Mooi slapen in de Piushaven

Villa Pastorie in Tilburg

Meer dan een hotel alleen

Neem je lief eens mee naar de Tilburgse Piushaven, want er is genoeg romantiek te beleven. Er is een stadsstrand, je kunt er bootje varen en er is een mooi park. En… je kunt er ook heerlijk slapen en eten in Villa Pastorie.

Villa Pastorie is eigenlijk van alles wat: een bed & breakfast, een restaurant, een hotel. Maar bovenal is het een gezellige plek om een potje te ontspannen. Gastvrouw en –heer Hanneke en Michel Deneef zorgen graag voor je en organiseren om de haverklap leuke dingen, zoals eetavonden, optredens en barbecues.

En als je er dan toch bent, dan wil je eigenlijk ook niet meer weg. Dan komen die vier hotelkamers goed van pas. Iedere kamer heeft zijn eigen charme: de één heeft een vrijstaande badkuip, de ander een bed met uitzicht over het water, er is er één met een privédakterras en een familiekamer. Stuk voor stuk kamers om verliefd op te worden. Dus, wanneer plan jij je romantische verrassingsweekend?

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Doe zoals in Amerika

Wij Nederlanders zijn niet echt gewend aan de manier waarop Amerikanen iedereen vrolijk aanspreken. Je houdt ervan of niet, maar service verlenen kunnen ze als geen ander. Toch, Anja?

Lof der Zoetheid

Moeder en dochter Anastasia en Elena de Ruyter houden van mooi én lekker eten. Want, zo zegt Anastasia: ‘Het leven is te kort om vies te eten’.

DIY inspiratie

Voor DIY heb je een paar handige handjes nodig en… een dotje inspiratie. Voor dat laatste zorgt Henriette van Met de hand.

Duurzaam? Makkie!

We willen allemaal wel groen doen en lief zijn voor het milieu. Maar het moet allemaal wel leuk blijven.