Honderdste Leuke Mens

Eervolle vermelding

En extra leuke vragen

Jan Wicher is het 100ste Leuke Mens op Leukedingendoen! Tijd voor wat thema-gerelateerde vragen. We vroegen ons af wat Jan Wicher 100 dagen achter elkaar zou kunnen doen en wat het getal 100 voor hem betekent. Maar ook, wat is nou een tip van Leukedingendoen die je zelf altijd al een keer had willen proberen?

Wat te doen in 100 dagen
"Laat het mijn schatje maar niet horen: maar ik kan makkelijk in 100 dagen mijn ongelezen boekenstapel wegwerken, Destiny spelen op mijn PS4 en witte kadetten met boter en vruchthagel eten. Oh en browsen op Netflix zonder iets te kijken, daar ben ik ook goed in." 

Het getal 100
"Als ik Leukedingendoen.nl was, dan zou ik trots zijn op dat getal." 

Wat ik altijd nog zou willen doen
"Het opnieuw ensceneren van een foto uit mijn kindertijd! Dat lijkt me echt leuk om te doen. Daarnaast lijkt me de fietstocht door de 5 wijken van New York City ook geweldig. Ik heb vorig jaar Rome op de fiets ontdekt, dat was een openbaring die naar meer smaakt."

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De ideale vakantiedag van Tamara

Ieder nieuw Leuk Mens stellen we dezelfde vraag: ‘Hoe ziet jouw ideale dag eruit, als je álle tijd en geld van de wereld zou hebben?’. Voor de lol hebben we onszelf eens dezelfde vraag gesteld. En wat bleek: ook wij houden van vrienden, familie en cocktails :). Lees wat Tamara zou doen!

Zo maak je een zomerslinger

In de zomer wordt iedereen nét een stukje vrolijker. Dat moet gevierd worden! Maak de zomer nog leuker met een eigengemaakte zomerslinger

Samenwerken of adverteren?

Leuke dingen doe je vaak samen. Benieuwd of wij iets voor jouw machtig mooie merk kunnen betekenen? Een eigen thema toevoegen op Leukedingendoen? Samen met ons een cadeauboekje maken? Een onvergetelijke winactie op poten zetten? 

Nu even niet!

Dus… wat zijn jouw goede voornemens voor dit jaar? Er is altijd iemand die het niet kan laten om het je te vragen. Het liefst zak je natuurlijk ter plekke door de grond, maar toch stamel je voorzichtig: ‘Eh minder snoepen, meer sporten en meer leuke dingen doen.’