Al je Whatsapp'jes in een boek

Whappbook

Voor al je mooie gesprekken

Je voert vaak de mooiste gesprekken op Whatsapp met vrienden, familie of collega’s. Maar digitaal is ook zo digitaal. Daarom kun je je favo gesprekken laten drukken in een Whappbook. Inclusief foto’s, natuurlijk. Zelfs met statistieken - want iedereen houdt van lijstjes. Zo zie je bijvoorbeeld wie er het meest actief is (De Druktemaker), de meeste berichten in de ochtend stuurt (Early Bird) of juist ’s nachts (Party Animal) en de meeste emoticons gebruikt (Emotikoning). 

Hoe het werkt? Je mailt je chat naar Whappbook en zij maken er binnen no-time een echt boekje van. Leuk om cadeau te geven na een festival, vakantie of gewoon zomaar. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Print je hoofd in 3D

Bij conceptstore MakerPoint in Arnhem kun je je eigen hoofd printen. En nee, daar hoef je niet eens je hoofd voor op het kopieerapparaat te leggen.

De beste boeken

Yzabel schrijft liedjes en is nu ook bezig met het schrijven van een boek die binnenkort uitkomt. Maar van wat voor soort verhalen houdt Yzabel? We vroegen naar haar lievelingsboeken.

Een tuintje om je nek

Ontwerpster Colleen Jordan tilt het fenomeen fleurige accessoire naar een heel nieuw niveau met haar ieniemienie 3D-vaasjes in frisse kleurtjes. Je kunt er zo een echt plantje of een paar versgeplukte bloempjes in doen. Zo lief! 

De beste health & fitness blogs

Je vindt het belangrijk om op je gezondheid te letten. Daarom heb je een sportschoolpasje dat onderin het laadje met ongeopende Yves Rocher reclamepost ligt. Weet je wat jij moet doen? Jezelf een duwtje in de rug geven en je laten inspireren door gezonde en sportieve blogs die Nienke voor je heeft geselecteerd....