Graffiti voor bijna-lefgozers

Stoepkrijt van Buskruit

En maar stoer doen

Ben je een gozer zonder lef? Een maker zonder praatjes? Een al zonder durf? Ben jij iemand die best een keer graffiti zou willen spuiten - maar dan zonder het risico dat je gesnapt wordt door een smeris? Buskrijt laat je boefjesdromen uitkomen. 

Buskrijt is stoepkrijt voor volwassenen in een de vorm van een spuitbus. Het is er in de kleuren blauw, roze, groen en wit. Zo kan jij lekker je buurt opvrolijken met mooie pieces zonder dat je een boete aan je broek krijgt. Of je kan iets leuks achterlaten op de stoep van het politiebureau – als je durft hè. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Andere Tijden in Orvelte

Vind je het moderne leven te druk, te veel, te hard en te snel? Ga dan als de wiedeweerga naar Orvelte. En wandel tussen rietgedekte Saksische boerderijen zomaar meer dan honderd jaar terug in de tijd.

Stap op de step

Steppen alleen iets voor kinderen? Echt niet!

Kook in een pan van gietijzer

Zelfs de meest hightech teflonlaag garandeert niet dat een gerecht niet aanbrandt. Sterker nog, volgens Peter gaat er niets boven een ouderwetse gietijzeren pan. 

De Leukste buitenspeeltips

Túúrlijk vindt mama Wendy het fijn om haar twee zoontjes buiten te laten spelen. Dit zijn haar leukste buitenspeeltips.