De Leukste dag van Hayo

Een fietstour

en lopen op slippers

Iedereen heeft lievelingsdingetjes om te doen. Want wat zou je nou met je dag doen als je al het geld van de wereld had? Hayo is bescheiden en blijft dicht bij zichzelf. Geen poespas, maar gewoon lekker fietsen, slippertjes en lokale, verstopte restaurantjes.

“Op een dag waarop geld echt geen probleem zou zijn, zou ik uiteraard beginnen met koffie. Haha, het wordt zo wel heel vaak herhaald geloof ik. De locatie moet in ieder geval zonnig zijn. Aangezien ik enorm veel van fietsen hou zou dat zeker een activiteit zijn die ik zou doen. Een fietstour door een andere stad dan Utrecht lijkt me erg tof, (aangezien ik die in Utrecht zelf geef bij Vintage Bike Tours). Het lijkt me heerlijk om op slippers rond te kunnen lopen, lekker vrij. En op zoek te gaan naar een klein restaurantje achteraf. Iets wat niet direct zichtbaar is maar waar je wel het gevoel van krijgt dat het er al eeuwig zit. Een restaurantje vooral bekend bij de locals. Het is waarschijnlijk lastig maar ik zou ook in een dergelijke plek willen overnachten. Een huiselijke sfeer met niet teveel eromheen, waar je helemaal tot rust kan komen. Dat lijkt me wel wat. Al met al veel ontspanning, en met het fietsen erbij ook nog een beetje inspannend. Mijn idee van een ideale dag en ideale locatie.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Biologisch, gezond, natuurlijk

Bij Jetties in Haarlem kun je lekker en gezond eten en 100% natuurlijk.

DOMunder

Onder het Utrechtse Domplein schuilt een verborgen wereld. Hier vind je schatten van wel 2000 jaar oud.

De Daktuin

Hoera, in mei en juni 2016 kun je weer terecht bij De Daktuin op de Utrechtse Uithof.

Verborgen tuin in Utrecht

Oh, die rust! En dat middenin de Utrechtse binnenstad. Eigenlijk moeten we je deze tip niet geven, want dat deze tuin zo verborgen is, is juist ook weer haar charme. Maar vooruit, omdat jij het bent.