Een heerlijk biertje

bij de ACU

Gezellig krakersimago

Hayo heeft veel plekjes waar hij graag naartoe gaat. Van restaurantjes tot kroegjes. Maar waar ga je dan het liefst heen? Hayo vindt het leuk om zich te laten verrassen door niet alledaags eten met een lekker biertje erbij! 

“Ik vind het lastig om mijn favoriete kroegje of restaurantje te benoemen, ik heb er namelijk zo veel ;-). Ik denk dat ik dan toch voor een speciale ga, namelijk de ACU aan de Voorstraat in Utrecht. Dit is een kroeg/restaurant waar je én een lekker biertje kunt doen én ook erg lekker kan eten. Het wordt gerund door vrijwilligers en heeft een beetje een krakersimago. De mensen die er komen zijn erg divers en dat spreekt me wel aan. Het eten is veganistisch. Nou is dat niet iets waar ik per se achter sta, maar het is wel elke keer verbazingwekkend lekker. De mensen zijn er altijd erg vriendelijk en er hangt ook een informele sfeer die me aanspreekt. Daarnaast is het ook gewoon erg betaalbaar, wat ik leuk vind. Voor de ACU kom ik voor een combinatie van twee dingen terug, uiteindelijk de sfeer maar ook het eten. Ikzelf kook niet veganistisch maar bij de ACU weten ze me altijd positief te verassen.”

ACU
Voorstraat 71
3512 AK Utrecht
030-2314590

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Haal je zeefdrukdiploma

Je ziet ’t overal: katoenen tasjes, T-shirts en posters met zeefdrukprint. Hoe gaaf zou ’t zijn als je dat ook zelf kunt doen? Met je eigen ontwerp, helemaal naar jouw smaak. Bij Kapitaal in Utrecht kun je ’t leren. 

Samen leuke dingen doen

Heb je zin om naar de bioscoop te gaan? Te gaan sporten? Wandelen op het strand? Maar wil er niemand met je mee? Neem dan eens een kijkje bij Go mingle. 

Utrecht als één groot speelveld

Wil je op een bijzondere manier Utrecht verkennen?

Gezond eten is niet moeilijk

Het is allemaal best te doen hoor, elke dag een gezonde maaltijd met de nodige vitamines in elkaar draaien. Vooral met de tips van foodie Anja.