Ecokathedraal

Een prachtig bouwwerk in de ongerepte vrije natuur

Help meebouwen

Knijp je ogen toe en het lijkt alsof je op de set van een slechte Mel Gibson film bent beland, je weet wel, met die bloeddorstige, Zuid-Amerikaanse Maya’s. Laat de Ecokathedraal in het Friese Mildam nu juist op de meest vredelievende natuurvriendelijke principes gebouwd zijn. Een stapel stoeptegels, stoepranden, betonnen paaltjes en klinkers vormen zonder cement of andere hulpmiddelen een prachtig bouwwerk. Waar de natuur vrij spel heeft. Zin om de natuur een handje te helpen? Kom langs en bouw gerust mee.

Contactgegevens

Ecokathedraal, Mildam

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Daklozen-praat

Behalve dat je ze misschien af en toe wat geld geeft, kom je waarschijnlijk weinig in aanraking met daklozen. Misschien ben je wel nieuwsgierig naar hun levensverhaal?

Vlieg met me mee

Een hoverboard is best leuk maar – laten we wel wezen – je rijdt natuurlijk wel gewoon. Het allernieuwste op zweefgebied is toch wel een ArcaBoard.

Zo word je (g)een succesvol schrijver

Denk je nu onderhand wel bekend te zijn met tips over het schrijverschap? Dan heb je deze tip van Oscar nog niet gelezen: hij hanteert een wel heel bijzonder, enigszins zweverig motto waarmee het schrijven haast niet kan mislukken.

DoorMeal

Ja ja, gezond eten is goed. Weten we allemaal, maar soms heb je het gewoon zó druk dat je even geen tijd hebt om verse groenten te scoren.