De Sterrenkubus

Een romantische nacht onder de sterren

Sterrenhemelbed

Heb je altijd al een keer romantisch onder de sterren willen slapen, maar dat nooit aangedurfd vanwege niet te onderschatten kwesties als tocht en beestjes? Dan is de Sterrenkubus wat je zoekt. Dit zijn comfortabele huisjes van 9 kubieke meter met in het dak een transparante koepel, zodat je ’s nachts vanuit het bed de sterrenhemel kunt bewonderen.

De huisjes staan middenin het boerenland van Overijssel, zodat je geen last hebt van lichtvervuiling en de sterren dus in volle glorie te bewonderen zijn. Je krijgt ook de beschikking over een telescoop, een planisfeer en actuele informatie van Cosmos Sterrenwacht, dus mocht het met de romantiek niet lukken, dan kun je er altijd nog een leerzame nacht van maken.

Website

Sterrenkubus

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Workshop varkensmassage

Maak kennis met de Familie Bofkont, de dierenfamilie van Dafne Westerhof. Knuffel haar varkentjes tijdens een workshop 'Varkensmassage'

Rozentuin

Rozen zijn niet alleen mooi op een vaas, maar wist je dat ze ook erg lekker smaken? In de Rozentuin leer je er alles over.

Top 5 beroemdheden met ultrakorte huwelijken

De liefde is iets moois. Dat vieren we hier bij Leukedingendoen graag. 

Een creatief koffie’tje

Een heel gezellig cafétje en tegelijkertijd een broedplaats en etalage voor creatieve ondernemers en ontwerpers, dat is Buutvrij in Tilburg.