The sound of jazz

heerlijke muziek

Op Spotify

Cynthia houdt ervan om jazz op te zetten. Het zorgt voor een romantische sfeer en het is ook nog rustgevend. Voor een avondje met je lief, is dit een super ingrediënt. 

“Ik houd erg van jazz-muziek. Jazz zet ik graag op tijdens een avondje met zijn tweetjes. Ook vind ik alle muziek van Bonobo erg fijn. Ik ben dat zelf door mijn vriend gaan luisteren, we zijn samen naar een concert van Bonobo in Paradiso geweest.”

“Ik heb een eigen jazz-lijst die je kan vinden als je naar mijn account op Spotify gaat, ik heet daar misslipgloss! Ook ben ik ben gek op Discover Weekly van Spotify. Op basis van wat je luistert stelt Spotify een playlist samen met muziek die jij waarschijnlijk leuk vindt... En dat valt bij mij meestal wel in de smaak. Leuk om op die manier nieuwe muziek te leren kennen!”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Lindyhoppen

Vertel eens Amber, welke danspasjes kunnen we echt niet ontlopen dit jaar?

Waar vind je een leuke lover?

Een date opdoen op internet? Hopeloos achterhaald! Wie op zoek is naar een puike wederpartij doet dat tegenwoordig gewoon weer ouderwets in het uitgaansleven. Anna Nikbakht Nooshin legt het even uit.

Top 5 artiesten om in de gaten te houden

Geen zin om urenlang muziekblogs af te struinen op zoek naar bijzondere artiesten? Marcel tipt een aantal speciale...

Feestjes

Naast kattenliefhebber houdt Thomas ook wel van een feestje. Hij schuilt zelfs een echte organisator in hem. We vroegen ons af hoe hij zijn feesten fikst en waar hij zelf graag naar toe gaat…