Mooi slapen in de Piushaven

Villa Pastorie in Tilburg

Meer dan een hotel alleen

Neem je lief eens mee naar de Tilburgse Piushaven, want er is genoeg romantiek te beleven. Er is een stadsstrand, je kunt er bootje varen en er is een mooi park. En… je kunt er ook heerlijk slapen en eten in Villa Pastorie.

Villa Pastorie is eigenlijk van alles wat: een bed & breakfast, een restaurant, een hotel. Maar bovenal is het een gezellige plek om een potje te ontspannen. Gastvrouw en –heer Hanneke en Michel Deneef zorgen graag voor je en organiseren om de haverklap leuke dingen, zoals eetavonden, optredens en barbecues.

En als je er dan toch bent, dan wil je eigenlijk ook niet meer weg. Dan komen die vier hotelkamers goed van pas. Iedere kamer heeft zijn eigen charme: de één heeft een vrijstaande badkuip, de ander een bed met uitzicht over het water, er is er één met een privédakterras en een familiekamer. Stuk voor stuk kamers om verliefd op te worden. Dus, wanneer plan jij je romantische verrassingsweekend?

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Love letters

Je ziet ‘m praktisch al vanaf CS liggen, het BOTEL aan de NDSM-werf in Amsterdam. Een hartstikke groot schip, omgebouwd tot driesterrenhotel. Tot zover al helemaal leuk. Maar wist je eigenlijk dat je kunt slapen in die gekke grote letters bovenop het schip? 

Workshop paling roken

Er komt een heel lekker soundje uit paling, maar het is nog lekkerder om ze te eten én zelf te bereiden!

Zweefvliegen

Zweefvliegen is eigenlijk gewoon vliegen, maar dan dat het vliegtuig geen motor heeft.

DoorMeal

Ja ja, gezond eten is goed. Weten we allemaal, maar soms heb je het gewoon zó druk dat je even geen tijd hebt om verse groenten te scoren.