Kussen in het Concertgebouw

Entrée

Klassiek met korting

Indringende zweetlucht, ferm geduw en een glas bier op je hoofd. Leuk is een concertbezoek vaak wel, maar romantisch?

En betekent dat nu dat je het prille liefdesgeluk niet langer kunt vieren onder het genot van een dotje live muziek? Natuurlijk niet. Want in het Concertgebouw is van zweetlucht, duwen en vliegende glazen bier geen sprake. Bovendien profiteer je, als je jonger bent dan 30 jaar, momenteel van heel gunstige toegangsvoorwaarden. Je kunt dan namelijk lid worden van Entrée, de jongerenvereniging van het Concertgebouw, voor € 15,- per jaar. Vervolgens kun je een jaar lang maar liefst 200 concerten bezoeken voor maar € 10,- per kaartje. 

En je introducé? Die mag ook voor een tientje mee. (Maar dat hoef je er natuurlijk niet bij te vertellen.)

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Ultieme zoetsappigheid

Gewoon iemand een beetje ten huwelijk vragen met een glaasje champagne en een roos tussen je tanden is al lang niet meer genoeg.

Upload Cinema

Je bent lekker aan het rondklikken op YouTube en plotseling ben je alweer uren verder. Herkenbaar? De mensen van Upload Cinema begrijpen je (en wij ook wel). 

Brainstormbus

Een leuke tip voor de uitgebluste kantoorklerken onder ons. Wil je brainstormen aan het strand, in het bos of aan de snelweg?

Op stap met je kind

Wat doe je als je na een drukke week een dagje vrij bent met kindlief en je samen wilt genieten van je vrije tijd? De natuur ontdekken en cultuur snuiven, vindt Regina.