Goede opvoeding?

Strips en muziek

Niet te missen

Wat zijn de ingrediënten voor een goede opvoeding? Jan Wicher weet wel wat hij zijn kinderen wil meegeven. Een beetje van jezelf en een beetje van…

"De stripserie Van Nul tot Nu met hilarische geschiedenis x poep- en piesgrappen! En muziek, alle muziek waar je bewust naar luistert en die je ontdekt door verder te scrollen dan de in de Appstore gefeaturede radiostations. Zelf dingen ontdekken doordat je je ergens in verdiept, dat is ontzettend waardevol. Ik hoop dat mijn kinderen dat meekrijgen, dan maakt het niet uit wat ze lezen, luisteren of meemaken. Tenzij ze into Noorse deathmetal raken. Dan eh, ja, wat dan?"

"Wat ik zelf zou willen meegeven aan mijn kinderen is, als je iets doet, doe het dan bewust. Probeer van het moment te genieten. Fuck stress en dat ping-geluidje van Whatsapp."

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Katten opvoeden

Voor het geval dat het nog niet duidelijk was: Thomas is gek op katten. Naast het succesvolle bedrijf Poopycat vroegen wij ons ook af hoe je katten nou het best kan opvoeden. 

De beste live-acts

De beste live-acts ter wereld… Wie kan ons die beter verklappen dan Vincent Reinders?

De geheimen van Nijmegen

Een stad vol Romeinse geheimen ontrafelen. Dat klinkt spannend en dat is het ook! Verklap je ons vast een missend puzzelstukje Lidwine?

Kinderboekenmuseum

Versla Intvraat, 'slurp' woorden, speel interactieve games en lees vooral heel veel over je favoriete kinderboeken. Ook leuk voor ouders.