De kleine geluksmomentjes

Quality time

With the family

Vrijetijdsmomentjes zijn belangrijk, voor ieder mens. Jeroen is een vroege vogel en heeft daardoor lange dagen. Hoe vult Jeroen zijn momentjes in en met wie?

“Vaak sta ik rond 5 uur op om even wat te schrijven, ik ben echt een ochtendmens. Heerlijk als iedereen nog slaapt en ik heb er al een paar uurtjes opzitten. Verder ga ik vaak sporten en probeer ik nog steeds minimaal één keer per maand wat te drinken met mijn studentenvriendjes van vroeger. Wel grappig om te zien dat quality time met mijn vrouw en kids nu altijd op nummer 1 staat. Met kinderen wordt alles in perspectief geplaatst, eigenlijk alleen maar ten goede.”

“We zijn een erg close gezin, maar het is natuurlijk wel vaak hetzelfde riedeltje. Hockey, tennis, turnen, piano, musical-les, etc. De kids doen meer in hun vrije tijd dan ik, dat is zeker. We zijn laatst gaan wandelen in de bergen, bij Megève (red. Frankrijk). Ik hield mijn hart vast en dacht dat het niets zou worden, maar ze vonden het erg leuk! Met hun eigen stok sprintten ze elke berg op en af, dat was mooi en echt genieten. Weer eens wat anders dan een zwembad en strand. Zeker voor herhaling vatbaar! We rommelen vaak in en om het huis en er wordt wat af gelogeerd. Zo nu en dan logeer ik ook bij de kinderen, dat is dan natuurlijk één groot feest. Verhalen en moppen vertellen, keten, je kent het wel.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Inspirerende websites

Leuk Mens Seline tipt hieronder de leukste thuis- en interieur blogs, websites en webshops. Op deze plekjes kun je vast en zeker uren ronddwalen.

Musthaves voor je interieur

Toe aan een nieuw interieur? Doe je voordeel met deze leuke shopadresjes van Maud. 

De geschiedenis van fotografie

Sinds een jaartje of 185 maken we foto’s. Eerst met van die enorme toestellen, tegenwoordig heeft elke smartphone een ingebouwde camera.

DIY Bento box

Geen gezeur meer over korstjes en beleg met deze feestelijke bento box. Want als je je lunchtrommels vult zoals deze Japanse dame dat doet, dan is het bijna te mooi om op te eten.