Ecokathedraal

Een prachtig bouwwerk in de ongerepte vrije natuur

Help meebouwen

Knijp je ogen toe en het lijkt alsof je op de set van een slechte Mel Gibson film bent beland, je weet wel, met die bloeddorstige, Zuid-Amerikaanse Maya’s. Laat de Ecokathedraal in het Friese Mildam nu juist op de meest vredelievende natuurvriendelijke principes gebouwd zijn. Een stapel stoeptegels, stoepranden, betonnen paaltjes en klinkers vormen zonder cement of andere hulpmiddelen een prachtig bouwwerk. Waar de natuur vrij spel heeft. Zin om de natuur een handje te helpen? Kom langs en bouw gerust mee.

Contactgegevens

Ecokathedraal, Mildam

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Hardlopen in de natuur

Sportkleding en hardloopschoenen aan, kies een nieuwe route uit en ga een stuk hardlopen. Gezond en met je neus tussen de bomen: heerlijk!

Snowkiten

Snowkiten is dé nieuwste hype op wintersportgebied. Het lijkt erg op kitesurfen, maar dan (duh) op sneeuw. Supertof om een keer te proberen, maar de combinatie sneeuw en wind komt in Nederland nauwelijks voor. Tijd voor een tripje dus!

Fiets eens een andere route naar huis

Nieuwe plekken ontdekken doe je gewoon op de fiets, als je op weg naar huis bent. Links, rechts, rechtdoor of andersom, waar brengt jouw nieuwe route je?

De Leukste papadag

Leuk Mens Niels is papa van 3 kids van 5, 3 en 1 jaar. En deze kleine dreumesen kunnen natuurlijk niet stil blijven zitten als papa een dagje thuis is.