Een heerlijk biertje

bij de ACU

Gezellig krakersimago

Hayo heeft veel plekjes waar hij graag naartoe gaat. Van restaurantjes tot kroegjes. Maar waar ga je dan het liefst heen? Hayo vindt het leuk om zich te laten verrassen door niet alledaags eten met een lekker biertje erbij! 

“Ik vind het lastig om mijn favoriete kroegje of restaurantje te benoemen, ik heb er namelijk zo veel ;-). Ik denk dat ik dan toch voor een speciale ga, namelijk de ACU aan de Voorstraat in Utrecht. Dit is een kroeg/restaurant waar je én een lekker biertje kunt doen én ook erg lekker kan eten. Het wordt gerund door vrijwilligers en heeft een beetje een krakersimago. De mensen die er komen zijn erg divers en dat spreekt me wel aan. Het eten is veganistisch. Nou is dat niet iets waar ik per se achter sta, maar het is wel elke keer verbazingwekkend lekker. De mensen zijn er altijd erg vriendelijk en er hangt ook een informele sfeer die me aanspreekt. Daarnaast is het ook gewoon erg betaalbaar, wat ik leuk vind. Voor de ACU kom ik voor een combinatie van twee dingen terug, uiteindelijk de sfeer maar ook het eten. Ikzelf kook niet veganistisch maar bij de ACU weten ze me altijd positief te verassen.”

ACU
Voorstraat 71
3512 AK Utrecht
030-2314590

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Eet eens een échte winegum

VINOOS by AMS heeft een echte winegum gecreëerd die smaakt naar wijn maar geen alcohol bevat. 

Remy in de Italiaanse keuken

Remy heeft het razend druk met Festina Lente Collective, maar tussendoor houdt hij er ook nog van om lekker te koken – al is dat naar eigen zeggen niet één van zijn grootste talenten. De Italiaanse keuken is zijn favoriet. En hij houdt ’t simpel.

Black Light Ping Pong

Rondrennen met een batje in de hand vliegend naar die ene gemeen geslagen pingpongbal op de tafeltennistafel van de camping. Hoeveel vakantieliefdes en vrienden zijn wel niet rondom die pingpongtafel op de camping opgebloeid? Vrij veel denken wij. En daarom vinden wij het met een vleugje nostalgie eigenlijk best leuk dat ping pong weer helemaal hip is.

Als kind uit eten

“Anekdotes heb ik zat, zo bestelde ik op mijn zesde al slakken, tot grote verbijstering van de ober."