Goede opvoeding?

Strips en muziek

Niet te missen

Wat zijn de ingrediënten voor een goede opvoeding? Jan Wicher weet wel wat hij zijn kinderen wil meegeven. Een beetje van jezelf en een beetje van…

"De stripserie Van Nul tot Nu met hilarische geschiedenis x poep- en piesgrappen! En muziek, alle muziek waar je bewust naar luistert en die je ontdekt door verder te scrollen dan de in de Appstore gefeaturede radiostations. Zelf dingen ontdekken doordat je je ergens in verdiept, dat is ontzettend waardevol. Ik hoop dat mijn kinderen dat meekrijgen, dan maakt het niet uit wat ze lezen, luisteren of meemaken. Tenzij ze into Noorse deathmetal raken. Dan eh, ja, wat dan?"

"Wat ik zelf zou willen meegeven aan mijn kinderen is, als je iets doet, doe het dan bewust. Probeer van het moment te genieten. Fuck stress en dat ping-geluidje van Whatsapp."

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Hapje, drankje en midgetgolf

Binnen de grenzen van Nederland weet Niels Hötte zijn perfecte dag samen te stellen.

Is jouw kind OERRR?

Voor kinderen die wel houden van wat stampen in een plas, is er OERRR van Natuurmonumenten.

Zo maak je een zomerslinger

In de zomer wordt iedereen nét een stukje vrolijker. Dat moet gevierd worden! Maak de zomer nog leuker met een eigengemaakte zomerslinger

Voorlezen op afstand

Voorlezen is een knusse bezigheid, maar helaas ook een bezigheid die veel kinderen moeten missen. Voor bijvoorbeeld gescheiden ouders, uitgezonden militairen of geëmigreerde grootouders is het niet altijd mogelijk om hun kind een verhaaltje voor te lezen voor het slapen gaan.