Favoriete vakanties

Bekende plekjes

Met sportief vermaak

Hayo gaat graag naar een plek die hij al kent. Dan hoef je geen moeite te doen om de plek te ontdekken, maar kun je juist lekker ontspannen. Je moet je wél goed kunnen vermaken volgens Hayo!

“Er is niet altijd 1 specifieke locatie waar ik heen wil. Graag zou ik vaak de wereld over willen om nieuwe dingen te ontdekken en te zien maar anderzijds is het ook erg lekker om ergens naar toe te gaan waar ik al bekend ben. Dan hoef ik niet meer alles te ontdekken en kan ik gewoon echt lekker mijn hoofd leegmaken.”

Slowakije
“Als er dan een plek is waar ik het meeste kom dan is dat de Hoge Tatra in Slowakije. Mijn familie gaat daar erg vaak heen op vakantie en het blijft een heerlijke plek voor elk seizoen.” 

Fietsen, Skiën en Snowboarden
“In de zomer ga ik daar graag fietsen op de mountainbike of racefiets en in de winter kun je er prima skiën of snowboarden. Het is een zekerheid dat ik me daar goed vermaak. Maar begrijp me niet verkeerd, als ik het geld zou hebben om meer van de wereld te kunnen zien, zou ik dat met beide handen aangrijpen!”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Zeeuwse lekkernijen

Als je aan Zeeland denkt, denk je aan oesters en andere schelpdieren.

Ruil je huis

Op zoek naar een origineel vakantieverblijf? Of wil je een leuk adresje voor een weekendje weg? Ruil je huis en vindt iets leuks met deze site. 

Herinneringen vastleggen

Leg zoveel mogelijk herinneringen vast! We hebben twee leuke tips voor je.

Bubbelvoetbal

Als je zin hebt om iets ‘lekker geks’ te doen met vrienden, collega’s of familie, dan weten wij nog wel iets. Bubbelvoetbal. We hebben het zelf ook mogen meemaken en geloof ons: het is om te gieren