Goede opvoeding?

Strips en muziek

Niet te missen

Wat zijn de ingrediënten voor een goede opvoeding? Jan Wicher weet wel wat hij zijn kinderen wil meegeven. Een beetje van jezelf en een beetje van…

"De stripserie Van Nul tot Nu met hilarische geschiedenis x poep- en piesgrappen! En muziek, alle muziek waar je bewust naar luistert en die je ontdekt door verder te scrollen dan de in de Appstore gefeaturede radiostations. Zelf dingen ontdekken doordat je je ergens in verdiept, dat is ontzettend waardevol. Ik hoop dat mijn kinderen dat meekrijgen, dan maakt het niet uit wat ze lezen, luisteren of meemaken. Tenzij ze into Noorse deathmetal raken. Dan eh, ja, wat dan?"

"Wat ik zelf zou willen meegeven aan mijn kinderen is, als je iets doet, doe het dan bewust. Probeer van het moment te genieten. Fuck stress en dat ping-geluidje van Whatsapp."

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Volg een smartlappenworkshop

Je staat onder de douche en laat jezelf vaak dan helemaal gaan. 

DIY Bento box

Geen gezeur meer over korstjes en beleg met deze feestelijke bento box. Want als je je lunchtrommels vult zoals deze Japanse dame dat doet, dan is het bijna te mooi om op te eten.

Een luie picknick

Leuk en aardig, zo’n uitgebreide picknick in het zonnetje, maar het vergt toch heel wat tijd om voor te bereiden. Voor als je daar geen zin in of simpelweg geen tijd voor hebt bestaan er heel wat bedrijfjes die dat maar wàt graag voor je doen. 

Swingen, shaken en zingen

Dat Brazilianen goed kunnen dansen, komt geheid door het Zuidelijke temperament. Maar wij Nederlanders kunnen stiekem ook heel goed met die heupjes heen en weer bewegen.