Goede opvoeding?

Strips en muziek

Niet te missen

Wat zijn de ingrediënten voor een goede opvoeding? Jan Wicher weet wel wat hij zijn kinderen wil meegeven. Een beetje van jezelf en een beetje van…

"De stripserie Van Nul tot Nu met hilarische geschiedenis x poep- en piesgrappen! En muziek, alle muziek waar je bewust naar luistert en die je ontdekt door verder te scrollen dan de in de Appstore gefeaturede radiostations. Zelf dingen ontdekken doordat je je ergens in verdiept, dat is ontzettend waardevol. Ik hoop dat mijn kinderen dat meekrijgen, dan maakt het niet uit wat ze lezen, luisteren of meemaken. Tenzij ze into Noorse deathmetal raken. Dan eh, ja, wat dan?"

"Wat ik zelf zou willen meegeven aan mijn kinderen is, als je iets doet, doe het dan bewust. Probeer van het moment te genieten. Fuck stress en dat ping-geluidje van Whatsapp."

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Trendy kids op Instagram

Blijft toch leuk, een beetje koekeloeren op Instagram. En wat is nou schattiger dan kinders in hippe kleren?

Blogs voor het hele gezin

Als je behoefte aan inspiratie hebt, dan kun je natuurlijk terecht op het wereldwijde web. Maar waar moet je zijn? Welke blogs moet je hebben en welke borden moet je volgen op Pinterest?

Zweedse lekkernijen onder de Dom

Bij Carla’s Conditorie onder de Utrechtse Dom eet je Smörgas en Kanelbullars tijdens je Fika, een Zweedse koffiepauze. Hoe je dit allemaal uitspreekt? Geen idee, maar lekker is het wel!

Het kabouterpad in Schoorl

Een wandeltocht speciaal voor de kleintjes. Door het prachtige duinbos van Schoorl. Tijd voor een avontuur op het Kabouterpad...