De Leukste dag van Christel

Uitzicht

en lekkere muziek

Iedereen heeft een ‘Leukste Dag’. Christel weet precies hoe ze haar dag zou invullen als ze al het geld en alle tijd van de wereld zou hebben. Lekker wakker worden van natuurgeluiden en genieten van kaas met een heerlijk glas wijn. 

De Leukste dag van Christel ziet er als volgt uit:

“Slapen in een super-de-luxe hotel op de prachtige Bora Bora-eilanden met uitzicht over de bergen en wakker worden met het geluid van de zee. Of in een luxe lodge in Tanzania waar je wakker wordt door de geluiden van dieren.”

“’s Middags eten in een trendy beach club (en dan het liefst met een grote plateau Fruits de Mer en een fles champagne). Een mooie, hippe club met grote loungebanken, mooie mensen en lekkere muziek.”

“Genieten van de zon en het water door op een bootje te varen over de zee. Omdat het kan ’s avonds nog een keer uit eten bij een goede Italiaan. Zoals Napoli of Pasta Genova. En wanneer Milan op bed ligt genieten papa en mama op het heerlijke terras van een goed glas wijn, wat kaasjes en elkaar.”

Ristorante Napoli
Meent 81-A
3011 JG Rotterdam

Restaurant Pasta Genova
's-Gravendijkwal 105d
3021 Rotterdam

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Prison Escape

Binnen een uur ontsnappen uit een doodgewoon kamertje was voor de bedenkers van Prison Escape geen optie. Nee, zij wilden groot, groter, grootst. En dus regelden ze de Noordsingel Gevangenis in Rotterdam voor de ultieme escape experience.

Spraakwatervallen door het hele land

Laat je door het hele land voorlezen door zwoele woordkunstenaars tijdens een van de vele gesproken woord-avonden.

5 x de Leukste tijd voor jezelf

Tijd voor jezelf vinden is altijd lastig, dit geldt ook voor Leuk Mens Natascha. Zij werkt ontzettend hard aan haar eigen bedrijf “Flavourites” en is moeder van 2 kinderen. Wij vroegen Natascha wat haar aanbevelingen zijn voor een beetje quality time met jezelf.

Slapen in een postkantoor

Hotel Het Oude Postkantoor is niet zomaar een hotel. In het voormalige postkantoor van Brummen slaap je nu heel toepasselijk in De Postkamer, De Wachtkamer of Het Loket.