Snowkiten

Kitesurfen in de sneeuw

Brrrr.....

Snowkiten is dé nieuwste hype op wintersportgebied. Het lijkt erg op kitesurfen, maar dan (duh) op sneeuw. Supertof om een keer te proberen, maar de combinatie sneeuw en wind komt in Nederland nauwelijks voor. Tijd voor een tripje dus! Tijdens de snowkiteweekenden van KiteMobile leer je alle ins en outs van deze nieuwe kitesport. Ze bieden de weekenden aan op verschillende locaties aan, van dichtbij (Duitsland) tot verder weg (Italië). 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Trainen om Spiderman te worden

Bootcamp is al een paar jaar hip en happening bij volwassenen, maar ook voor kinderen is het zeer geschikt. Helemaal als je aan de slag gaat om het hulpje van Spiderman te worden of in opleiding gaat tot Ninja. Bootcamp4kids heeft de wildste trainingen in de aanbieding voor kinderen vanaf 5 jaar. Ook heel geschikt als kinderfeestje. 

Bijzondere ballonvaart

Opstijgen in het donker, of een vlucht maken boven Amsterdam of Rotterdam. Bij 4CB maak je heel mooie en bijzondere ballonvaarten.

De 3 mooiste fietswedstrijden voor recreanten

Tour de France’je spelen is niet voor iedereen weggelegd. Laat Vincent nu weten wat de mooiste wedstrijd voor recreanten is. Het enige wat je er zelf bij moet denken zijn de zoenen van de rondemiss.

Plant een kaartje

Wacht. Kaart? Grond? Ja! Want Niko Niko maakt kaartjes met zaden erin.