Eerst nog een verhaaltje

Voor het slapen gaan

Zzzzzz..

Jan Wicher is een échte verhalenverteller. Je hebt maar mazzel met zo’n papa. We vroegen hem wat nou de allerbeste kinder- verhalen en/of boeken zijn, wat is het geheim tot dromenland?

"Succes verzekerd: de Gruffalo, want ja, monsters! Inmiddels is de oudste ook toe aan Pluk van de Petteflet. En wat ook echt goud is: de verhalen van Kikker en Pad door Arnold Lobel. Die stammen uit begin jaren tachtig, maar zijn nog steeds goed. Want ze zijn nogal filosofisch en dus ook leuk voor ouders om voor te lezen." 

“Ik speel graag samen met mijn oudste zoontje van vier met actiepoppetjes. Ik help hem dan op weg door van de poef een dinoberg te maken. En door het Duitse dierenspeelgoed van Schleck situaties uit ons dagelijks leven te laten naspelen samen met Lego minifiguurtjes en half gesloopte Transformers. Of we gaan gewoon gelijk knokken met die poppetjes. Dat is toch het leukste. :-)"

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Broeker Veiling

De Broeker Veiling is de oudste doorvaargroenteveiling ter wereld. Op deze historische plek in Broek op Langedijk is in 1887 het veilen van groenten per afslag begonnen. Dit systeem wordt tegenwoordig bij alle grote veilingen toegepast.

Pareltjes van Brabant

Brabant is meer dan een provincie vol gezelligheid en leuke kroegjes. Gelukkig kun je de gezelligheid ook mee naar buiten nemen. Maar wat maakt Brabant dan zo speciaal Lidwine?

De tien kerstclichés

Als er stiekem één feest elk jaar hetzelfde is, is het kerst wel. We zetten de tien grootste kerstclichés voor je op een rij.

Uit met de hele familie

Leuk Mens Natascha woont met haar gezin in Utrecht. Ze werkt hard, maar neemt ook de tijd om Leuke dingen met haar gezinnetje te doen.