Al je Whatsapp'jes in een boek

Whappbook

Voor al je mooie gesprekken

Je voert vaak de mooiste gesprekken op Whatsapp met vrienden, familie of collega’s. Maar digitaal is ook zo digitaal. Daarom kun je je favo gesprekken laten drukken in een Whappbook. Inclusief foto’s, natuurlijk. Zelfs met statistieken - want iedereen houdt van lijstjes. Zo zie je bijvoorbeeld wie er het meest actief is (De Druktemaker), de meeste berichten in de ochtend stuurt (Early Bird) of juist ’s nachts (Party Animal) en de meeste emoticons gebruikt (Emotikoning). 

Hoe het werkt? Je mailt je chat naar Whappbook en zij maken er binnen no-time een echt boekje van. Leuk om cadeau te geven na een festival, vakantie of gewoon zomaar. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Bloggers met smaak

Voor Leuk Mens Caroline is styling voor Trash to Treasure natuurlijk enorm belangrijk. Maar onuitputtende inspiratie is zelfs voor de creatieveling ver te zoeken. Daarom deelt ze hier haar geheimen:

Zo vader, zo zoon (of dochter)

Wilde jij vroeger niet ook zo stoer zijn als je vader? Stiekem in zijn stoere stappers door het huis stampen en het liefst in zijn overhemd in slaap vallen.

Bloggen in het geniep

Al jaren met haar gezicht in de spotlight, maar bang voor het (online) papier. Waar de meeste mensen zich het liefst verschuilen achter hun woorden, verborg Kee deze juist.

The Baby Bachelor

The Bachelor en Bachelorette, een romantische Amerikaanse serie. Je kent het vast wel. Maar de baby variant is veel leuker en vooral ook heel hilarisch. Bekijk de video hiernaast maar. Na het zien van de stoere kleine man en de prachtige prinsesjes: komt er al gauw ‘Ahhh wat lief’.