The sound of jazz

heerlijke muziek

Op Spotify

Cynthia houdt ervan om jazz op te zetten. Het zorgt voor een romantische sfeer en het is ook nog rustgevend. Voor een avondje met je lief, is dit een super ingrediënt. 

“Ik houd erg van jazz-muziek. Jazz zet ik graag op tijdens een avondje met zijn tweetjes. Ook vind ik alle muziek van Bonobo erg fijn. Ik ben dat zelf door mijn vriend gaan luisteren, we zijn samen naar een concert van Bonobo in Paradiso geweest.”

“Ik heb een eigen jazz-lijst die je kan vinden als je naar mijn account op Spotify gaat, ik heet daar misslipgloss! Ook ben ik ben gek op Discover Weekly van Spotify. Op basis van wat je luistert stelt Spotify een playlist samen met muziek die jij waarschijnlijk leuk vindt... En dat valt bij mij meestal wel in de smaak. Leuk om op die manier nieuwe muziek te leren kennen!”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Festivals voor in de vakantie

Nederland trekt in de zomer massaal naar Lowlands, Mysteryland en Sziget. Maar er zijn nog veel meer leuke festivals die nét even anders zijn.

Some Kind of Monster

Ben je een bandje, was je graag een bandje geweest of intrigeren bandjes je eenvoudigweg buitengewoon, dan is Some Kind of Monster een must see. Een snoeieerlijk kijkje in het leven van de ultieme rockband, op bezoek bij... de therapeut.

Waar vind je een leuke lover?

Een date opdoen op internet? Hopeloos achterhaald! Wie op zoek is naar een puike wederpartij doet dat tegenwoordig gewoon weer ouderwets in het uitgaansleven. Anna Nikbakht Nooshin legt het even uit.

Verplichte muziekliteratuur

Het is nog maar de vraag of je blij moet zijn als je kind, neefje of buurjongen aangeeft dat hij artiest wil worden. Als je de verhalen in deze muziekliteratuur moet geloven, tenminste. Toch heeft Farid de boeken verslonden.