Favoriete vakanties

Bekende plekjes

Met sportief vermaak

Hayo gaat graag naar een plek die hij al kent. Dan hoef je geen moeite te doen om de plek te ontdekken, maar kun je juist lekker ontspannen. Je moet je wél goed kunnen vermaken volgens Hayo!

“Er is niet altijd 1 specifieke locatie waar ik heen wil. Graag zou ik vaak de wereld over willen om nieuwe dingen te ontdekken en te zien maar anderzijds is het ook erg lekker om ergens naar toe te gaan waar ik al bekend ben. Dan hoef ik niet meer alles te ontdekken en kan ik gewoon echt lekker mijn hoofd leegmaken.”

Slowakije
“Als er dan een plek is waar ik het meeste kom dan is dat de Hoge Tatra in Slowakije. Mijn familie gaat daar erg vaak heen op vakantie en het blijft een heerlijke plek voor elk seizoen.” 

Fietsen, Skiën en Snowboarden
“In de zomer ga ik daar graag fietsen op de mountainbike of racefiets en in de winter kun je er prima skiën of snowboarden. Het is een zekerheid dat ik me daar goed vermaak. Maar begrijp me niet verkeerd, als ik het geld zou hebben om meer van de wereld te kunnen zien, zou ik dat met beide handen aangrijpen!”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Het meest universele Sintgedicht

Leukedingendoen heeft aan de Leukste rijmpiet gevraagd om een origineel en universeel Sintgedicht te schrijven. Goed gedaan piet!

Weekendje Berlijn

Ach du, Berlin. Met je rauwe randje. Met je underground feesten, vervallen pretparken en eigenzinnige locals.

DIY Bento box

Geen gezeur meer over korstjes en beleg met deze feestelijke bento box. Want als je je lunchtrommels vult zoals deze Japanse dame dat doet, dan is het bijna te mooi om op te eten.

De beste cadeautjes

Als medeoprichter van speelgoedimperium Imaginarium weet Leuk Mens Niels alles van Leuke cadeautjes. Maar welke zijn nu het allerleukst?