The sound of jazz

heerlijke muziek

Op Spotify

Cynthia houdt ervan om jazz op te zetten. Het zorgt voor een romantische sfeer en het is ook nog rustgevend. Voor een avondje met je lief, is dit een super ingrediënt. 

“Ik houd erg van jazz-muziek. Jazz zet ik graag op tijdens een avondje met zijn tweetjes. Ook vind ik alle muziek van Bonobo erg fijn. Ik ben dat zelf door mijn vriend gaan luisteren, we zijn samen naar een concert van Bonobo in Paradiso geweest.”

“Ik heb een eigen jazz-lijst die je kan vinden als je naar mijn account op Spotify gaat, ik heet daar misslipgloss! Ook ben ik ben gek op Discover Weekly van Spotify. Op basis van wat je luistert stelt Spotify een playlist samen met muziek die jij waarschijnlijk leuk vindt... En dat valt bij mij meestal wel in de smaak. Leuk om op die manier nieuwe muziek te leren kennen!”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De Leukste dag van Esmay

Stel je een dag voor waarop je mag doen wat je maar wilt, met zoveel geld als je maar wilt. Hoe vul je die in? Leuk Mens Esmay zou het wel weten.

Het verwassen bandshirt

Bij enig muzikaal fanatisme hoort natuurlijk een afgeragde spijkerbroek en een verwassen bandshirt. Helaas komt er in ieder leven een moment waarop je niet meer met dit outfit wegkomt... En dat moment is Niels al enige tijd voorbij, zo vindt hij zelf.

Vijf geweldige albums

Vraag Isis van der Wel niet om haar top vijf all time favoriete albums, want die kan ze simpelweg niet geven. Maar vijf albums waar ze geweldig van kan genieten, die heeft ze wel! Plus de tip om er eens even goed voor te gaan zitten…

Concert in de huiskamer

Een avondje swingen of rocken, maar geen zin het huis uit te gaan?