Receptjes

voor vriendinnen

met heerlijke ingrediënten

Als Cynthia vriendinnen te eten krijgt, kookt ze helemaal zelf. Eten afhalen, dat doe je niet. Iets kokkerellen wat je bezoek lekker vindt, dat doe je wél. 

“Ik vind het lekker om zelf te koken. Dat vind ik heerlijk om te doen. Ik kook datgene wat ik zelf het liefst maak en waarvan ik weet dat zij het lekker vinden. Zo heb ik zelf een favoriet recept dat ik vaak maak: Turkse pizza's van Jamie Oliver. Staat zo op tafel en is zó lekker... Of juist wat kleine hapjes die ik bij de Italiaanse winkel haal. Zoals burrata met tomaatjes, balsamico en parmaham. En dan maak ik 's middags al een lekker toetje. Erg lekker is ook citroensorbetijs met ijskoude Limoncello. En het belangrijkste om in huis te hebben is natuurlijk een fles goede wijn!”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Moestuinen for Dummies

ja, daar zit je dan met al je moestuintjes van de bekende grootgrutter. Enthousiast stonden ze een beetje in je woonkamer te kiemen en toen groeiden ze uit hun jasje en moesten ze naar buiten. En nu?

Koffie kan niet zonder koekje

Een bakkie troost zonder versnapering troost natuurlijk voor geen meter. Wat is volgens de heren van Koffiestation nou de ultieme zoete side dish bij een kop koffie?

Films die je echt moet zien

Ontdek kunst via deze blogs

Wanneer je weer eens online rondstruint, vergeet dan vooral niet de kunstblogs die Oscar tipt.