Tekeningen voor nop

Met dank aan de British Library

Doe ermee wat je wil

Wil je je interieur een vintage touch geven? Zoek je een mooie illustratie voor een geboortekaartje? Of wil je gewoon uren snuffelen is stemmige plaatjes?

De British Library heeft ruim een miljoen illustraties uit oude boeken op Flickr gezet. Helemaal rechtenvrij én - heel prettig - gratis te downloaden. De photostream is eindeloos maar gelukkig hebben ze ook albums gemaakt met aparte rubrieken. Mocht je toevallig op zoek zijn naar landkaarten, tekeningen uit kinderboeken of ouderwetsche dierenplaatjes.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Sinterklaassurprises

Wij hebben de leukste klassieke surprises met een twist voor je op een rijtje gezet.

Burlesque workshop

Dames, zijn jullie ook altijd zo jaloers op de sexy moves van Marilyn Monroe? Spijker dan je dansroutine eens bij en wel op broeierige en verleidelijke wijze, kortom: op z’n Burlesques. 

Brainydays by Vera

Elke dag verschijnt er weer een villadorp vol inspirerende interieurartikelen, -items en -nieuws op het internet. Louise is natuurlijk graag op de hoogte van toffe ontwikkelingen. Dit is haar favoriete blog.

De Leukste kerst van Harold

"Kerst betekent voor mij: weg met alle spiegeltjes en kraaltjes."