Receptjes

voor vriendinnen

met heerlijke ingrediënten

Als Cynthia vriendinnen te eten krijgt, kookt ze helemaal zelf. Eten afhalen, dat doe je niet. Iets kokkerellen wat je bezoek lekker vindt, dat doe je wél. 

“Ik vind het lekker om zelf te koken. Dat vind ik heerlijk om te doen. Ik kook datgene wat ik zelf het liefst maak en waarvan ik weet dat zij het lekker vinden. Zo heb ik zelf een favoriet recept dat ik vaak maak: Turkse pizza's van Jamie Oliver. Staat zo op tafel en is zó lekker... Of juist wat kleine hapjes die ik bij de Italiaanse winkel haal. Zoals burrata met tomaatjes, balsamico en parmaham. En dan maak ik 's middags al een lekker toetje. Erg lekker is ook citroensorbetijs met ijskoude Limoncello. En het belangrijkste om in huis te hebben is natuurlijk een fles goede wijn!”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Moestuinen for Dummies

ja, daar zit je dan met al je moestuintjes van de bekende grootgrutter. Enthousiast stonden ze een beetje in je woonkamer te kiemen en toen groeiden ze uit hun jasje en moesten ze naar buiten. En nu?

Markthal Rotterdam

Onder het mom ‘Rotterdammers werken hard, dus moeten ook goed eten’, vind je in de Markthal straks leuke winkeltjes met lokale lekkernijen.

De magie van Marktplaats

Op Marktplaats vind je niet alleen tweedehands omafietsen. Er is veel meer, van designermeubels tot wonderlijke rariteiten. Maar...waar dan? Julien Rademaker zoekt het voor je op.

Biologisch, gezond, natuurlijk

Bij Jetties in Haarlem kun je lekker en gezond eten en 100% natuurlijk.