De lekkerste hamburgers

Uit New York

De gouden tip

The city that never sleeps, daar gaat het hart van Bas sneller van bonzen. Als hij een keer voor goed zou verhuizen, dan weet hij het wel.

“Als ik zou emigreren dan zou ik absoluut in New York gaan wonen. Het is de meest inspirerende stad ooit! Ik zou gaan eten in Brooklyn bij restaurant Juliette. Je hebt daar de lekkerste hamburgers en een fantastische binnentuin en een dakterras!”

Juliette - Williamsburg 
135 North 5th Street
at Bedford, Brooklyn
NY 11249
info@juliettewilliamsburg.com

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Wie kookt? Tante Bep!

Een lieve tante die voor je zorgt en altijd wat lekkers voor je heeft: zo moet je Tante Bep een beetje zien.

Geschiedenijslesje

We gaan even terug naar het jaar 1936. Toen begon meneer Valk namelijk een bakkerswinkel in het pittoreske Hellendoorn. Zijn zoon Gerrit kon bovendien een aardig staaltje gebak en ijs maken en voilà: de hele regio was fan van de familie Valk. 

De lekkerste vakantiebestemming

Een vakantie, dat is iets waar je naar uitkijkt vanwege de hoge kans op zon, het zand tussen je tenen en het bewust niet denken aan je dagelijkse sleur. Peter vertelt waar je moet zijn als je ook graag je maag op iets moois wilt trakteren. 

Leukste plekjes in Lelystad

Leuk Mens Seline woont in Lelystad, dus reken maar dat zij de Leukste plekjes van deze stad weet! Wij zijn wel benieuwd waar Seline het liefst naartoe gaat. Waar moet je zijn voor het lekkerste drankje of hapje en welke winkels mag je echt niet overslaan?