Mooi slapen in de Piushaven

Villa Pastorie in Tilburg

Meer dan een hotel alleen

Neem je lief eens mee naar de Tilburgse Piushaven, want er is genoeg romantiek te beleven. Er is een stadsstrand, je kunt er bootje varen en er is een mooi park. En… je kunt er ook heerlijk slapen en eten in Villa Pastorie.

Villa Pastorie is eigenlijk van alles wat: een bed & breakfast, een restaurant, een hotel. Maar bovenal is het een gezellige plek om een potje te ontspannen. Gastvrouw en –heer Hanneke en Michel Deneef zorgen graag voor je en organiseren om de haverklap leuke dingen, zoals eetavonden, optredens en barbecues.

En als je er dan toch bent, dan wil je eigenlijk ook niet meer weg. Dan komen die vier hotelkamers goed van pas. Iedere kamer heeft zijn eigen charme: de één heeft een vrijstaande badkuip, de ander een bed met uitzicht over het water, er is er één met een privédakterras en een familiekamer. Stuk voor stuk kamers om verliefd op te worden. Dus, wanneer plan jij je romantische verrassingsweekend?

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Trouwen op een schip

Hoe gaaf is het om dobberend je Ja-woord te geven? Dat kan op de Willem Barentsz, een prachtig schip met spierwitte romp en sfeervolle teakhouten interieur. Het is de perfecte locatie voor een bruiloft groot of klein, van huwelijksceremonie, diner tot trouwfeest, alles kan aan boord. 

Vakantietips van Marlous

We vroegen Marlous wat haar favoriete vakantieplekjes zijn. En wat blijkt: ze houdt er erg van om buiten zijn en te genieten van de natuur! Het strand of de jungle… het maakt allemaal niet uit.

De ultieme Rotterdamse fietsroute

Rotterdam laat zich steeds meer gelden als fietsminded metropool. Geloof je dat niet? Laat Vincent je overtuigen met deze geweldige adresjes voor fietsfreaks.

Eet nooit hetzelfde

Kelly eet bijna nooit twee keer hetzelfde. Hoe ze dat doet? Dat legt ze aan ons uit!