Een heerlijk biertje

bij de ACU

Gezellig krakersimago

Hayo heeft veel plekjes waar hij graag naartoe gaat. Van restaurantjes tot kroegjes. Maar waar ga je dan het liefst heen? Hayo vindt het leuk om zich te laten verrassen door niet alledaags eten met een lekker biertje erbij! 

“Ik vind het lastig om mijn favoriete kroegje of restaurantje te benoemen, ik heb er namelijk zo veel ;-). Ik denk dat ik dan toch voor een speciale ga, namelijk de ACU aan de Voorstraat in Utrecht. Dit is een kroeg/restaurant waar je én een lekker biertje kunt doen én ook erg lekker kan eten. Het wordt gerund door vrijwilligers en heeft een beetje een krakersimago. De mensen die er komen zijn erg divers en dat spreekt me wel aan. Het eten is veganistisch. Nou is dat niet iets waar ik per se achter sta, maar het is wel elke keer verbazingwekkend lekker. De mensen zijn er altijd erg vriendelijk en er hangt ook een informele sfeer die me aanspreekt. Daarnaast is het ook gewoon erg betaalbaar, wat ik leuk vind. Voor de ACU kom ik voor een combinatie van twee dingen terug, uiteindelijk de sfeer maar ook het eten. Ikzelf kook niet veganistisch maar bij de ACU weten ze me altijd positief te verassen.”

ACU
Voorstraat 71
3512 AK Utrecht
030-2314590

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Leuke plekjes in Utrecht

Utrecht is de hometown van Marloes Toonen. En ze is niet voor niets Leuk Mens, daarom vertrouwen we haar volledig als het gaat om Leuke plekjes in de gezellige Domstad.

De lekkerste vakantiebestemming

Een vakantie, dat is iets waar je naar uitkijkt vanwege de hoge kans op zon, het zand tussen je tenen en het bewust niet denken aan je dagelijkse sleur. Peter vertelt waar je moet zijn als je ook graag je maag op iets moois wilt trakteren. 

Broodje ECHT gezond

Wij vroegen Leuk Mens Anja naar haar lievelingseten. Oeps, lastige keuze voor deze foodie! Broodjes pindakaas, stamppot met zuurkool, kaas en olijven, Anja vindt bijna alles lekker… Maar als je dan écht moet kiezen? 

Hip Amsterdam

Amsterdam barst van de creatieve ondernemingen, maar sommige zijn net iets specialer dan de rest.