Momentjes voor jezelf

Weekendje weg

en koffietjes met vriendinnen

Wat doet Christel op de momenten dat ze tijd voor haarzelf heeft? Kleine Milan gaat naar opa en oma en Christel gaat óf met vriendinnen op stap óf een weekendje weg met haar vriend.

“Op vrijdag is Milan altijd een dagje bij oma. Op vrijdagen heb ik dan ook tijd voor (werk)afspraken en voor mezelf. Ik vind het heerlijk om even koffie te gaan drinken met een vriendin, bijvoorbeeld bij Hopper of De Koffiebar. Maar ook super om even helemaal alleen door de stad te struinen op zoek naar nieuwe fashionitems. Daarnaast wisselen mijn vriend en ik de uitjes een beetje af; de ene week gaat hij met vrienden op pad en de andere week doe ik dat. Hierin zijn we allebei heel flexibel en gunnen we het elkaar echt. Samen zijn we een paar weken geleden een weekend naar Amsterdam geweest. We hebben overnacht in het Okura Hotel. De lekkerste mojito’s drink je bij café het Paleis, waar je overigens ook heerlijk kunt lunchen. Milan twee nachtjes bij opa en oma en wij even tijd voor onszelf en elkaar. Af en toe is dat echt heerlijk! ”

Hopper
Schiedamse Vest 146,
3011 BG Rotterdam

De Koffiebar
Karel Doormanstraat 352
3012 GR Rotterdam
info@dekoffiebar.com

Okura Hotel Amsterdam
Ferdinand Bolstraat 333
1072 LH Amsterdam

Café het Paleis Amsterdam
Paleisstraat 16,
1012 RB Amsterdam

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De romantiek van een sok

Als je denkt aan een romantisch cadeau, denk je misschien niet automatisch aan een paar sokken. En terecht, want van een stapel witte sportsokken wordt niemand blij.

Slapen in een postkantoor

Hotel Het Oude Postkantoor is niet zomaar een hotel. In het voormalige postkantoor van Brummen slaap je nu heel toepasselijk in De Postkamer, De Wachtkamer of Het Loket. 

Oost west

Marlous is laatst verhuisd van Oud-West naar het Oosten van Amsterdam. Een verandering van buurt voelde als een kleine emigratie naar het buitenland. Gelukkig is nieuwe dingen ontdekken haar passie.

Afkicken van werk

Nathalie is een béétje een workaholic. En gelukkig maar, anders was Map of Joy vast veel minder leuk. Ik kan me serieus niet herinneren hoe het is om een echt vrije dag te hebben. Wat ik ook doe, waar ik ook ben, wie ik ook spreek, ik ben altijd bezig met mijn werk. Of ik er iets mee kan voor mijn site. Gelukkig voelt het helemaal niet als werk en zou ik het niet anders willen.