Graffiti voor bijna-lefgozers

Stoepkrijt van Buskruit

En maar stoer doen

Ben je een gozer zonder lef? Een maker zonder praatjes? Een al zonder durf? Ben jij iemand die best een keer graffiti zou willen spuiten - maar dan zonder het risico dat je gesnapt wordt door een smeris? Buskrijt laat je boefjesdromen uitkomen. 

Buskrijt is stoepkrijt voor volwassenen in een de vorm van een spuitbus. Het is er in de kleuren blauw, roze, groen en wit. Zo kan jij lekker je buurt opvrolijken met mooie pieces zonder dat je een boete aan je broek krijgt. Of je kan iets leuks achterlaten op de stoep van het politiebureau – als je durft hè. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Leuke App: Buitenmarkt

Met deze app vind je met een paar tikjes op je scherm een boer in de buurt waar je kaas, vlees, groenten et cetera kunt kopen.

Leuke app: Dumb ways to die

Je beide nieren verkopen op het internet, een tube superlijm eten, een ratelslang als huisdier nemen. Tja, niet bepaald slimme acties.

Op Kano-date

De kano-date in het Amsterdamse bos is echt een aanrader.

Liefde is

Valentijnsdag is de dag van de liefde en om de dag nog even extra zoetsappig te maken hebben we de heerlijkste manieren om de liefde te verklaren op een rijtje gezet. Kwijlend van geluk samen verder.