Quality time

Thuis of uit

met de family

“Ik vind het heerlijk om met familie bij elkaar te eten. Gezellig aan een grote tafel en lekker lang tafelen met koffie en chocolade. Samen met mijn vriend en zoontje Milan is het strand voor ons number one. Genieten op het terras of samen lopen langs de zee. Onze favoriete strandtent zit op Scheveningen en heet Doen! Het geeft je echt het gevoel alsof je eventjes op vakantie bent, relaxte muziek en witte loungebanken met grote kussens waar het heerlijk toeven is.”

“Wanneer Milan wat groter is lijkt het me geweldig om hem mee te nemen naar een pretpark. Het liefst die in Parijs. Dan hebben papa en mama ook nog eens een geweldige stedentrip.”

“Ik werk vanuit huis en dat betekent dat ik vrij veel thuis ben. Mijn huis is een super plek en ik kan hier nog elke dag van genieten. Voor mij is het dan ook geen straf om een paar dagen thuis door te brengen. Het belangrijkste aan mijn huis is dat het een echt thuisgevoel heeft. We hebben het volledig opgeknapt en gerenoveerd toen we het kochten, dus alles is naar onze smaak en er zit enorm veel passie en liefde in. En dat merk je.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Eten in een voormalig badhuis

Bij Badhu, een voormalig badhuis, geniet je van Wereldse gerechtjes in een interieur vol industriële, Oosterse en vintage items.

Van winterdip tot brooddip

Boodschappen doen, koken, foto’s maken, proeven en dan ook nog een pakkend verhaaltje schrijven, het leven van foodblogger Kee gaat niet altijd over rozen. Gelukkig doet ze het allemaal met liefde…

Kleurrijke stappers voor heren

Heren opgelet! (Maar dames stiekem ook) Wanneer je op zoek bent naar een uniek paar schoenen, dan ben je bij Mascolori aan het goede adres.

Moniques lievelings vegatip

Associeer jij konijnenvoer nog steeds met vegetarisch eten? Monique tipt je haar favoriete recept waardoor dat beeld voorgoed verdwijnt. Wedden dat je hiervan gaat watertanden?