De Sterrenkubus

Een romantische nacht onder de sterren

Sterrenhemelbed

Heb je altijd al een keer romantisch onder de sterren willen slapen, maar dat nooit aangedurfd vanwege niet te onderschatten kwesties als tocht en beestjes? Dan is de Sterrenkubus wat je zoekt. Dit zijn comfortabele huisjes van 9 kubieke meter met in het dak een transparante koepel, zodat je ’s nachts vanuit het bed de sterrenhemel kunt bewonderen.

De huisjes staan middenin het boerenland van Overijssel, zodat je geen last hebt van lichtvervuiling en de sterren dus in volle glorie te bewonderen zijn. Je krijgt ook de beschikking over een telescoop, een planisfeer en actuele informatie van Cosmos Sterrenwacht, dus mocht het met de romantiek niet lukken, dan kun je er altijd nog een leerzame nacht van maken.

Website

Sterrenkubus

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Pure verwennerij in het Conservatorium Hotel

Het Parool testte vijf spa’s van Amsterdamse luxehotels en eentje stak er met kop en schouders bovenuit: de Akasha Spa in de kelder van het Conservatorium Hotel.

Champing

Champing is kamperen in een kerk in Engeland! Lekker warm en droog logeren in een authentiek gebouw dat er nog hetzelfde uitziet als honderden jaren geleden.

Liefs uit Utrecht

Dat Utrecht romantisch is komt misschien wel door de gracht die door de binnenstad heen kronkelt. Maar er is meer aan romantiek te vinden dan alleen de grachten... 

De Sprookjescamping

Snurken naast Sneeuwwitje? Op Sprookjescamping De Vechtstreek kan het. Dit kinderwalhalla omvat een prachtig sprookjestheater en vele sprookjesfiguren die gewoon los over de camping lopen.