Graffiti voor bijna-lefgozers

Stoepkrijt van Buskruit

En maar stoer doen

Ben je een gozer zonder lef? Een maker zonder praatjes? Een al zonder durf? Ben jij iemand die best een keer graffiti zou willen spuiten - maar dan zonder het risico dat je gesnapt wordt door een smeris? Buskrijt laat je boefjesdromen uitkomen. 

Buskrijt is stoepkrijt voor volwassenen in een de vorm van een spuitbus. Het is er in de kleuren blauw, roze, groen en wit. Zo kan jij lekker je buurt opvrolijken met mooie pieces zonder dat je een boete aan je broek krijgt. Of je kan iets leuks achterlaten op de stoep van het politiebureau – als je durft hè. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Sinterkruesli

Kee verklapt aan ons het lekkerste en meest originele Sintontbijt. Superlekker en zelfs een beetje gezond!

Buurjongens in je tuin

Heb jij een tuin? Dan heb je vast ook een schutting. Maar: is dat wel een beetje een gezellige schutting?

De Rollende Keukens

Een béétje festival of evenement doet het tegenwoordig met een foodtruck. Logisch ook, want met zo’n rollende keuken op je evenement voorzie je je publiek zonder moeite van de lekkerste hapjes en feestelijkste drankjes. Bovendien, zo stelt Marjan, serveren ze eten dat erop gericht is om te delen met anderen. Food=Social!

Bankjehangen

Heb jij een bankje voor je huis staan? Of hebben de buren er misschien één? Doe dan gezellig mee met het Bankjescollectief.