Kussen in het Concertgebouw

Entrée

Klassiek met korting

Indringende zweetlucht, ferm geduw en een glas bier op je hoofd. Leuk is een concertbezoek vaak wel, maar romantisch?

En betekent dat nu dat je het prille liefdesgeluk niet langer kunt vieren onder het genot van een dotje live muziek? Natuurlijk niet. Want in het Concertgebouw is van zweetlucht, duwen en vliegende glazen bier geen sprake. Bovendien profiteer je, als je jonger bent dan 30 jaar, momenteel van heel gunstige toegangsvoorwaarden. Je kunt dan namelijk lid worden van Entrée, de jongerenvereniging van het Concertgebouw, voor € 15,- per jaar. Vervolgens kun je een jaar lang maar liefst 200 concerten bezoeken voor maar € 10,- per kaartje. 

En je introducé? Die mag ook voor een tientje mee. (Maar dat hoef je er natuurlijk niet bij te vertellen.)

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Rondleiding bij Tuschinski

Ooit afgevraagd wat het verhaal achter die mooie plafondschildering in Tuschinski is? En hoe het er vroeger in deze bioscoop aan toe ging? Doe eens een audiotour!

De beste netwerkevents

Met een bachelor en master Kunst & Cultuur op zak is Leuk Mens Linda nog lang niet waar ze zijn wil. Dus is ze druk aan het netwerken! Waar je het beste zijn kan verklapt Linda hier.

Een zakje vol schatjes

Wat doe je met alle kleine frutseltjes en kleine pareltjes die je overal en nergens tegenkomt? Bundelen in een fijn zakje en cadeau geven dacht Allround styliste en schatzoeker Nina Nijland. Deze lieflijke schatjes lenen zich perfect als een cadeautje voor iemand die je lief vindt of gewoon als cadeautje voor jezelf. Je weet namelijk nooit wat er precies in zit!

Festival op de mooiste locatie: Into The Great Wide Open

Marcels favoriete muziekfestival is vooral fijn vanwege de locatie...