De Sterrenkubus

Een romantische nacht onder de sterren

Sterrenhemelbed

Heb je altijd al een keer romantisch onder de sterren willen slapen, maar dat nooit aangedurfd vanwege niet te onderschatten kwesties als tocht en beestjes? Dan is de Sterrenkubus wat je zoekt. Dit zijn comfortabele huisjes van 9 kubieke meter met in het dak een transparante koepel, zodat je ’s nachts vanuit het bed de sterrenhemel kunt bewonderen.

De huisjes staan middenin het boerenland van Overijssel, zodat je geen last hebt van lichtvervuiling en de sterren dus in volle glorie te bewonderen zijn. Je krijgt ook de beschikking over een telescoop, een planisfeer en actuele informatie van Cosmos Sterrenwacht, dus mocht het met de romantiek niet lukken, dan kun je er altijd nog een leerzame nacht van maken.

Website

Sterrenkubus

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

PopinnPark

Popinnpark is het enige park in Nederland waar het altijd droog is. Midden in de stad is dit ‘Binnenpark’, groen tussen het grijs zoals ze dat zelf noemen. 

Romantische dingen op niet-romantische plekken

Romantiek is een hellend vlak. Al snel kom je bij de grootst mogelijke clichés uit. Terwijl de echte vonken overslaan op de meest suffe plekken. Toch Serena? 

Hotel met uitzicht op Montmartre

Parijs is een geweldige stad. Maar dan moet je wel weten waar je het zoeken moet. Zelfs in de stad van de liefde ligt de romantiek niet zomaar voor het oprapen. Serena vertelt over haar ervaring.

Time for Me

“NU EVEN NIET! Kunnen jullie nu helemaal niets alleen?” 

Tja, je kúnt natuurlijk een cup-a-soupje nemen als je even tijd voor jezelf nodig hebt. Maar er zijn ook smakelijkere opties.