De vijf leukste cadeautjes onder de €20

Voor de feestdagen

Waar iedereen blij van wordt

Moet je nog sinterklaasinkopen doen? Dan hebben we hier een leuk overzicht voor je! Dit zijn de vijf leukste cadeautjes voor onder de €20.

Vijf eenden
Ja, echt.. dit is geen grapje! Alles voor het goede doel. Lees hier de tip of bestel de eenden direct!  

Kokedama plant
Een hip plantje om op te hangen en je living een beetje op te ‘groenen’. Bestel hem hier. 

Coffee on the road giftbox
Een perfect cadeau voor een reiziger. Lekkere en goeie koffie in een handomdraai. Nooit meer oploskoffie, hoera! Bestel hier de bijzondere koffiezakjes. 

Whappbook
Soms is het zo stom om al je WhatsApp’jes te verwijderen. Maar nu kan je de leukste WhatsApp’jes verzamelen in een boek! Lees hier de tip of bestel direct een Whappbook!

Giftcard van Bloomon
Ken je iemand die gek is op bloemen? Dan is een giftcard van Bloomon een super goed idee. Lees hier de tip of bestel direct een giftcard.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Help! Mijn vader is uniek…

Nu hebben we al die vaders in verschillende categorieën proberen te scharen, maar niet elke vader past perfect in een hokje.

Art & Lemonade

Shoppen mét de kids? Klinkt als ‘Zijn we al klaar?’ en ‘Mogen we al naar huis?’. Niet bij Art & Lemonade aan de Hooikade in de Haagse binnenstad.

Sinterklaassurprises

Wij hebben de leukste klassieke surprises met een twist voor je op een rijtje gezet.

De beste cadeautjes

Als medeoprichter van speelgoedimperium Imaginarium weet Leuk Mens Niels alles van Leuke cadeautjes. Maar welke zijn nu het allerleukst?