Favoriete vakanties

Bekende plekjes

Met sportief vermaak

Hayo gaat graag naar een plek die hij al kent. Dan hoef je geen moeite te doen om de plek te ontdekken, maar kun je juist lekker ontspannen. Je moet je wél goed kunnen vermaken volgens Hayo!

“Er is niet altijd 1 specifieke locatie waar ik heen wil. Graag zou ik vaak de wereld over willen om nieuwe dingen te ontdekken en te zien maar anderzijds is het ook erg lekker om ergens naar toe te gaan waar ik al bekend ben. Dan hoef ik niet meer alles te ontdekken en kan ik gewoon echt lekker mijn hoofd leegmaken.”

Slowakije
“Als er dan een plek is waar ik het meeste kom dan is dat de Hoge Tatra in Slowakije. Mijn familie gaat daar erg vaak heen op vakantie en het blijft een heerlijke plek voor elk seizoen.” 

Fietsen, Skiën en Snowboarden
“In de zomer ga ik daar graag fietsen op de mountainbike of racefiets en in de winter kun je er prima skiën of snowboarden. Het is een zekerheid dat ik me daar goed vermaak. Maar begrijp me niet verkeerd, als ik het geld zou hebben om meer van de wereld te kunnen zien, zou ik dat met beide handen aangrijpen!”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Schrijvers die je moet lezen

Altijd al willen weten welke schrijvers écht de moeite waard zijn? Oscar vertelt het je.

Het beste pitstop adres voor fietsers

Fietsen maakt dorstig. En hongerig. Maar je wordt als zwetend, ingevet, lycra dragend tomaathoofd niet overal met open armen ontvangen. Vincent vertelt waar je altijd welkom bent om even bij te tanken.

Airbnb aan de Schotse kust

Er was eens een idyllisch boekwinkeltje in het kleine Schotse kustplaatsje Wigmore. De boekhandel – zoals vele andere boekhandels - had het zwaar, en besloot de ruimte boven de winkel te gaan verhuren aan toeristen, via Airbnb. 

Zeeuwse lekkernijen

Als je aan Zeeland denkt, denk je aan oesters en andere schelpdieren.