De Sterrenkubus

Een romantische nacht onder de sterren

Sterrenhemelbed

Heb je altijd al een keer romantisch onder de sterren willen slapen, maar dat nooit aangedurfd vanwege niet te onderschatten kwesties als tocht en beestjes? Dan is de Sterrenkubus wat je zoekt. Dit zijn comfortabele huisjes van 9 kubieke meter met in het dak een transparante koepel, zodat je ’s nachts vanuit het bed de sterrenhemel kunt bewonderen.

De huisjes staan middenin het boerenland van Overijssel, zodat je geen last hebt van lichtvervuiling en de sterren dus in volle glorie te bewonderen zijn. Je krijgt ook de beschikking over een telescoop, een planisfeer en actuele informatie van Cosmos Sterrenwacht, dus mocht het met de romantiek niet lukken, dan kun je er altijd nog een leerzame nacht van maken.

Website

Sterrenkubus

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Verantwoord trouwen

Op de Grote Dag wil je natuurlijk zonder zorgen ‘Ja, ik wil!’ zeggen. En zonder zorgen, dat betekent ook dat je hebt nagedacht over de ecologische voetafdruk van je parelmoerwitte pumps. 

Romantisch slapen in Hotel New York

Perfect om na een uitgebreid diner en een compleet wijnarrangement naar de dansende lichtjes van de stad te kijken.

Een dagje Rotterdam

Een dagje in Rotterdam, hoe spendeer je die? Leuk Mens Judith weet wel raad met deze vraag, dit zijn haar favoriete Rotterdamse dingen:

De allerliefste films ter wereld

Op 14 februari komen er een hoop romantische, zwijmelfilms op televisie. Je kunt natuurlijk lui die tv-knop aanzetten, de afstandsbediening erbij pakken en zappen. Maar het is natuurlijk wel Valentijnsdag, dus kijk jij alleen de allerliefste en allerbeste films ter wereld. Zonder anti-romantische reclames natuurlijk. Met de volgende vijf zit jij wel goed: