Kussen in het Concertgebouw

Entrée

Klassiek met korting

Indringende zweetlucht, ferm geduw en een glas bier op je hoofd. Leuk is een concertbezoek vaak wel, maar romantisch?

En betekent dat nu dat je het prille liefdesgeluk niet langer kunt vieren onder het genot van een dotje live muziek? Natuurlijk niet. Want in het Concertgebouw is van zweetlucht, duwen en vliegende glazen bier geen sprake. Bovendien profiteer je, als je jonger bent dan 30 jaar, momenteel van heel gunstige toegangsvoorwaarden. Je kunt dan namelijk lid worden van Entrée, de jongerenvereniging van het Concertgebouw, voor € 15,- per jaar. Vervolgens kun je een jaar lang maar liefst 200 concerten bezoeken voor maar € 10,- per kaartje. 

En je introducé? Die mag ook voor een tientje mee. (Maar dat hoef je er natuurlijk niet bij te vertellen.)

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Nét papa, en nu?

Als ‘gloednieuwe’ papa kunt je wel zeggen dat het leven van Leuk Mens Mitchell een ietwat andere vorm gekregen heeft.

Ontdek kunst via deze blogs

Wanneer je weer eens online rondstruint, vergeet dan vooral niet de kunstblogs die Oscar tipt.

Inspirerende plekken voor een schrijver

Wij vermoeden dat iemand die schrijft veel inspiratie nodig heeft. Waar stilt schrijver en cultureel multitalent Maurice zijn honger naar moois? Overal eigenlijk wel, zo laat hij weten. Voor Leukedingendoen noemt hij toch een paar speciale plekken.

Zondagochtendmuziek voor na het stappen

Muziek op de vroege zondagochtend. Om bij te komen van die knisperende, nachtelijke buzz. Dit is wat Jojanneke graag opzet als het feestje voorbij is.