Spring maar achterop bij mij

De mooiste routes

Zijn in Utrecht en de Cevennen

Wat zijn nou routes die je echt gefietst moet hebben in je leven? Deze twee routes doen het hartje van Nynke sneller kloppen door de prachtige omgeving.   

Nederland
“Ik hou ontzettend van het Groene Hart. Vanuit Utrecht ga je eerder de Heuvelrug op. Snap ik, want het is daar ook prachtig. Maar fiets voor de verandering eens richting Woerden, Montfoort en Oudewater. Kronkelweggetjes, watertjes: het is er echt prachtig.” 

Viva la France
“In Frankrijk ben ik vorig jaar in de Cevennen geweest. Je komt daar niet snel omdat het nogal ver van de snelweg ligt, maar als je er eenmaal bent, wil je er voorlopig ook niet meer weg als fietser. Het is de omgeving waar Tim Krabbé’s ‘De Renner’ zich afspeelt. Ik heb de hele tocht uit De Renner gefietst, en het is een van de mooiste tochten die ik ooit heb gemaakt.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Foto der liefde

Deze leuke dame is analoog fotografe en legt met liefde de romantiek vast – liefst met de natuur als achtergrond.

De favoriete dag van Amber

Ex-danseres Amber houdt van reizen en is altijd actief. Wat zou ze het liefst doen op een dag waarop álles kan? Daar hoeft ze niet lang over na te denken

Interviewen doe je zo

Een blog vol met interviews vraagt om wat voorbereiding. Een leuk persoon met een leuke baan, maar waar vind je al die mensen eigenlijk? Dit zijn de geheimen van Leuk Mens Linda:

Gijs en vrije tijd

Het lijkt wel of Leuk Mens Gijs bijna geen vrije tijd meer heeft met al die Leuke bedrijfjes die hij begint. Maar een mens moet toch ook af en toe kunnen relaxen… Hoe zit dat dan, Gijs?