Kussen in het Concertgebouw

Entrée

Klassiek met korting

Indringende zweetlucht, ferm geduw en een glas bier op je hoofd. Leuk is een concertbezoek vaak wel, maar romantisch?

En betekent dat nu dat je het prille liefdesgeluk niet langer kunt vieren onder het genot van een dotje live muziek? Natuurlijk niet. Want in het Concertgebouw is van zweetlucht, duwen en vliegende glazen bier geen sprake. Bovendien profiteer je, als je jonger bent dan 30 jaar, momenteel van heel gunstige toegangsvoorwaarden. Je kunt dan namelijk lid worden van Entrée, de jongerenvereniging van het Concertgebouw, voor € 15,- per jaar. Vervolgens kun je een jaar lang maar liefst 200 concerten bezoeken voor maar € 10,- per kaartje. 

En je introducé? Die mag ook voor een tientje mee. (Maar dat hoef je er natuurlijk niet bij te vertellen.)

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Filmcursus in Utrecht

Wil jij eens wat dieper de filmwereld induiken? Schrijf je dan in voor een filmcursus!

Breek de sleur

Eindigt dat avondje quality time met je lover negen van de tien keer op de bank met een film? Dan wordt ’t tijd voor wat actie. Met deze tip doorbreek je de sleur. 

Muzikale ontdekkingstocht

Onder het motto 'niet lullen maar luisteren' presenteert Vincent Reinders de beste muzieksites.

Het verwassen bandshirt

Bij enig muzikaal fanatisme hoort natuurlijk een afgeragde spijkerbroek en een verwassen bandshirt. Helaas komt er in ieder leven een moment waarop je niet meer met dit outfit wegkomt... En dat moment is Niels al enige tijd voorbij, zo vindt hij zelf.