Quality time

Thuis of uit

met de family

“Ik vind het heerlijk om met familie bij elkaar te eten. Gezellig aan een grote tafel en lekker lang tafelen met koffie en chocolade. Samen met mijn vriend en zoontje Milan is het strand voor ons number one. Genieten op het terras of samen lopen langs de zee. Onze favoriete strandtent zit op Scheveningen en heet Doen! Het geeft je echt het gevoel alsof je eventjes op vakantie bent, relaxte muziek en witte loungebanken met grote kussens waar het heerlijk toeven is.”

“Wanneer Milan wat groter is lijkt het me geweldig om hem mee te nemen naar een pretpark. Het liefst die in Parijs. Dan hebben papa en mama ook nog eens een geweldige stedentrip.”

“Ik werk vanuit huis en dat betekent dat ik vrij veel thuis ben. Mijn huis is een super plek en ik kan hier nog elke dag van genieten. Voor mij is het dan ook geen straf om een paar dagen thuis door te brengen. Het belangrijkste aan mijn huis is dat het een echt thuisgevoel heeft. We hebben het volledig opgeknapt en gerenoveerd toen we het kochten, dus alles is naar onze smaak en er zit enorm veel passie en liefde in. En dat merk je.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Alles wat je wilt weten over oesters

Oesters; je smult ervan of je walgt ervan. Hoe dan ook: de echte aanbidders van deze weke diertjes kunnen het beste naar Texel gaan, want daar woont De Tesselse Oesterman en hij is dé oesterexpert van Nederland.

De allerliefste films ter wereld

Op 14 februari komen er een hoop romantische, zwijmelfilms op televisie. Je kunt natuurlijk lui die tv-knop aanzetten, de afstandsbediening erbij pakken en zappen. Maar het is natuurlijk wel Valentijnsdag, dus kijk jij alleen de allerliefste en allerbeste films ter wereld. Zonder anti-romantische reclames natuurlijk. Met de volgende vijf zit jij wel goed:

Speelparadijs De Koperen Ezel

Kinderboerderij De Koperen Ezel in het immer pittoreske Epe is op meerdere fronten ‘ezeltastisch’ 

Watersporten als een vis in het water

Lakeside Paradise klinkt als een locatie die je alleen met een geheime kaart van Leonardo Di Caprio en een hoop doorzettingsvermogen kunt bereiken.