Spring maar achterop bij mij

De mooiste routes

Zijn in Utrecht en de Cevennen

Wat zijn nou routes die je echt gefietst moet hebben in je leven? Deze twee routes doen het hartje van Nynke sneller kloppen door de prachtige omgeving.   

Nederland
“Ik hou ontzettend van het Groene Hart. Vanuit Utrecht ga je eerder de Heuvelrug op. Snap ik, want het is daar ook prachtig. Maar fiets voor de verandering eens richting Woerden, Montfoort en Oudewater. Kronkelweggetjes, watertjes: het is er echt prachtig.” 

Viva la France
“In Frankrijk ben ik vorig jaar in de Cevennen geweest. Je komt daar niet snel omdat het nogal ver van de snelweg ligt, maar als je er eenmaal bent, wil je er voorlopig ook niet meer weg als fietser. Het is de omgeving waar Tim Krabbé’s ‘De Renner’ zich afspeelt. Ik heb de hele tocht uit De Renner gefietst, en het is een van de mooiste tochten die ik ooit heb gemaakt.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Sportieve vakantie-spots

Kijk, vakantie is dus níet uitgevonden om maar eindeloos op je stetcher te blijven sudderen. Je krijgt er dikke billen van, straks een straffe rimpelkop en met een beetje pech doet het je gemoed ook geen goed. Nee, dan de sportieve vakantie! Dan knapt een mens pas echt van op. Ervaringsdeskundige Sylvia leent haar favoriete spots uit.

Werken in de stilte van de natuur

Dan ben je bij Seats4Silence aan het juiste adres. Hier kun je een werkplek in een groene omgeving huren. Hierbij kun je deken aan een prachtig Tuinenpark in Utrecht, een kantoorkaravaan in Amsterdam of een Landgoed in Den Bosch. 

De vijf leukste tijdelijke ijsbanen

Eén van de leukste dingen van de winter is dat in heel veel steden tijdelijke kunstijsbanen worden neergelegd. Tel daar al die gezellige lichtjes, kerstsfeer, warme chocomel en glühwein bij op en december kan wat ons betreft niet meer stuk. Dit zijn de leukste steden om deze winter te gaan schaatsen!

Tina, a.k.a. Swissmiss

Altijd leuk om te weten waar andere mensen hun inspiratie vandaan halen. Milan surft daarvoor naar de andere kant van de oceaan.