tot nu!

De mooiste traktaties

De jarige jetjes van Loes komen zeker niet op school aan met zakjes chips als traktatie. Om te trakteren geeft ze ze namelijk altijd iets moois mee. Stiekem kan dat al in een handomdraai, Loes verlos ons en vertel hoe jij dat doet!

Stiften voor een beter wereld

Door kleuren de wereld een beetje beter maken, wie had dat gedacht. Voor elk verkocht set stiften geeft Marky markers een vast bedrag aan het goede doel om zo meer kinderen naar school te helpen. De stiften zijn goed uitwasbaar en kleuren heerlijk. Een typisch gevalletje van win-win!

De leukste cadeaus voor mannen

Voor elke categorie hebben we de leukste cadeaus voor mannen uitgezocht.