Favoriete vakanties

Bekende plekjes

Met sportief vermaak

Hayo gaat graag naar een plek die hij al kent. Dan hoef je geen moeite te doen om de plek te ontdekken, maar kun je juist lekker ontspannen. Je moet je wél goed kunnen vermaken volgens Hayo!

“Er is niet altijd 1 specifieke locatie waar ik heen wil. Graag zou ik vaak de wereld over willen om nieuwe dingen te ontdekken en te zien maar anderzijds is het ook erg lekker om ergens naar toe te gaan waar ik al bekend ben. Dan hoef ik niet meer alles te ontdekken en kan ik gewoon echt lekker mijn hoofd leegmaken.”

Slowakije
“Als er dan een plek is waar ik het meeste kom dan is dat de Hoge Tatra in Slowakije. Mijn familie gaat daar erg vaak heen op vakantie en het blijft een heerlijke plek voor elk seizoen.” 

Fietsen, Skiën en Snowboarden
“In de zomer ga ik daar graag fietsen op de mountainbike of racefiets en in de winter kun je er prima skiën of snowboarden. Het is een zekerheid dat ik me daar goed vermaak. Maar begrijp me niet verkeerd, als ik het geld zou hebben om meer van de wereld te kunnen zien, zou ik dat met beide handen aangrijpen!”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Cafés met een prima muziekbeleid

Als je dan de hele dag bezig bent met muziek luisteren, maken en beoordelen, kun je dan nog onbevangen een stukje muzak aanhoren? Mwa, niet echt. Marcel A. Wiebenga zou het geen beroepsdeformatie willen noemen, maar gevoelig voor slechte muziek is hij wel. En welke horeca bezoekt deze sensitieve muziekman dan?

Slapen in een kasteeltoren

In het Gelderse ’s Heerenberg staat een oud kasteel: Huis Bergh. De twee voormalige verdedigingstorens van het kasteel zijn tegenwoordig ingericht als luxueuze suites.

DOMunder

Onder het Utrechtse Domplein schuilt een verborgen wereld. Hier vind je schatten van wel 2000 jaar oud.

Tips voor stadse mama's

Op Leukedingendoen lees je natuurlijk al heel veel leuke tips die je met je kleine kunt doen. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer blogs en websites vol leuks voor kinderen! Bijvoorbeeld urbanmoms.nl.