Ecokathedraal

Een prachtig bouwwerk in de ongerepte vrije natuur

Help meebouwen

Knijp je ogen toe en het lijkt alsof je op de set van een slechte Mel Gibson film bent beland, je weet wel, met die bloeddorstige, Zuid-Amerikaanse Maya’s. Laat de Ecokathedraal in het Friese Mildam nu juist op de meest vredelievende natuurvriendelijke principes gebouwd zijn. Een stapel stoeptegels, stoepranden, betonnen paaltjes en klinkers vormen zonder cement of andere hulpmiddelen een prachtig bouwwerk. Waar de natuur vrij spel heeft. Zin om de natuur een handje te helpen? Kom langs en bouw gerust mee.

Contactgegevens

Ecokathedraal, Mildam

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Meesterlijk mountainbiken in NL

Of je net begint of al tien voorvorken hebt versleten: dit zijn de meest avontuurlijke mountainbikeroutes van Nederland.

Strandtent Timboektoe

Timboektoe is een strandtent zoals ‘em wenst; met (deze zomer veel) zon, zand, surfplanken, rieten dakjes en een vleugje hippie.

Fietsroutes waar je geen andere fietsers tegenkomt

Fietsen is heerlijk, jammer alleen van die andere fietsers. Vincent tipt geweldige routes waar je praktisch geen andere slaven van de weg tegenkomt.

Super actief weekend

Zin in een actief avontuur waarvoor je niet ver weg hoeft? Ga mountainbiken op Texel, bewandel een klompenpad en meer...