Ecokathedraal

Een prachtig bouwwerk in de ongerepte vrije natuur

Help meebouwen

Knijp je ogen toe en het lijkt alsof je op de set van een slechte Mel Gibson film bent beland, je weet wel, met die bloeddorstige, Zuid-Amerikaanse Maya’s. Laat de Ecokathedraal in het Friese Mildam nu juist op de meest vredelievende natuurvriendelijke principes gebouwd zijn. Een stapel stoeptegels, stoepranden, betonnen paaltjes en klinkers vormen zonder cement of andere hulpmiddelen een prachtig bouwwerk. Waar de natuur vrij spel heeft. Zin om de natuur een handje te helpen? Kom langs en bouw gerust mee.

Contactgegevens

Ecokathedraal, Mildam

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Wandelen met de NS

Of ’t nu zomer, herfst, winter of lente is; in de Nederlandse bossen is het altijd heerlijk wandelen.

Golf in een neon jungle

Golf boring? Dan ben je zeker nog nooit in Glowgolf geweest.

Liefde voor lekkere yoghurt

Ga helemaal los in de wereld van yoghurt bij Yoghurt Barn. Van frozen yoghurt tot geitenyoghurt met de lekkerste toppings, het is loei lekker smullen geblazen!

Van seksualiteit en liefde

Voor haar boek en documentaire ‘Sletvrees’ zoekt Sunny Bergman naar de grenzen tussen seksualiteit en liefde. Zo kwam ze in aanraking met sekstantes in Oeganda en een slettencursus in de VS, maar ook met een romantisch Bengaals stel..