Al je Whatsapp'jes in een boek

Whappbook

Voor al je mooie gesprekken

Je voert vaak de mooiste gesprekken op Whatsapp met vrienden, familie of collega’s. Maar digitaal is ook zo digitaal. Daarom kun je je favo gesprekken laten drukken in een Whappbook. Inclusief foto’s, natuurlijk. Zelfs met statistieken - want iedereen houdt van lijstjes. Zo zie je bijvoorbeeld wie er het meest actief is (De Druktemaker), de meeste berichten in de ochtend stuurt (Early Bird) of juist ’s nachts (Party Animal) en de meeste emoticons gebruikt (Emotikoning). 

Hoe het werkt? Je mailt je chat naar Whappbook en zij maken er binnen no-time een echt boekje van. Leuk om cadeau te geven na een festival, vakantie of gewoon zomaar. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Milledoni

Voer de gegevens in et voila: een lijst met cadeausuggesties rolt zo van je beeldscherm

Maak je eigen lichtjesfestival

Met kerst is het altijd vroeg donker. En dat is mooi, want zodra het begint te schemeren kunnen de gezellige kerstlampjes en kaarsjes aan.

Het aller-aller-aller zoetste cadeau

Tegenwoordig weten we niet meer zo goed wat we elkaar nu moeten geven. Cadeaus worden groter en duurder: de iPads, designertassen en weekendjes weg liggen zelfs bij de schoorsteen. Leukedingendoen vindt dat we veel lievere cadeaus aan elkaar kunnen geven!

Kunst kopen? Kijk op 20x200

Kunst hoeft niet altijd duur te zijn volgens Roy. Hij tipt een site waarbij kunst zich aan je portemonnee aanpast...