What’s in your bag?

Musthaves

van Cynthia

Wat kan je nou écht niet missen in een vrouwenhandtas? Cynthia weet precies de ideale inhoud van haar tas. Het is de truc om het gewoon lekker netjes en opgeruimd te houden. 

“Iets wat je écht altijd in je tas hebt zitten, is natuurlijk je telefoon, portemonnee en je sleutels. Verder vind ik een boek, een e-reader in het speciaal, echt een musthave in je tas. En wat je ook altijd in mijn tas vindt, is natuurlijk iets om je lippen te verzorgen”.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

1 dag offline

Dat we met z’n allen (te) vaak met computer- en telefoonschermpjes bezig zijn is nou eenmaal een feit. En ook al schuilt er achter die schermpjes een hele online wereld: schermstaren maakt je wereld paradoxaal genoeg ook juist kleiner. En daarom is het helemaal geen overbodige luxe om af en toe eens een dagje offline te gaan. 

Jouw überhippe Instagram-kiekjes ouderwets per post

Ontvang je tegenwoordig alleen nog oubollige maar goedbedoelde kaartjes van je oma op je deurmat? Het handmatig versturen van ansichtkaarten is niet meer wat het geweest is. En hoe vaak print jij je foto’s eigenlijk nog? Waarschijnlijk nauwelijks of nooit. 

Workshop servies herkennen

Na het volgen van de ‘workshop servies herkennen’ herken je het meest waardevol servies op elke rommelmarkt.

Kind, speel échte spellen

Help! Moet je jouw kids ook steeds achter de iPad vandaan trekken en weigeren ze een ‘ouderwetsch’ spel te spelen?