Momentjes voor jezelf

Weekendje weg

en koffietjes met vriendinnen

Wat doet Christel op de momenten dat ze tijd voor haarzelf heeft? Kleine Milan gaat naar opa en oma en Christel gaat óf met vriendinnen op stap óf een weekendje weg met haar vriend.

“Op vrijdag is Milan altijd een dagje bij oma. Op vrijdagen heb ik dan ook tijd voor (werk)afspraken en voor mezelf. Ik vind het heerlijk om even koffie te gaan drinken met een vriendin, bijvoorbeeld bij Hopper of De Koffiebar. Maar ook super om even helemaal alleen door de stad te struinen op zoek naar nieuwe fashionitems. Daarnaast wisselen mijn vriend en ik de uitjes een beetje af; de ene week gaat hij met vrienden op pad en de andere week doe ik dat. Hierin zijn we allebei heel flexibel en gunnen we het elkaar echt. Samen zijn we een paar weken geleden een weekend naar Amsterdam geweest. We hebben overnacht in het Okura Hotel. De lekkerste mojito’s drink je bij café het Paleis, waar je overigens ook heerlijk kunt lunchen. Milan twee nachtjes bij opa en oma en wij even tijd voor onszelf en elkaar. Af en toe is dat echt heerlijk! ”

Hopper
Schiedamse Vest 146,
3011 BG Rotterdam

De Koffiebar
Karel Doormanstraat 352
3012 GR Rotterdam
info@dekoffiebar.com

Okura Hotel Amsterdam
Ferdinand Bolstraat 333
1072 LH Amsterdam

Café het Paleis Amsterdam
Paleisstraat 16,
1012 RB Amsterdam

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Heerlijk eten in Flevoland

Kelly verklapt aan ons de drie beste plekken om je maag te vullen.

Niet knoeien met champagne

Knallende en kolkende champagneflessen kunnen behoorlijk leuk zijn, maar met een goede Moët is het toch een beetje zonde. Met deze tips open jij voortaan die goedgekoelde champagne als een pro! 

Hofjesroute

In de oude volksbuurt van Amsterdam zijn er nog veel verstopte stukjes wijk. Loop tijdens de hofjesroute door de Jordaan langs 24 mooie, maar vergeten hofjes. 

Hoe maak je iemand blij?

Dat mannen niet snappen hoe vrouwen in elkaar zitten is een bekend fenomeen. Toch hoeft het allemaal niet zo moeilijk te zijn! Een leuk filmpje, lekker etentje, een smsje is wat Leuk Mens Jooske betreft al genoeg…