De Leukste dag van Christel

Uitzicht

en lekkere muziek

Iedereen heeft een ‘Leukste Dag’. Christel weet precies hoe ze haar dag zou invullen als ze al het geld en alle tijd van de wereld zou hebben. Lekker wakker worden van natuurgeluiden en genieten van kaas met een heerlijk glas wijn. 

De Leukste dag van Christel ziet er als volgt uit:

“Slapen in een super-de-luxe hotel op de prachtige Bora Bora-eilanden met uitzicht over de bergen en wakker worden met het geluid van de zee. Of in een luxe lodge in Tanzania waar je wakker wordt door de geluiden van dieren.”

“’s Middags eten in een trendy beach club (en dan het liefst met een grote plateau Fruits de Mer en een fles champagne). Een mooie, hippe club met grote loungebanken, mooie mensen en lekkere muziek.”

“Genieten van de zon en het water door op een bootje te varen over de zee. Omdat het kan ’s avonds nog een keer uit eten bij een goede Italiaan. Zoals Napoli of Pasta Genova. En wanneer Milan op bed ligt genieten papa en mama op het heerlijke terras van een goed glas wijn, wat kaasjes en elkaar.”

Ristorante Napoli
Meent 81-A
3011 JG Rotterdam

Restaurant Pasta Genova
's-Gravendijkwal 105d
3021 Rotterdam

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Werken in de stilte van de natuur

Dan ben je bij Seats4Silence aan het juiste adres. Hier kun je een werkplek in een groene omgeving huren. Hierbij kun je deken aan een prachtig Tuinenpark in Utrecht, een kantoorkaravaan in Amsterdam of een Landgoed in Den Bosch. 

De ultieme Rotterdamse fietsroute

Rotterdam laat zich steeds meer gelden als fietsminded metropool. Geloof je dat niet? Laat Vincent je overtuigen met deze geweldige adresjes voor fietsfreaks.

Spring van de Euromast

Ben jij ’n lefgozer(in) en wil jij Rotterdam weleens vanuit de lucht bekijken? Klim dan over de reling van de Euromast en tokkel naar beneden van 100 meter hoogte.

Logeren in een vliegtuigsuite

Slapen in een vliegtuig klinkt niet echt comfortabel. Uren met opgetrokken benen en je hoofd tegen het raampje? Nee, bedankt.