The sound of jazz

heerlijke muziek

Op Spotify

Cynthia houdt ervan om jazz op te zetten. Het zorgt voor een romantische sfeer en het is ook nog rustgevend. Voor een avondje met je lief, is dit een super ingrediënt. 

“Ik houd erg van jazz-muziek. Jazz zet ik graag op tijdens een avondje met zijn tweetjes. Ook vind ik alle muziek van Bonobo erg fijn. Ik ben dat zelf door mijn vriend gaan luisteren, we zijn samen naar een concert van Bonobo in Paradiso geweest.”

“Ik heb een eigen jazz-lijst die je kan vinden als je naar mijn account op Spotify gaat, ik heet daar misslipgloss! Ook ben ik ben gek op Discover Weekly van Spotify. Op basis van wat je luistert stelt Spotify een playlist samen met muziek die jij waarschijnlijk leuk vindt... En dat valt bij mij meestal wel in de smaak. Leuk om op die manier nieuwe muziek te leren kennen!”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

High van muziek

Vincent-22tracks-Reinders gaat het hardst op muziek. In een club. In Londen.

Festivals voor in de vakantie

Nederland trekt in de zomer massaal naar Lowlands, Mysteryland en Sziget. Maar er zijn nog veel meer leuke festivals die nét even anders zijn.

2 muzikale online radioshows voor insiders

Kom jij bij het online zoeken naar radiostations niet verder dan Sky Radio? Hoog tijd dat je inschakelt bij de volgende twee muziekprogramma’s. Dan hoor je nog eens wat.

De Vreemde Eend

In huiskamercafé De Vreemde Eend zijn er regelmatig optredens van artiesten. Leuk is dat je jezelf ook op kunt geven.