Eerst nog een verhaaltje

Voor het slapen gaan

Zzzzzz..

Jan Wicher is een échte verhalenverteller. Je hebt maar mazzel met zo’n papa. We vroegen hem wat nou de allerbeste kinder- verhalen en/of boeken zijn, wat is het geheim tot dromenland?

"Succes verzekerd: de Gruffalo, want ja, monsters! Inmiddels is de oudste ook toe aan Pluk van de Petteflet. En wat ook echt goud is: de verhalen van Kikker en Pad door Arnold Lobel. Die stammen uit begin jaren tachtig, maar zijn nog steeds goed. Want ze zijn nogal filosofisch en dus ook leuk voor ouders om voor te lezen." 

“Ik speel graag samen met mijn oudste zoontje van vier met actiepoppetjes. Ik help hem dan op weg door van de poef een dinoberg te maken. En door het Duitse dierenspeelgoed van Schleck situaties uit ons dagelijks leven te laten naspelen samen met Lego minifiguurtjes en half gesloopte Transformers. Of we gaan gewoon gelijk knokken met die poppetjes. Dat is toch het leukste. :-)"

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Boefjesfabriek

Kan de kinderkamer van jouw ‘mini me’ wel een extra dosis leukheid gebruiken? 

Lelijke groeten uit…

Weet je van gekkigheid niet meer wat je moet doen tijdens je vakantie? Zoek voor het thuisfront dan naar de lelijkste vakantiekaart. Ooit.

Aardbeienland

Zelf je aardbeien plukken in Aardbeienland. Er is ook een aardbeienmuseum en je krijgt culinaire aardbeientips. Smullen maar.

Op naar het klimbos

Kinderen bársten van de energie en in het Klimbos kunnen ze zich even goed uitleven.