Mooi slapen in de Piushaven

Villa Pastorie in Tilburg

Meer dan een hotel alleen

Neem je lief eens mee naar de Tilburgse Piushaven, want er is genoeg romantiek te beleven. Er is een stadsstrand, je kunt er bootje varen en er is een mooi park. En… je kunt er ook heerlijk slapen en eten in Villa Pastorie.

Villa Pastorie is eigenlijk van alles wat: een bed & breakfast, een restaurant, een hotel. Maar bovenal is het een gezellige plek om een potje te ontspannen. Gastvrouw en –heer Hanneke en Michel Deneef zorgen graag voor je en organiseren om de haverklap leuke dingen, zoals eetavonden, optredens en barbecues.

En als je er dan toch bent, dan wil je eigenlijk ook niet meer weg. Dan komen die vier hotelkamers goed van pas. Iedere kamer heeft zijn eigen charme: de één heeft een vrijstaande badkuip, de ander een bed met uitzicht over het water, er is er één met een privédakterras en een familiekamer. Stuk voor stuk kamers om verliefd op te worden. Dus, wanneer plan jij je romantische verrassingsweekend?

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Kleding ruilen

Je kent het wel: een kast vol mooie spullen maar niets om aan te trekken. Gelukkig heeft iederéén dat probleem, en is het dus reuze gemakkelijk op te lossen. Met een kledingruil, namelijk! 

De favoriete films en feestjes van Joep

Tijdens de Hot Tub Movie Club van Leuk Mens Joep zijn er altijd vette DJ’s aanwezig en passende films.

Vis van FISH TALES

Leuk Mens Bart vertelt niet alleen verhalen over vis, hij helpt ons ook een handje met duurzaamheid door middel van de vis die hij met FISH TALES verkoopt. 

Leuk Londen

Joep, verklap je ons het échte Londen?