Receptjes

voor vriendinnen

met heerlijke ingrediënten

Als Cynthia vriendinnen te eten krijgt, kookt ze helemaal zelf. Eten afhalen, dat doe je niet. Iets kokkerellen wat je bezoek lekker vindt, dat doe je wél. 

“Ik vind het lekker om zelf te koken. Dat vind ik heerlijk om te doen. Ik kook datgene wat ik zelf het liefst maak en waarvan ik weet dat zij het lekker vinden. Zo heb ik zelf een favoriet recept dat ik vaak maak: Turkse pizza's van Jamie Oliver. Staat zo op tafel en is zó lekker... Of juist wat kleine hapjes die ik bij de Italiaanse winkel haal. Zoals burrata met tomaatjes, balsamico en parmaham. En dan maak ik 's middags al een lekker toetje. Erg lekker is ook citroensorbetijs met ijskoude Limoncello. En het belangrijkste om in huis te hebben is natuurlijk een fles goede wijn!”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Verborgen verhalen

Buiten de geluksokken die je aanhad toen je eindelijk die droombaan kreeg, heb je vast meer items in je kast met mooie herinneringen. En die herinneringen verzamelt Caroline samen met haar compagnon Leanne voor Trash To Treasure. Maar hoe vinden ze die verhalen eigenlijk?

Pinguin Radio

Ben je dat geouwehoer op die commerciële radiozenders een beetje beu, maar vind je de nummers op Skyradio te gezapig?

De Leukste kerst van Saakje

“Vroeger zong ik in een koor en zongen we elk jaar ‘Festival of Lessons and Carols’." 

Eerste hulp bij Instagram

Naast foto’s van foodies leent Instagram zich ook perfect voor de leukste stylingfoto’s. Moge Leuk Mens en interieurblogger Seline Steba nou stiekem best een beetje verslaafd zijn aan deze app.