Receptjes

voor vriendinnen

met heerlijke ingrediënten

Als Cynthia vriendinnen te eten krijgt, kookt ze helemaal zelf. Eten afhalen, dat doe je niet. Iets kokkerellen wat je bezoek lekker vindt, dat doe je wél. 

“Ik vind het lekker om zelf te koken. Dat vind ik heerlijk om te doen. Ik kook datgene wat ik zelf het liefst maak en waarvan ik weet dat zij het lekker vinden. Zo heb ik zelf een favoriet recept dat ik vaak maak: Turkse pizza's van Jamie Oliver. Staat zo op tafel en is zó lekker... Of juist wat kleine hapjes die ik bij de Italiaanse winkel haal. Zoals burrata met tomaatjes, balsamico en parmaham. En dan maak ik 's middags al een lekker toetje. Erg lekker is ook citroensorbetijs met ijskoude Limoncello. En het belangrijkste om in huis te hebben is natuurlijk een fles goede wijn!”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Remy's lievelingsvermaak

Met Festina werkt Remy samen met grote festivals als PITCH en Oerol en evenementen als de Museumnacht. In zijn vrije tijd kiest hij toch liever voor kleinere gezelschappen.

Join De Klub

In de Utrechtse Vechtclub XL huizen heel veel creatieve geesten.

De allerliefste films ter wereld

Op 14 februari komen er een hoop romantische, zwijmelfilms op televisie. Je kunt natuurlijk lui die tv-knop aanzetten, de afstandsbediening erbij pakken en zappen. Maar het is natuurlijk wel Valentijnsdag, dus kijk jij alleen de allerliefste en allerbeste films ter wereld. Zonder anti-romantische reclames natuurlijk. Met de volgende vijf zit jij wel goed:

Geef een boompje

Een origineel cadeau en groen tegelijk: een boom via de post versturen. Dat lukt nooit, zou je denken. Toch wel!